کرال مووی

http://kralmovie.ir/

بیوگرافی فیلم , کرال مووی , بیوگرافی , فیلم , سریال , کرال , کرال موویز , بیوگرافی بازیگران

بیوگرافی فیلم , کرال مووی , بیوگرافی , فیلم , سریال , کرال , کرال موویز , بیوگرافی بازیگران , kral , kral movie , kralmovie , فیلم ایرانی , فیلم خارجی

بیوگرافی فیلم , کرال مووی , بیوگرافی , فیلم , سریال , کرال , کرال موویز , بیوگرافی بازیگران , kral , kral movie , kralmovie , فیلم ایرانی , فیلم خارجی

جدید ترین مطالب سایت

Last posts
بیوگرافی فیلم دیکتاتور
خلاصه بیوگرافی :

دیکتاتور (به انگلیسی: The Dictator) فیلمی در ژانر کمدی سیاه محصول سال ۲۰۱۲ است. بازیگر اصلی، نویسنده و تهیه‌کننده این فیلم ساشا بارون کوهن است و این فیلم چهارمین فیلم بلند وی پس از بورات، برونو و هوگو می‌باشد. بارون کوهن در این فیلم نقش دریاسالار ژنرال علاءالدین، دیکتاتور کشور خیالی جمهوری وادیا را بازی می‌کند. از دیگر ستاره‌های این فیلم می‌توان به آنا فاریس، بن کینگزلی، جیسون منتزوکس و جان سی ریلی اشاره کرد.

تهیه‌کنندگان فیلم در رابطه با شخصیت ژنرال علاءالدین گفته‌اند که شخصیت این کاراکتر بر اساس زندگی واقعی دیکتاتورهایی همچون کیم جونگ اون، معمر قذافی، بن لادن و… می‌باشد.

داستان فیلم

علاءالدین دیکتاتوری تمام عیار در کشور کوچک وادیا در شمال آفریقا می‌باشد. خانواده او به مدت چهل سال حاکم مطلق این کشور بوده‌اند. خود علاءالدین از هفت سالگی پس از مرگ پدرش جانشین او شد و کشور را به صورتی کاملاً استبدادی اداره می‌کند، وی حتی با خودکامگی مسابقات المپیک را نیز در وادیا برگزار می‌کند. در زندگی شخصی نیز وی ابایی از ولخرجی و ریخت و پاش ندارد. همچنین یکی از نقاط قابل توجه در مورد او داشتن محافظان زن زیبارو و باکره می‌باشد. او در تلاش برای ساخت موشک های هسته‌ای است در حالی که کشور های مختلف از این موضوع هراسناک هستند؛ وی پس از مدتی مذاکره با عده‌ای از خبرنگاران و سیاستمداران برای شرکت در اجلاس سران کشورها و سخنرانی درباره اهداف هسته‌ای به سازمان ملل در نیویورک می‌رود. در نیویورک پیش از ارایه سخنرانی شبانه از هتل محل اقامتش توسط افراد زیردست مشاور خودش ربوده می‌شود؛ اما به نحوی موفق به فرار از دست ربایندگانش می‌شود؛ ولی به دلیل آنکه ربایندگان ریش پرپشتش را تراشیده‌اند موفق به شناساندن خود و بازگشت به محل اقامتش نمی‌شود. سرانجام توسط یکی از افراد به نام نضال که قبلاً در حکومت او نقش مهمی در پیشبرد اهداف هسته‌ای داشته ولی هم‌اکنون از کشور گریخته و در نیویورک زندگی می‌کند به محل اقامتش بازمی‌گردد و با ریشی که از جسد یک مرده (مورگان فریمن) دزدیده شده، موفق به فریب افراد محافظش می‌شود. وی سخنرانی آتشینی در نیویورک در مدح دیکتاتوری ارایه می‌دهد. همزمان با این اقدامات وی به زنی به نام زویی که در زمان آوارگیش در نیویورک کمکش نموده دل می‌بندد و با او ازدواج می‌کند. در بازگشت به کشورش اما وی متحول شده و هوادار دموکراسی می‌شود. وی شروع به اصلاحات ساختاری نموده و یک سال بعد انتخابات برگزار می‌کند و... .

بازیگران

  • ساشا بارون کوهن در نقش ژنرال علاءالدین، آلیسون برگرز و بدل ژنرال علاءالدین
  • جیسون منتزوکاس در نقش نادال
  • آنا فاریس در نقش زوئی
  • بن کینگزلی در نقش تمیر
  • جان سی ریلی در نقش کلایتون
  • بابی لی در نقش آقای لائو
  • سید بدریا در نقش عمر
  • ادیل اختر در نقش ماروش
  • ادوارد نورتون در نقش خودش
  • مگان فاکس در نقش خودش
  • باستی هارت در نقش اترا
  • کریس الیوت در نقش اگدن
  • کری شندلینگ در نقش پزشک
  • کریس پارنلl در نقش مجری خبر
  • آسیف منداوری در نقش پزشک
  • ریضوان مانجی در نقش بیمار
ادامه بیوگرافی گزارش کد : 247
بیوگرافی فیلم Wrong Turn (پیچ اشتباه)
خلاصه بیوگرافی :

پیچ اشتباه یا چرخش اشتباه (به انگلیسی: Wrong Turn) عنوان یک مجموعه فیلم اسلشر در گونهٔ وحشت است. همهٔ شش فیلم، چندین خانوادهٔ آدم‌خوار که از لحاظ ژنتیکی معیوب هستند را دنبال می‌کند که گروهی از مردم ایالت ویرجینیای غربی را شکار می‌کنند و معمولاً آن‌ها را به شکل فجیعی با استفاده از دام‌ها و تله‌هایی که مخلوطی از چندین سلاح هستند می‌کُشند. سه شخصیتی که به‌ترتیب در همهٔ قسمت‌ها حضور دارند عبارت‌اند از: سه‌انگشتی، دندان‌اره‌ای و یک‌چشم. 

فیلم‌ها

پیچ اشتباه (۲۰۰۳)

در نخستین فیلم، یک گروه متشکل از شش دوست، به‌طور پنهانی، توسط سه‌انگشتی، دندان‌اره‌ای و یک‌چشم تعقیب می‌شوند. کریس فلین (دزموند هرینگتون) مجبور به انتخاب یک راه انحرافی می‌شود که بر اثر نشت مواد شیمیایی در جاده‌ای که او در آن سفر می‌کند بسته شده‌است. او سپس پیچی اشتباه را می‌رود و با یک خودرو که تازه در دام یکی از تله‌های جاده‌ای این خانواده افتاده‌است روبه‌رو می‌شود. گروه در حال جستجو برای کمک، کلبهٔ متعلق به سه عضو خانوادهٔ درون‌زا را کشف می‌کند. گروه متعاقباً به دام می‌افتد و افراد آن یک‌به‌یک کشته می‌شوند. اما در پایان، کریس فلین و یکی از اعضای گروه (جسی)، پس از تعقیب‌وگریزهای بسیار، موفق می‌شوند از مهلکه نجات یابند.

پیچ اشتباه ۲: بن‌بست (۲۰۰۷)

دومین فیلم یک خانواده بزرگ درون‌زا را معرفی می‌کند: ما، پا، برادر و خواهر. سه‌انگشتی و پیرمرد تنها شخصیت‌هایی هستند که از اولین فیلم که در این قسمت هم حضور دارند. این بار، این خانواده یک گروه نمایش واقع گرا را که در یک نمایش واقع گرای نجات شرکت می‌کنند را به دام می‌اندازند. پیرمرد اولین قسمت فیلم نقش چیره تری را در این قسمت بازی می‌کند و کشف می‌شود که او در واقع وابسته به یک خانواده درون‌زا است که کاملاً معنای نقشش را در اولین فیلم تغییر می‌دهد.

پیچ اشتباه ۳: تنها در برابر مرگ (۲۰۰۹)

در اول فیلم یک گروه قایق سواری در جنگل هستند که ناگهان به آن‌ها توسط سه انگشتی و ؟ حمله می‌شود و یک عضو از آن‌ها فرار می‌کند و دو روز بعد یک گروه زندانی که کامیون آن‌ها توسط ماشین این فامیل چپ می‌شود و بعد هم مرگ سه انگشتی جوان توسط زندانی‌ها و در اخر انتقام سه انگشتی بزرگ از زندانی‌ها و مرگ همه به جز دختر قایق سوار

پیچ اشتباه ۴: آغاز خونین (۲۰۱۱)

چهارمین فیلم همراه با پیش‌درآمدی به فیلم اول است. فیلم دربارهٔ یک گروه نه نفره نوجوان است که پیچ اشتباهی را با برف روهای خود برای یافتن کلبه خود در پیش می‌گیرند. آن‌ها سر از یک تیمارستان متروک قدیمی درمی‌آورند که هنوز توسط یک سه‌انگشتی جوان تر، دندان‌اره‌ای و یک چشم برای سکونت مورد استفاده قرار می‌گیرد. (فیلم داستان گذشته سه قاتل اصلی و دوران کودکیشان را و همچنین چگونه سه برادر و هفت جهش‌یافته دیگر را که فرار کرده‌اند نشان می‌دهد) گروه دوستان تصمیم به گذراندن شب در تیمارستان می‌گیرد و آن‌ها توسط سه برادر مورد حمله قرار می‌گیرند. در پایان فیلم تنها دو نفر از آن‌ها باقی می‌مانند، اما آن‌ها پس از تصادف با یک حصار سیم‌های خاردار در حال فرار کشته می‌شوند.

پیچ اشتباه ۵: تبارها (۲۰۱۲)

آشکار می‌شود که مینارد یک قاتل سریالی است که برای مدت ۳۰ سال در فرار بوده‌است؛ و الان با سه برادر آدمخوار همدست است. او مکرراً آن‌ها را برادرانش و قوم و خویش خود می‌خواند. سرتاسر جریان فیلم، برادرها تلاش می‌کنند تا از دست مینارد خلاص شوند دانش آموزان کالج و کلانتر آنجلا کارتر را بکشند. در حالیکه باقی اهالی شهر در جشنواره هستند. فیلم با مینارد و فرار سه برادر با لیتای نابینا که اسیر آن‌ها شده‌است پایان می‌یابد.

پیچ اشتباه ۶: آخرین پناهگاه (۲۰۱۴)

در ششمین قسمت دنی خانواده گمشده خود را هنگامیکه دوستان خود را به هاب اسپینگز می‌برد پیدا می‌کند، یک پناهگاه قدیمی در ژرفای تپه‌های ویرجینیایی غربی. دنی سپس خانواده اش را انتخاب می‌کند و دوستانش یکی یکی کشته می‌شوند. دوستان دنی و نامزد او به طرز فجیعی توسط ناقص‌الخلقه‌ها کشته می‌شوند در پایان فیلم دنی به همکاری با آدمکش‌ها ادامه می‌دهد.

پیچ اشتباه ۷ (2021)

حالا تقریباً بیست سال بعد از پخش قسمت اول این فیلم، مک اِلروی به عنوان نویسنده به این سری فیلم برمی‌گردد و با نوشتن یک ریبوت، مسیر فیلم‌های Wrong Turn را به راهی کاملاً عجیب و متفاوت می‌کشد. این به روزرسانی جدید فقط با نام تجاری پیچ اشتباهی اشتراک دارد، و در عوض با ایجاد یک سفر جاده‌ای کاملاً گیج، و عجیب و غریب مسیر جدیدی را پِی می‌گیرد. این فیلم در داستانش گروهی از جوانان را دنبال می‌کند که برای تفریح در طبیعت از خانه خود فاصله می‌گیرند.

آنها می‌خواهند از همه چیز دور شوند تا بتوانند آنچه را که طبیعت در منطقه ویرجینیا ارائه می‌دهد کشف کنند. اما طبق یک قانون نانوشته، همیشه در آرامش چنین مکان‌هایی یک آشفتگی ذاتی نهفته است. این گروه جوان که از مسیر مورد نظر خود دور می‌شوند، در نهایت طعمه انسان‌هایی خاص می‌شوند، یک جامعه بدوی که قبل از جنگ داخلی آمریکا ادعای مالکیت این جنگل را داشتند.

مرور اجمالی فیلم

فیلم سال کارگردان نویسندگان تهیه‌کنندگان
پیچ اشتباه ۲۰۰۳ راب اشمیت آلن بی. مک ال روی استن وینستون
پیچ اشتباه ۲: بن‌بست ۲۰۰۷ جو لینچ توری می ار و آل سپتین جف فری لیچ
پیچ اشتباه ۳: تنها در برابر مرگ ۲۰۰۹ دکلان اوبرین کانر جیمز دلانی جفری بیچ و فیلیپ جی. راث
پیچ اشتباه ۴: آغاز خونین ۲۰۱۱ دکلان اوبرین کیم تاد
پیچ اشتباه ۵: تبارها ۲۰۱۲ دکلان اوبرین جفری بیچ و فیلیپ جی. راث
پیچ اشتباه ۶: آخرین پناهگاه ۲۰۱۴ والری میلوف فرانک ایچ. وودوارد جفری بیچ و فیلیپ جی. راث

مجموعه فیلم پیچ اشتباه آدمخوارهای مختلفی را که همیشه ضد هر انسانی که با آن برخورد می‌کنند (به جز مینارد) هستند نمایش می‌دهد که هیچ گونه پشیمانی نسبت به قربانیان ندارند. آدمخوارها ناتوانی در ادای کلمات را نشان می‌دهند اما به آسانی با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند و ماشین‌ها را می‌رانند. آن‌ها همچنین گرایش به گروهی زندگی کردن با دیگر جهش‌یافته‌ها و درون‌زاها برای شکل‌دادن یک خانواده را دارند.

آدمخوارها

سه‌انگشتی

سه‌انگشتی شخصیت اصلی مخالف را در هر مجموعه پیچ اشتباه دارد، که به عنوان آدمخوار جهش یافته با توجه به مواد شیمیایی سمی است که باعث نقص او هنگام تولد در کنار دو برادر خود شده‌است او همچنین مهارت بالایی در ساختن تله‌هایی که فوراً قربانیان خود را می‌کشد قبل از اینکه او کارهای فجیع خود را روی آن‌ها تمام کند است.

دندان‌اره‌ای

دندان‌اره‌ای، مانند دو برادرش، ابتدا در پیچ اشتباه ظاهر می‌شود. او بزرگترین و قوی‌ترین عضو خانواده است. او در پایان نخستین فیلم کشته می‌شود و دوباره تا نخستین پیش‌درآمد، پیچ اشتباه ۴: آغاز خونین، پیچ اشتباه ۵: تبارها و سپس پیچ اشتباه ۶: آخرین میعادگاه ظاهر نمی‌شود.

یک چشم

اولین بار در پیچ اشتباه ظاهر می‌شود، دقیقاً مانند دندان‌اره‌ای او در نخستین فیلم می‌میرد و تا چهارمین، پنجمین و ششمین قسمت دیگر حضور ندارد.

دیگر آدمخوارها

اشتباه نوبت 2: Dead End معرفی یک خانواده از چهار طفلی به نام Ma، Pa، Brother and Sister. دو خواهر و برادر جوان نشان داده شده‌است که یک رابطه لوسمی دارند؛ حتی هنگامی که برادر خودارضایی خود را در حالی که یک دختر انسانی را جاسوسی می‌کند، خواهر حتی بسیار حسود و عصبانی می‌شود. ما تولد یک کودک جهنده (پسر سه انگشت) را قبل از او (و بقیه خانواده اش) کشته است. فیلم دوم با سه انگشت مراقبت از نوزاد پایان می یابد. کودک می‌شود به عنوان سه انگشت پا در اشتباه نوبت 3: چپ برای مرده. سه انگشت توسط یک گروه از محکومین کشته شده‌اند و سر او به عنوان یک هشدار به سر می‌برد. سه انگشت سه سر انگشتان دست را پیدا می‌کند که او را خشمگین می‌کند. او یک معبد ایجاد می‌کند و سر را روی صفحه نمایش در کابینش می‌گذارد.

مینارد اودتس/ پیرمرد/ وقت نگه دار

او در نخستین دو فیلم ظاهر می‌شود و بعداً در پیچ اشتباه ۵ بر می‌گردد. او خود را به عنوان نگهبان خانواده می‌داند. او پدر سه شخصیت اصلی و همچنین ما و پا است. او سبب گمراهی قربانیان به مسیری که کشته می‌شوند خواهد شد. او سرانجام در سال 2007 در دستان دیل مورفی می‌میرد.

نقش‌های اصلی

شخصیت‌ها فیلم
پیچ اشتباه بن‌بست تنها مانده در برابر مرگ آغاز خونین تبارها آخرین پناهگاه
سه انگشتی جولیان ریچینگز جف اسکراتن بوریس لاو لیو شون اسکین
بلین سیپوردا (جوان)
بوریس لاو لیو رادوسلاف پاوانوف
دندان‌اره‌ای گری رابینز اسکات جانسون
برایان ورات (جوان)
جورج کارولوفسکی دنکو جوردانوف
یک چشم تد کلارک دن اسکین
تریستن کارلوچی (جوان)
رادوسلاف پاوانوف آسن آسنوف
پا کن کرزینگر
ما اشلی ارل
برادر کلینت کارلتون
خواهر رورلی تیو
پیرمرد/وقت نگه دار وین رابسون
مینارد اودتس دوگ برادلی
سالی سیدی کتز
جکسون کریس یارویس
دنی آنتونی ایلوت
کریس فلین دزموند هرینگتون
جسی برلین گیم الیزا دوشکوه
کارلی امانوئل چریکی
اسکات جرمی سیستو
نینا پاپاس اریکا لیرشن
سرهنگ دیل مورفی هنری رالینز
جیک واشینگتن تگزاس بتل
نیت ویلسون تام فردریک
آلکس هیل جنت مونتگومری
فلوید گیل کلرین
کارلوس چاوز تیمر حسن
کنیا پرین جنیفر پوداویک
سارا تنیکا دیویس
بریجت کیتلین لیب
کلانتر آنجلا کارتر کامیلا آرفودسون
بیلی سیمون جینتی
لیتا روکسانا مک کی
تونی آکویلا زال
ویک رولو اسکینر
راد بیلی اش وارث
جیلیان روکسانا پلت
ادامه بیوگرافی گزارش کد : 239
بیوگرافی فیلم Headshot (گلوله به سر)
خلاصه بیوگرافی :

گلوله به سر (به انگلیسی: Headshot) یک فیلم سینمایی اکشن و هنرهای رزمی محصول سال ۲۰۱۶ کشور اندونزی است که توسط کیمو استامبول و تیمو تیجاننتو کارگردانی شده‌است. ستاره فیلم ایکو اویس در نقش یک مرد دارای فراموشی که باید از یک سندیکای جنایی برای محافظت از دکتر (چلسی ایسلان) که زندگی اش را نجات داد، مبارزه کند. این فیلم در تاریخ ۹ سپتامبر ۲۰۱۶ در جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو اکران شد و توانست به طور کلی نظرات مثبت از منتقدان دریافت کند.

بازیگران

  • Iیکو اویس به عنوان اسماعیل / عبدی
  • چلسی ایسلند به عنوان آیلین
  • آفتابی پنگ به عنوان لی
  • جولی استل به عنوان ریکا
  • دیوید هاندرووان به عنوان تجیو
  • زاک لی به عنوان تاانو
  • بسیار سه‌گانه یولیسمان به عنوان بیسی
  • برونت پالاره به عنوان اینترپل عامل علی
  • Yayu Unru به عنوان Romli
  • Ario Bayu به عنوان کاپیتان پلیس جاکارتا
  • Hirooki رفتن به عنوان قاتل ژاپنی (Cameo)
ادامه بیوگرافی گزارش کد : 227
بیوگرافی فیلم دان: تعقیب دوباره آغاز می‌شود
خلاصه بیوگرافی :

دان: تعقیب دوباره آغاز می‌شود نام یک فیلم هندی اکشن به کارگردانی فرهان اختر ساخت سال ۲۰۰۶ است. این فیلم دومین قسمت مجموعه فیلم‌های دان و یک بازسازی از قسمت اول آن دان ۱۹۷۸ با بازی آمیتاب باچان می‌باشد. این فیلم در ۲۰ اکتبر ۲۰۰۶ اکران شد و در جشنواره بین‌المللی فیلم برلین به نمایش درآمد؛ و پاسخ‌های مختلفی گرفت. همچنین در باکس‌آفیس موفق بود و لقب پرفروش را درهند و بلاک باستر را درخارج هند دریافت کرد. قسمت بعدی این فیلم به نام دان۲: تعقیب ادامه می‌یابد که در سال ۲۰۱۱ ساخته شد هم از نظر تجاری و هم انتقادی موفق‌تر از قسمت قبلش بود. 

داستان

در سال ۲۰۰۶، تجارت مواد مخدر در مالزی رونق زیادی دارد. ادارهٔ مبارزه با مواد مخدر مالزی از همکاران هندی‌اش به سردستگی دسیلوا(بومان ایرانی) کمک می‌گیرند که او و مالک(اوم پوری) می‌خواهد عملیات قاچاق یک قاچاقچی به نام سینگانیا را متوقف کنند. آن دو می‌دانند که برای دستگیری سینگانیا باید وفادارترین متحد او، دان(شاهرخ خان)رادستگیر کنند. دان مرد خطرناکی است که حتی یکی از افراد خودش به نام رامش را که می‌خواست بدون اطلاع دان گروه او را رها کند کشت. نامزد رامش کامینی (کارینا کاپور)می‌خواهد انتقام او را بگیرد اما دان او را هم می‌کشد. خواهر رامش، رما (پریانکا چوپرا)که پلیس است، با این دروغ که پلیس برای قتل به دنبال اوست وارد گروه دان می‌شود و نقشه دارد او را بکشد تا انتقام بگیرد.

دارودستهٔ دان متشکل از آنیتا(ایشا کوپیکار)دوست دختر او و نارانگ (پاوان ملهوترا) است. آنها به منظور تجارت مواد مخدر به هند می‌روند و دسیلوا و گروهش آن‌ها را تعقیب می‌کنند. در یک درگیری با پلیس، دان زخمی می‌شود و دسیلوا این موضوع را پنهان می‌کند. او پیش مردی که از نظر چهره همشکل دان (ویجی) است می‌رود و از او می‌خواهد تا به عنوان دان به گروه او وارد شود تا بتوان آنهارادستگیر کرد. ویجی پس از اینکه از دسیلوا قول می‌گیرد که دیپو (پسری که مراقب اوست) را به یک مدرسهٔ خوب بفرستد، مأموریت را می‌پذیرد. در همین حال پدر واقعی دیپو، جاسجیت (آرجون رامپال)از زندان آزاد می‌شود ومی خواهد دسیلوا رابکشد. چون هنگامیکه او مجبور بود برای محافظت از همسر و پسرش در مقابل یک گروه تبهکار جرمی مرتکب شود، دسیلوا او را دستگیر کرده و در نتیجه او همسرش را ازدست داده بود.

ویجی به همان بیمارستانی که دان در آن است برده می‌شود وطی عمل جراحی تمام زخم‌های دان راروی بدن اوهم ایجاد می‌کنند. اما ناگهان دان به دلیل نارسایی قلبی می‌میرد وویجی (به عنوان دان) وارد گروه می‌شود. او وانمود می‌کند حافظه اش را ازدست داده‌است تا در ورد دان اطلاعات به دست بیاورد. این گروه دیسکی دارد که شامل حیاتی‌ترین اطلاعات آنهاست. ویجی موافقت می‌کند این را به دسیلوا بدهد. رما هم با او می‌رود وسعی می‌کند ویجی را (که فکر می‌کرد همان دان است) بکشد. دسیلوا سر می‌رسد و توضیح می‌دهد که او دان نیست. بعداً او سینگانیا راپیداکرده واورا می‌کشد. ویجی واعای گروه همه توسط مالک دستگیر می‌شوند ودسیلوا هم در یک انفجاربمب کشته می‌شود و دیگر کسی نیست که ثابت کند ویجی، دان نیست. او فرار می‌کند وتصمیم می‌گیرد دیسکی را که به دسیلوا داده بود برای اثبات بیگناهی اش پیدا کند.

جاسجیت همچنان دنبال پسرش است ومشخص می‌شود دیسک دست اوست. او یک تلفن دریافت می‌کند که در آن از او می‌خواهند برای گرفتن پسرش دیسک را تحویل دهد. در ملاقات، مشخص می‌شود دسیلوا زنده ونام اصلی اش وردن است که رقیب قدیمی دسیلوا بوده‌است. جاسجیت با پسرش فرار می‌کند ورما وویجی را می‌بیند وموضوع را توضیح می‌دهد. مالک نقشه می‌کشد تا وردن را دستگیر کند. روز بعد، جاسجیت به بهانهٔ تحویل دیسک با وردن ملاقات می‌کند وویجی با وردن مبارزه می‌کند ودرنهایت وردن دستگیر می‌شود و ویجی شدیداً مجروح می‌شود ومی خواهند او را به بیمارستان ببرند. قبل از رفتن، رما علاقه اش به اورا اعتراف می‌کند و ویجی می‌گوید:"من گربه‌های وحشی روخیلی دوست دارم!"وآمبولانس حرکت می‌کند. رما به خاطر می‌آورد که در اولین ملاقاتش با دان او همین جمله را به زبان آورده‌است. مشخص می‌شود که دان در تمام مدت زنده بوده و در بیمارستان به هوش آمده وحرف‌های دسیلوا وویجی راشنیده است. بعد جایش را با ویجی عوض می‌کند ودرواقع ویجی از نارسایی قلبی مرده بوده‌است. همچنین نشان داده می‌شود که دیسکی که دان به پلیس داده بوده‌است، جعلی می‌باشد. درانتها آنیتا ودان باهم فرار می‌کنند ومی دانند نه پلیس ونه رما آنهارانمی یابند.

بازیگران

  • شاهرخ خان در نقش دان/ویجی
  • پریانکا چوپرا درنقش رما
  • بومان ایرانی درنقش دسیلوا/وردان
  • آرجون رامپال درنقش جاسجیت
  • ایشا کوپیکار درنقش آنیتا
  • اوم پوری درنقش سروان مالک
  • کارینا کاپور درنقش کامینی

لیست آهنگ‌ها

شماره# آهنگ خواننده(ها) مدت
۱ مه هودان (به من میگن دان) شان ۰۵:۳۰
۲ یه مرادل (این دل منه) سونیدی چوهان ۰۴:۳۹
۳ موریا ره (درود برخدا) شانکرماهادوان ۰۵:۵۹
۴ خایکه بن بنرسوالا شاهرخ خان، اودیت نارایان ۰۵:۲۴
۵ آج کی رات (امشب) آلیشاچینوی، ماهالاکشمی نایر، سونو نیگم ۰۶:۰۸
۶ دان شاهرخ خان ۰۴:۰۷
۷ دان رویستد میدیوال پوندیتز ۰۴:۰۶
۸ مه هودان (میکس) دی جی راندولف ۰۵:۱۳

باکس آفیس ونقدها

این فیلم پنجمین فیلم پرفروش سال در هند باسود۵۱۰میلیون روپیه شد ولقب پرفروش گرفت. همچنین بافروش ۷میلیون دلار در خارج از هند لقب بلاک باستر گرفت ودرمجموع حدود ۱۰۵ کرور فروش داشت.

نظرات منتقدین در مورد دان مخلوط بود. مایانک شکر از مومبی میررز به فیلم ۴ستاره از۵ می‌دهد و از طرزعمل برخی از صحنه‌های اصلی فیلم در مقایسه با نسخهٔ قبلی انتقادمی‌کند ومی پرسد چه نیازی به بازسازی بود. ومی گوید: «ما معمولاً برای فیلم‌هایی پول می‌دهیم که قبلاً ندیده‌ایم» نیکیت کاظمی از تایمز آف ایندیا بعضی از انتخاب بازیگران را نپسندید. خالد محمد از دیلی نیوز اند آنالیز به فیلم ۲از ۵ستاره داد. تاران آدارش از بالیوود هنگاما ۳ از ۵ستاره به فیلم دادو ورایتی عقیده داشت که فیلم می‌توانست خیلی بهترباشد.

جوایز

    • جوایز فیلم فیر:
  • نامزد جایزه فیلم‌فیر برای بهترین بازیگر مرد:شاهرخ خان
  • نامزد بهترین فیلم
  • نامزد بهترین موسیقی
    • آیفا اواردز:
  • نامزد بهترین بازیگر مرد:شاهرخ خان
    • جوایز فیلم آسیا:
  • نامزد بهترین بازیگر مرد:شاهرخ خان
ادامه بیوگرافی گزارش کد : 191
بیوگرافی فیلم اخراجی ها
خلاصه بیوگرافی :

اخراجی‌ها فیلمی ایرانی در سال ۱۳۸۵ به کارگردانی و نویسندگی مسعود ده‌نمکی و تهیه‌کنندگی حبیب‌الله کاسه‌ساز است. اخراجی‌ها پس از دو مستند فقر و فحشا و کدام استقلال؟! کدام پیروزی؟! نخستین فیلم داستانی ده‌نمکی است. کتاب اخراجی‌ها یک سال پس از ساخت این فیلم به چاپ رسید. این فیلم پر فروش‌ترین فیلم در سال ۱۳۸۶ شد.

خلاصه داستان

مجید از اراذل جنوب تهران عاشق دختر پیرمرد عارفی به نام میرزا می‌شود. میرزا شرط ازدواج مجید و دخترش را سر به راه شدن او می‌داند. مجید تصمیم می‌گیرد برای اثبات سر به راه شدن خود به جبهه برود که بقیه دوستانش نیز همراه او می‌شوند. برای حضور آنها در جبهه، مخالفت‌هایی وجود دارد اما با ضمانت میرزا و یکی دیگر از رزمنده‌ها آنها به پادگان آموزشی می‌رسند. مجید به همراه دسته‌ای از دوستان خودش به جبهه می‌روند. هدف هر کدام از افراد گروه به نوبه خود بامزه و با توجه به زمانی که فیلم داستان خودش را روایت می‌کند عجیب هستند.

بازیگران

بازیگر نقش
کامبیز دیرباز مجید
اکبر عبدی بایرام
امین حیایی بیژن
محمدرضا شریفی نیا صالح
ارژنگ امیرفضلی امیر
علی اوسیوند مصطفی
سپند امیرسلیمانی کامران
نیوشا ضیغمی نرگس
نگار فروزنده مرضیه
مینا جعفرزاده مادر مجید
شهره لرستانی همسر صالح
سید جواد هاشمی مرتضی
قاسم زارع کمالی
منوچهر آذر میرزا
فخرالدین صدیق شریف حاج آقا
عبدالرضا اکبری محمود
محمود مقامی رسولی
سیروس کهوری نژاد کریم
غلامرضا علی اکبری حاج حمید
ابوالفضل همراه عباس
سیروس اسنقی ماشاالله
محمد مقنی یزدی عمو سیفی
ادامه بیوگرافی گزارش کد : 184
بیوگرافی فیلم Cry Macho ماچوی گریان
خلاصه بیوگرافی :

ماچوی گریان (به انگلیسی: Cry Macho) یک فیلم سینمایی آمریکایی محصول سال ۲۰۲۱ در ژانر درام و وسترن به کارگردانی و تهیه کنندگی کلینت ایستوود، که همچنین در این فیلم نیز بازی می‌کند. 

داستان

فیلم درباره یک اسب سوار حرفه‌ای است که هم اکنون بازنشسته شده است و حال هم پس از سال ها کارش پرورش و مراقبت از اسب ها می باشد او تصمیم می‌گیرد که به یک پسر جوان کمک کند تا راهش را انتخاب کند او را از حاشیه ها و مادری که گرفتار الکل شده است دور می‌کند و سعی می‌کند تجربه اش را در اختیارش قرار دهد و…. 

تولید

هنگامی که برای اولین بار مشخص شد که کلینت ایستوود کارگردانی و تهیه کنندگی این فیلم را در اکتبر سال ۲۰۲۰ انجام می‌دهد، همچنین اعلام شده بود که او به عنوان شخصیت اصلی فیلم بازی خواهد کرد. فیلم‌برداری اصلی در ۴ نوامبر سال ۲۰۲۰، در البوکرکی، نیومکزیکو آغاز شد.

فیلمبرداری این فیلم پس از ۴۵ روز در ۱۵ دسامبر ۲۰۲۰، یک روز قبل از برنامه‌ریزی که شده بود به پایان رسید.

ادامه بیوگرافی گزارش کد : 163
بیوگرافی فیلم چهارراه استانبول
خلاصه بیوگرافی :

چهارراه استانبول فیلمی به نویسندگی، تهیه‌کنندگی و کارگردانی مصطفی کیایی است، نخستین نمایش این فیلم در سی و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر بود و محصول سال ۱۳۹۶ است. مصطفی کیایی دربارهٔ فیلم «چهار راه استانبول» گفت: «فکر می‌کنم هیجانش از تمام فیلم‌هایم بیشتر باشد.»

نام قبلی این فیلم سینمایی «پلاسکو» بوده‌ است و با نگاهی متفاوت به حادثه آتش‌سوزی ساختمان پلاسکو در تهران می‌پردازد.

داستان فیلم

بهمن و احد یک تولیدی ورشکسته لباس در پلاسکو دارند. احد می‌خواهد با لادن ازدواج کند اما پدر لادن مخالف است. شبی لادن با پدرش درگیر می‌شود و از خانه فرار می‌کند و پیش احد می‌رود احد او را در تولیدی مخفی می‌کند و در را می‌بندد و همراه بهمن به دنبال جور کردن پول می‌روند فردای آن شب پلاسکو آتش می‌گیرد و…

بازیگران

  • بهرام رادان نقش بهمن،نقش اصلی
  • محسن کیایی نقش احد،دوست بهمن،عاشق لادن
  • سحر دولتشاهی نقش فرنگیس،همسر بهمن
  • ماهور الوند نقش لادن،خواهر زهره،دختر کوچک رضا
  • رعنا آزادی ور نقش زهره،خواهر لادن،دختر بزرگ رضا
  • مسعود کرامتی نقش آقا رضا،پدر لادن و زهره
  • مهدی پاکدل نقش فریبرز،رئیس آتش‌نشانی
  • سعید چنگیزیان نقش حمید،دوست فربد
  • پوریا رحیمی سام نقش فرامرز،شوهر زهره،شوهرخواهر لادن
  • بابک بهشاد نقش فربد،دوست بهمن و احد و حمید
  • خسرو احمدی نقش غلامرضا،رئیس و صاحب کار احد
  • تینو صالحی
  • حسین امیدی نقش صابر،نگهبان پلاسکو،دوست احد
  • اسدالله یکتا نقش سروان،کارگر خانه حمید
  • رضا شريف نژاد نقش آرسن، صاحب خانه قمار

حضور در جشنواره‌ها و جوایز

جشنواره‌ها

سال جشنواره
۱۳۹۶ جشنواره فیلم فجر
۱۳۹۷ جشن منتقدان و نویسندگان سینمایی
جشن خانه سینما

جوایز

سال جشنواره قسمت نامزد نتیجه
۱۳۹۶ سی و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر بهترین بازیگر نقش اول زن ماهور الوند نامزدشده
بهترین بازیگر نقش مکمل مرد مسعود کرامتی
بهترین بازیگر نقش مکمل زن سحر دولتشاهی برنده
بهترین چهره‌پردازی عباس عباسی نامزدشده
بهترین جلوه‌های ویژه بصری فرید ناصر فصیحی برنده
۱۳۹۷ بیستمین دوره جشن خانه سینما بهترین بازیگر نقش مکمل مرد مسعود کرامتی نامزدشده
بهترین موسیقی متن آرمان موسی پور نامزدشده
بهترین چهره‌پردازی عباس عباسی نامزدشده
بهترین جلوه‌های ویژه بصری فرید ناصر فصیحی برنده
سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه تماشاگران
بخش نامزد نتیجه جایزه
بهترین فیلم از نگاه تماشاگران مصطفی کیایی چهارم سیمرغ بلورین
ادامه بیوگرافی گزارش کد : 154
بیوگرافی فیلم درخت گردو
خلاصه بیوگرافی :

رخت گردو فیلمی ایرانی در ژانر درام به کارگردانی محمدحسین مهدویان و تهیه‌کنندگی سید مصطفی احمدی محصول سال ۱۳۹۸ سینمای ایران است. فیلمنامه این اثر توسط ابراهیم امینی و حسین حسنی نوشته شده‌است.

این فیلم از فیلم‌های راه‌یافته به بخش اصلی سی‌وهشتمین جشنواره فیلم فجر می‌باشد. محمدحسین مهدویان سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی و پیمان معادی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد را کسب و مینو شریفی بازیگر نقش مریم نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن گردید.

ترانهٔ این فیلم با شعری از روزبه بمانی و صدای علیرضا قربانی خوانده شده‌است و حبیب خزایی‌فر به‌عنوان آهنگساز و اردشیر کامکار به‌عنوان کمانچه‌نواز با این فیلم همکاری کرده‌اند.

خلاصه داستان

داستان درخت گردو در سه بازه زمانی سال‌های ۱۳۶۶، ۱۳۸۴ و ۱۳۹۵ روایت می‌شود و براساس داستان واقعی تلخ زندگی فردی رنج کشیده اهل کردستان، به نام قادر مولان پور در روستای مرزی از نزدیکی سردشت است که خانواده اش درگیر فاجعه بمباران شیمیایی سردشت بودند.

پیمان معادی نقش فردی به‌نام قادر مولان‌پور را روایت می‌کند که در خلال بمباران شیمیایی سردشت خانواده‌اش دچار مشکلات شیمیایی می‌شوند. در سکانس‌های آخر فیلم، قادر در جواب قاضی دادگاه لاهه که می‌پرسد: «چرا اینقدر امیدواری؟»، جواب می‌دهد: «اگر ما کردها امیدوار نبودیم خیلی زودتر از بین رفته بودیم».

بازیگران

بازیگر نقش
پیمان معادی قادر
مینا ساداتی هما
مینو شریفی مریم
مهران مدیری احمد

حضور در جشنواره‌ها

سال جشنواره بخش
۲۰۲۰ جشنواره فیلم آسیا پاسیفیک مسابقه اصلی
۲۰۲۰ جشنواره فیلم شب‌های سیاه تالین موج‌های جاری
۲۰۲۱ جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو نمایش
۲۰۲۱ جشنواره بین‌المللی فیلم شانگهای نمایش
سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر
بخش نامزد نتیجه جایزه
بهترین فیلم سید مصطفی احمدی نامزد سیمرغ بلورین
بهترین فیلم از نگاه تماشاگران سید مصطفی احمدی دوم سیمرغ بلورین
بهترین کارگردانی محمدحسین مهدویان برنده سیمرغ بلورین
بهترین بازیگر نقش اول مرد پیمان معادی برنده سیمرغ بلورین
بهترین بازیگر نقش مکمل زن مینو شریفی نامزد سیمرغ بلورین
بهترین تدوین محمد نجاریان نامزد سیمرغ بلورین
بهترین موسیقی حبیب خزایی فر نامزد سیمرغ بلورین
بهترین چهره پردازی شهرام خلج نامزد سیمرغ بلورین
بهترین طراحی صحنه محمدرضا شجاعی نامزد سیمرغ بلورین
بهترین طراحی لباس بهزاد جعفری طادی نامزد سیمرغ بلورین
بهترین جلوه‌های ویژه میدانی ایمان کرمیان نامزد سیمرغ بلورین
بهترین جلوه‌های ویژه بصری امیر پهلوان‌زاده و کامیار شفیع پور نامزد سیمرغ بلورین
ادامه بیوگرافی گزارش کد : 153
بیوگرافی فیلم و بازیگران لانتوری
خلاصه بیوگرافی :

لانتوری فیلمی به نویسندگی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی رضا درمیشیان محصول سال ۱۳۹۴ است. این فیلم در شصت و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم برلین و سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم ورشو در سال ۲۰۱۶ به نمایش درآمد.

لانتوری یک داستان اسیدپاشی را روایت می‌کند که توسط پسر جوانی به نام «پاشا»، سردسته باند تبهکارانه‌ای به نام لانتوری انجام می‌شود. اعضای لانتوری بر اثر آنچه به واسطه بی عدالتی های اجتماع تجربه کرده اند، گردهم آمده‌اند. لانتوری بن مایه اش افرادی آسیب دیده است که از بطن اجتماع سر برآورده‌اند.

این فیلم که سومین فیلم کارنامه هنری رضا درمیشیان است، در جشنواره های داخلی و بین‌المللی متعددی پذیرفته شد و به اکران در آمد و جوایز متعددی را نیز دریافت کرده است.

همچنین برای نمایش در بخش سودای سیمرغ سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر پذیرفته شد و نامزد جوایز بسیاری شد و سرانجام در بخش بهترین صدا موفق به کسب سیمرغ بلورین شد.

خلاصه داستان

پسر جوانی (نوید محمدزاده) به نام «پاشا» که سردسته باند تبهکارانه لانتوری است، عاشق دختری به نام مریم (مریم پالیزبان) می‌شود. مریم یک روزنامه‌نگار و کُنِشگر اجتماعیست. او در جهت کسب رضایت از خانواده هایی فعالیت می‌کند که به دلیل از دست دادن نزدیکانشان در پی اجرای حکم قصاص برای مجرمین هستند.

مریم بارها پاشا را که به دلیل علاقه بسیار باعث زحمت و مزاحمت او می‌شود، از خود می‌راند. پاشا که به‌صورت بیمارگونه‌ای به او دل بسته است، پس از تلاش های بسیار در جهت جلب توجه مریم، سرانجام ناامید می‌شود و از سر خشم فراوان و حس سرخوردگی عصیان می‌کند. او تصمیم می‌گیرد به صورت مریم اسید بپاشد.

مریم که پس از این حادثه زیبایی و بینایی خود را از دست داده است، مانند تمام خانواده هایی که روزی با آنها در رابطه با چشم پوشی از قصاص صحبت می‌کرد، اکنون تنها قصاص می‌خواهد.

بازیگران

بازیگر نقش (کارکتر) بازیگر نقش (کارکتر)
نوید محمدزاده پاشا کاظم سیاحی پلیس
مریم پالیزبان مریم سجاد تابش
باران کوثری بارون یسنا میرطهماسب سهراب
مهدی کوشکی ملک وحید قاضی زاهدی
بهرام افشاری بهرام هادی احمدی
رضا بهبودی دکتر شهریار فرد
بهناز جعفری دوست مریم

فعال اجتماعی

امیرحسین طاهری
فاطمه نقوی مادر دختر کشته شده امیررضا رنجبران
پریوش نظریه وکیل میثم نوروزی
نادر فلاح میوه فروش علیرضا خاتمی
اردشیر رستمی جامعه‌شناس رضا رباط جزی
حسین پاکدل قاضی حامد اسماعیل‌زاده
بهرنگ علوی سعید - خواستگار و دوست مریم پانته‌آ غدیریان
ستاره پسیانی دوست مریم محمد حسین‌پور
سیاوش چراغی‌پور مدیر مسئول روزنامه نظام‌الدین کیایی

اکران در جشنواره‌ها

لانتوری در اول فوریه سال ۲۰۱۶ در سی و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم فجر در ایران به نمایش درآمد. پس از آن در جشنواره های بین‌المللی و در سینماهای کشورهای دیگری به قرار زیر به نمایش درآمد.

مکان برگزاری جشنواره سال
آلمان شصت و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم برلین ۱۴ فوریه ۲۰۱۶
ایتالیا هفتمین جشنواره فیلم خاورمیانه ۵ آوریل ۲۰۱۶
سوئیس جشنواره فیلم ایرانی زوریخ ۱ ژوئن ۲۰۱۶
چین نوزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم شانگهای ۱۱ ژوئن ۲۰۱۶
جمهوری چک جشنواره بین‌المللی فیلم کارلووی واری ۳ ژوئیه ۲۰۱۶
کانادا جشنواره بین‌المللی فیلم ونکوور ۴ اکتبر ۲۰۱۶
لهستان جشنواره بین‌المللی فیلم ورشو ۷ اکتبر ۲۰۱۶
آلمان جشنواره بین‌المللی فیلم براونشوایگ ۱۰ اکتبر ۲۰۱۶
کانادا جشنواره سینه ایران تورنتو ۱۵ اکتبر ۲۰۱۶
برزیل جشنواره بین‌المللی فیلم سائو پائولو ۱۹ اکتبر ۲۰۱۶
استرالیا جشنواره فیلم ایرانی استرالیا ۲۰ اکتبر ۲۰۱۶
هند جشنواره فیلم بمبئی ۲۲ اکتبر ۲۰۱۶
انگلیس جشنواره فیلم ایرانی لندن ۲۹ اکتبر ۲۰۱۶
ویتنام جشنواره بین‌المللی فیلم هانوی ۳ نوامبر ۲۰۱۶
سوئد بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم استکهلم ۱۰ نوامبر ۲۰۱۶
هند بیست و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کلکته ۱۴ نوامبر ۲۰۱۶
هند جشنواره بین‌المللی فیلم هند (گوا) ۲۴ نوامبر ۲۰۱۶
گرجستان جشنواره بین‌المللی فیلم تفلیس ۱ دسامبر ۲۰۱۶
هند جشنواره بین‌المللی فیلم پونه ۱۱ ژانویه ۲۰۱۶
بلغارستان جشنواره بین‌المللی فیلم سوفیا (MENAR) ۱۹ ژانویه ۲۰۱۶
آمریکا جشنواره فیلم Gene Siskel (فیلم های ایرانی) ۴ فوریه ۲۰۱۷
ترکیه جشنواره فیلم مستقل ترکیه ۱۶ فوریه ۲۰۱۷

جوایز

سال جشنواره نامزد کاندیدا نتیجه جایزه
۲۰۱۶ سی و چهارمین دوره جشنواره فیلم فجر بهترین تدوین هایده صفی‌یاری نامزدشده
بهترین صدا حسین مهدوی، سعید بجنوردی و محمد رضا دلپاک برنده سیمرغ بلورین
بهترین چهره‌پردازی عبدالله اسکندری و مهرداد میرکیانی نامزدشده
۲۰۱۶ نوزدهمین دوره جشن بزرگ خانه سینمای ایران بهترین چهره‌پردازی عبدالله اسکندری و مهرداد میرکیانی برنده تندیس شایستگی
بهترین کارگردانی رضا درمیشیان نامزدشده
بهترین بازیگر نقش اول مرد نوید محمدزاده نامزدشده
بهترین بازیگر نقش مکمل مرد بهرام افشاری نامزدشده
بهترین تدوین هایده صفی‌یاری نامزدشده
بهترین طراحی لباس گلناز گلشن نامزدشده
۲۰۱۶ هفدهمین جشن دنیای تصویر (جشن حافظ) کارگردانی فیلم لانتوری رضا درمیشیان برنده جایزه نشان عباس کیارستمی
۲۰۱۶ سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم ورشو فیلم لانتوری برنده رقابت اول و دوم
۲۰۱۶ سی و یکمین جشنواره بین‌المللی فیلم ماردل پلاتا فیلم لانتوری برنده اکران ویژه
۲۰۱۶ جشنواره بین‌المللی فیلم و انجمن حقوق بشر در بوئنوس آیرس برنده جایزه بهترین تصویر فیلم
۲۰۱۶ دهمین جشنواره انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران بهترین فیلم رضا درمیشیان نامزدشده تندیس جشنواره
بهترین صدا حسین مهدوی، سعید بجنوردی و محمد رضا دلپاک برنده تندیس جشنواره
بهترین تدوین هایده صفی‌یاری برنده تندیس جشنواره
بهترین فیلمنامه رضا درمیشیان نامزدشده تندیس جشنواره
بهترین کارگردانی رضا درمیشیان نامزدشده تندیس جشنواره
بهترین بازیگر نقش اول مرد نوید محمدزاده نامزدشده تندیس جشنواره
بهترین موسیقی کیهان کلهر نامزدشده تندیس جشنواره
بهترین چهره پردازی عبدالله اسکندری نامزدشده تندیس جشنواره
بهترین فیلم برداری اشکان اشکانی نامزدشده تندیس جشنواره
۲۰۱۶
۲۰۱۶
ادامه بیوگرافی گزارش کد : 149
بیوگرافی فیلم و بازیگران فیلم افسانه
خلاصه بیوگرافی :

 

افسانه (به انگلیسی: Legend) یک فیلم جنایی مهیج بریتانیایی به نویسندگی و کارگردانی برایان هالگلند است. این فیلم توسط یونیورسال استودیوز در ۹ سپتامبر ۲۰۱۵ به نمایش درآمد. تام هاردی برای بازی در این نقش نامزد دریافت بدترین بازیگر مراسم آکادمی بدترین فیلم‌ها و بازیگری‌های بریتانیا (The British Academy of Rubbish Films and Terrible Acting) شد که البته در نهایت به جانی دپ برای فیلم مورتدکای داده شد، وی همچنین دریافت کننده بدترین لهجه برای نقش "رونی کرای" در این فیلم گردید.

 

 

 

       Download

ادامه بیوگرافی گزارش کد : 20

اخبار سینما

اخبار سینمای داخل و خارج

250 فیلم برتر

250 فیلم برتر از نگاه سایت imdb

نقد و بررسی

نقد و بررسی بهترین فیلم های جهان