کرال مووی

بیوگرافی اوریم دوغان

      اوریم دوغان (به ترکی استانبولی: Evrim Doğan‎؛ زادهٔ ۵ سپتامبر ۱۹۷۷) بازیگر اهل ترکیه است. او به خاطر مجموعه‌های تلویزیونی سوبات، حکایت ما و خواهر و برادرانم و فیلم سینمایی آیا این عشق است؟ شناخته شده‌است.

      زندگی‌نامه و تحصیلات

      دوغان در ۵ سپتامبر ۱۹۷۷ در شهر آنکارا متولد شد. پس از اتمام تحصیلات دبیرستان، وارد کنسرواتوار دولتی دانشگاه آنادولو شد و در سال ۲۰۰۲ در رشته بازیگری فارغ‌التحصیل شد.

      حرفه

      او ابتدا در سال ۲۰۰۴ فعالیت بازیگری خود را آغاز کرد. بعد از فارغ‌التحصیلی، اولین بازیگری خود را با نقش «پلین» در مجموعه تلویزیونی محله جنت انجام داد که پخش آن از شبکه شو تی‌وی در سال ۲۰۰۴ آغاز شد. او در نقش «آیفر یلدیز» بازی کرد در مجموعه تلویزیونی تو درم را بزن که بین سال‌های ۲۰۲۰–۲۰۲۱ از شبکه فاکس پخش شد. او هم‌اکنون در مجموعه تلویزیونی خواهر و برادرانم که از شبکه آ تی‌وی پخش می‌شود، نقش شخصیت گونول را بازی می‌کند.

      زندگی شخصی

      او پس از ۵ سال رابطه با دوست پسر بازیگر خود ینر اوزر، در سال ۲۰۲۲ ازدواج کرد.

بیوگرافی داملاسو ایکیزوغلو

      داملاسو ایکیزوغلو (به ترکی استانبولی: Damlasu İkizoğlu‎؛ زادهٔ ۸ ژوئیه ۱۹۹۷) بازیگر اهل ترکیه است. در ایران به دلیل ایفای نقش در مجموعه‌های تلویزیونی خواهر و برادرانم و بابا شناخته شده‌است.

      زندگی‌نامه و تحصیلات

      ایکیزوغلو در ۸ ژوئیه ۱۹۹۷ در شهر آنتالیا به دنیا آمد. او از دانشگاه مرمره، دانشکده هنرهای زیبا، در رشته سینما و تلویزیون فارغ التحصیل شد. علاوه بر این، او دوره‌های بازیگری را در آتلیه BiTiyatro، صحنه آتلیه Cihangir و مرکز هنری Müjdat Gezen گذرانده است.

      حرفه

      ایکیزوغلو سال ۲۰۱۵ در سن ۱۷ سالگی با بازی در نمایشنامه موزیکال «شیر شاه» (Aslan Kral Müzikali) برای اولین بار در عرصه تئاتر حاضر شد و بازیگری را آغاز کرد. سپس سال ۲۰۱۷ در نمایشنامه کجا می‌ریم (Nereye Gidiyoruz) بازی کرد و همچنین سال ۲۰۱۹ در نمایشنامه عشاق باشکوه (Küskün Aşıklar) اثر مولیر در صحنه تئاتر حاضر شد.

      او ابتدا کارش را با بازی در تبلیغات بازرگانی شروع کرد. سال ۲۰۱۹ برای تبلیغات تلویزیونی نوشابه اسپرایت و شرکت خدمات مالی و بانکداری ترکیه‌ای یاپی کردی بانک جلوی دوربین رفت.

      بازیگری خود را از سال ۲۰۱۸ در سن ۲۰ سالگی با فیلم ارث آغاز کرد. در سال ۲۰۲۰ در مجموعه تلویزیونی بابل در نقش بوسه بازی کرد. سپس سال ۲۰۲۱ در مجموعه تلویزیونی خواهر و برادرانم در نقش ملیسا آتاکول ظاهر شد و به شهرت رسید و شناخته شد و در سال ۲۰۲۲ در مجموعه تلویزیونی بابا در نقش کبری ساروهانلی درخشید.

      زندگی شخصی

      ایکیزوغلو با اورال اوزر بازیگر ترک در رابطه است. او هم‌اکنون در شبکه‌اجتماعی اینستاگرام ۱٫۶ میلیون دنبال کننده دارد.

      آثار

      مجموعه تلویزیونی
      سال عنوان نقش شبکه توضیحات منبع
      ۲۰۲۰ بابل بوسه استار تی‌وی ۷ قسمت
      ۲۰۲۱ خواهر و برادرانم ملیسا آتاکول آ تی‌وی ۲۹ قسمت
      ۲۰۱۲-۲۰۱۴ بابا کبری ساروهانلی شو تی‌وی ۳۰ قسمت
      فیلم
      سال عنوان نقش توضیحات منبع
      ۲۰۱۸ ارث فیلم تلویزیونی
      تئاتر
      سال عنوان نقش توضیحات منبع
      ۲۰۱۵ موزیکال «شیرشاه» تئاتر موزیکال
      ۲۰۱۷ کجا می‌ریم
      ۲۰۱۹ عشاق باشکوه اثر مولیر
      آگهی تبلیغاتی
      سال شرکت/محصول نقش توضیحات منبع
      ۲۰۱۹ یاپی کردی بانک خودش
      ۲۰۱۹ اسپرایت خودش

بِلکالیس مارلِنیس آلمانذار

      بِلکالیس مارلِنیس آلمانذار (انگلیسی: Belcalis Marlenis Almánzar؛ زادهٔ ۱۱ اکتبر ۱۹۹۲) که با نام حرفه‌ای کاردی بی (به انگلیسی: Cardi B) شناخته شده‌است، رپ‌خوان، خواننده، ترانه‌سرا و شخصیت تلویزیونی اهل آمریکا است. او متولد و بزرگ شده در برانکس شهر نیویورک است، کاردی ابتدا توجه‌ها را برای بحث در مورد حرفهٔ او به عنوان یک رقاص در رسانه‌های اجتماعی به خود جلب کرد. او بعد از منتشر کردن آهنگ (بوداک یلو) به شهرت رسید. از سال ۲۰۱۵ تا سال ۲۰۱۷ به عنوان یک عضو از مجموعه تلویزیون واقع‌نما عشق و هیپ‌هاپ:نیویورک در شبکهٔ وی‌اچ‌وان ظاهر شد. کاردی بی چهار شماره از تک آهنگ‌های ۱۰۰ آهنگ برتر بیلبورد در آمریکا را به دست آورده‌است. ترانه بوداک یلو او را به دومین زن رپر در جدول پس از لارین هیل در سال ۱۹۹۸ رساند. آهنگ خوشم میاد او را به اولین زن رپر در جدول بهترین آهنگ چندگانه رساند و همکاری با گروه مارون ۵ در آهنگ «دختران شبیه تو» رکورد او را تمدید کرد. اولین آلبوم استودیوی او «تهاجم حریم خصوصی» در سال ۲۰۱۸ که دو آهنگ مقدمه را شامل می‌شد، در شماره اول بیلبورد۲۰۰ شروع به کار کرد و رکورد چندین جریان مختلف را شکاند. در همان سال، او در بین ۱۰۰ نفر تأثیر گذار در جهان قرار گرفت.

      در میان جوایز متعدد او، او هفت نامزدی جایزه گرمی، دو رکورد جهانی گینس، چهار جوایز موسیقی آمریکا، سه جایزه موزیک ویدئوی ام‌تی‌وی، نه جایزه BET هیپ هاپ و یک جایزه موسیقی بیلبورد دریافت کرده‌است. او بیش از ۳۴ میلیون نسخه را تنها در ایالات متحده فروخته‌است.

      اوایل زندگی

      کاردی بی در ۱۱ اکتبر ۱۹۹۲، در شهر برانکس از یک پدر دومینیکن و مادر ترینیداد متولد شد. او در محله Highbridge برانکس جنوبی بزرگ شد، و وقت زیادی را در خانه مادربزرگ پدرش اش در واشینگتن هیتس گذراند . کاردی بی که کوتاه شدهٔ نام باکاردی است، نام یک برند تجاری مشروب است و توسط مردم برای صدا زدن وی استفاده می‌شده است. چون نام خواهر کوچکتر او هنسی است که برگرفته از نام برند مشروبات الکلی دیگری است . کاردی بی در دبیرستان فنی و حرفه‌ای در محوطه هربرت اچ. لمن تحصیل میکرد تا در دورهٔ تئاتر موزیکال و فن‌شناسی دبیرستان رنسانس شرکت کند.

      در طی سال‌های نوجوانی، کاردی بی در سوپرمارکت در مناطق پایین شهر منهتن مشغول به کار بود، که آخرین شغل وی بود تا قبل از اینکه ۱۹ ساله شود. پس از اخراج از سوپرمارکت، مدیر سابق او پیشنهاد کرد که او در یک باشگاه رقص میله‌ای کار کند. او گفته‌است که برای فرار از فقر و خشونت خانگی به یک استریپر تبدیل شد و همچنین او در یک رابطه خشونت‌آمیز بوده‌است. کاردی بی همچنین گفته‌است که تبدیل شدن به یک استریپر برای زندگی اش از بسیاری جهات مثبت بود: «این واقعاً مرا از بسیاری چیزها نجات داد. زمانی که من شروع به انجام این کار کردم به مدرسه بازگشتم.» او می‌گوید این شغل تنها راه به دست آوردن پول کافی و همچنین خروج او از شرایط سخت وادامه تحصیل او بوده‌است. او قبل از آنکه سرانجام از این شغل خارج شود در کالج منهتن حضور یافت. در سال ۲۰۱۳ کاردی بی شروع به تبلیغات کرد، از طریق ویدیوهایی که از خودش در شبکه‌های مجازی منتشر می‌کرد.

      زندگی شخصی

      کاردی بی در سال ۲۰۱۷ دوستی خود را با آفست عضوی از گروه آمریکایی میگوس شروع کرد و در ۲۷ اکتبر همان سال نامزد کردند. در ۷ آوریل ۲۰۱۸ کاردی بی بارداری خود را از آفست در برنامه پخش زنده شنبه شب اعلام کرد؛ در ۲۵ ژوئن ۲۰۱۸ سایت خبرگزاری TMZ سند ازدواجی را پیدا کرد که نشان می‌داد آن‌ها در سپتامبر ۲۰۱۷ به‌طور خصوصی در اتاق خواب خود ازدواج کرده بودند، پس از انتشار این خبر کاردی بی آن را تأیید کرد. در ۱۰ ژوئیه ۲۰۱۸ کاردی بی و آفست صاحب دختری بنام Kulture Kiari Cephus شدند. در ۵ دسامبر ۲۰۱۸ کاردی بی در حساب اینستاگرام خود اعلام کرد که از آفست جدا شده‌است؛ و به زودی دنبال کارهای طلاق می‌رود اما کمی پس از آن و عذرخواهی‌های عمومی آفست در کنسرت‌های کاردی و توییترش، کاردی دوباره با آفست آشتی می‌کند و الان باز هم باهم هستند او در سال ۲۰۲۱ در کنسرتش همراه با همسرش ناگهانی خبر بارداری دومش را داد و در انتظار فرزند دومشان هستند. و در حال حاضر کاردی بی دو فرزند دارد که فرزند دوم‌او پسر میباشد.

      جوایز و نامزدی‌ها

      کاردی بی اولین نامزدی خود را در جوایز BET2017 به دست آورد. او موفق به کسب ۵ جایزه در جوایزBET هیپ هاپ سال ۲۰۱۷ و۴ جایزه دیگر BET هیپ هاپ در سال ۲۰۱۸ شد. او۷نامزد جایزه گرمی را دریافت کرده‌است. او موفق به کسب ۳ جایزه موسیقی آمریکا، ۳ جایزه موزیک ویدئوی ام‌تی‌وی جایزه موسیقی، یک جایزه موسیقی NRJ و ۴ جایزه موسیقی iHeartRadio , دو جایزه BET و یک جایزه موسیقی بیلبوردشده‌است. او دو رکورد در کتاب رکوردهای جهانی گینس را به دست آورده‌است: اکثر ۱۰۰ آهنگ داغ بیلبورد آمریکا توسط یک زن و به دست آوردن بیشترین ۱۰ آهنگ داغ بیلبورد در سبک R&B هیپ هاپ توسط یک زن. او جایزهٔ آلبوم سال را در گرمی ۲۰۱۹ نیز برد. جایزه هیپ هاپ آرتیست ۲۰۱۹ را هم از iHeart گرفت 

جنیفر لوپز

      جنیفر لین لوپز (قبل از ازدواج لوپز؛ اسپانیایی: Jennifer Lynn Lopez؛ زادهٔ ۲۴ ژوئیه ۱۹۶۹) که با لقب جِی.لو (J.lo) نیز شناخته می‌شود، خواننده، بازیگر و رقصنده آمریکایی است. او بازیگری را به‌طور حرفه‌ای از سال ۱۹۸۶ شروع کرد و در سال ۱۹۹۷ اولین نقش اصلی خود را با ایفای نقش در فیلم سلنا تجربه کرد که نامزد جایزه گلدن گلوب شد. او سپس با بازی در خارج از دید و قطار پول خود را به‌عنوان پردرآمدترین بازیگر اسپانیایی‌تبار در هالیوود مطرح کرد و در سال ۱۹۹۹ فعالیت در عرصه موسیقی را هم با انتشار اولین آلبومش به نام آن د سیکس شروع کرد.

      نخستین نقش اساسی وی در فیلم در رنگ‌های زنده (۱۹۹۱) رقم خورد و چندی بعد نیز نخستین فیلم سینمایی که در آن نقش اول را داشت، با نام سلنا به اجرا درآمد. این فیلم در خصوص هنرمندی آمریکایی به نام سلنا ساخته شده بود. فیلم بعدی‌اش که بر شهرت وی افزود، خارج از دید بود که بابت بازی در آن دستمزدی معادل یک میلیون دلار دریافت کرد. لوپز با این درآمد یک میلیون دلاری تبدیل به نخستین بازیگر زن لاتین‌تبار تاریخ سینما شد که تا آن سال چنین دستمزد بالایی را برای بازیگری دریافت کرده بود. وی در سال ۱۹۹۹ فعالیت در دنیای موسیقی را شروع کرد و نخستین آلبوم خود با نام آن د سیکس را روانه بازار کرد.

      عرضه آلبوم دوم لوپز به‌نام جی، لو هم‌زمان بود با اکران فیلم طراح مراسم ازدواج. هردوی این آثار در زمره برترین‌ها قرار گرفت و لوپز نخستین زن در تاریخ شد که هم‌زمان فیلم و آلبومی پرفروش از وی عرضه شد که هر دو در بالاترین رتبه قرار گرفتند. نسخه ریمیکس آلبوم دوم جنیفر لوپز نیز در سال ۲۰۰۲ عرضه شد و جزء برترین‌های بیلبورد ۲۰۰ در آمریکا قرار گرفت. فروش ۵۵ میلیون دلاری آلبوم‌ها و ۱۰۰میلیون دلاری فیلم‌های جنیفر لوپز تاکنون، باعث شده وی در زمره برترین هنرمندان آمریکا قرار بگیرد و پردرآمدترین هنرمند لاتین‌تبار قلمداد شود. از ترانه‌های جهانی وی نیز می‌توان به آهنگ «ما یکی هستیم (اوله اولا)» اشاره کرد که در آن پیت‌بول و کلودیا لیت اجرای قسمتی از آهنگ را بر عهده داشتند. این آهنگ به عنوان آهنگ رسمی جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴ برزیل انتخاب شد. لوپز در سال ۲۰۱۹ برای عملکردش در نقش یک استریپر در درام جنایی شیادان مورد تحسین قرار گرفت.

      در کنار فعالیت در دنیای هنری، جنیفر لوپز از فعالان تجاری موفق نیز قلمداد می‌شود. لوپز در زمینه تولید پوشاک، لوازم زینتی، عطر و ادکلن و همچنین تولید برنامه‌های تلویزیونی فعالیت گسترده‌ای دارد. رابطه‌های جنیفر لوپز با افراد دیگر نیز از موضوعاتیست که بسیاری از رسانه‌های جهان پیگیر آن هستند. نخستین رابطه جنیفر لوپز با شان کامز بود که جنیفر را در مراسم جوایز گرمی سال ۲۰۰۰ نیز همراهی کرد. جنیفر لوپز سپس در عین حال که همسر کریس جاد، بازیگر آمریکایی بود، وارد رابطه‌ای عاشقانه با بن افلک شد. رابطه لوپز با مارک آنتونی، از رابطه‌های طولانی وی بود. این رابطه در سال ۲۰۰۴ شروع شد و در سال ۲۰۱۱، بعد از ۷ سال زندگی مشترک، با طلاق پایان گرفت. در فوریه ۲۰۰۸ جنیفر لوپز فرزندان دوقلوی خود را به نام‌های «اما» و «ماکسیمیلیان» به دنیا آورد.

      زندگی و حرفه

      کودکی و نوجوانی

      جنیفر لوپز در ۲۴ ژوئیه ۱۹۶۹ در محله کسل هیل شهر نیویورک و از پدر و مادری پورتوریکویی به نام دیوید و گوآدالوپ به دنیا آمد. خواهر کوچک‌ترش لیندا لوپز به شغل خبرنگاری مشغول است. او یک خواهر بزرگ‌تر به نام لسلی نیز دارد. پدرش، دیوید، ابتدا در یک شرکت بیمه به نام گاردین در شیفت شب کار می‌کرد که بعدها به عنوان یک متخصص رایانه در شرکت استخدام می‌شود. زمانی که جنیفر به دنیا می‌آید خانوادهٔ آن‌ها در یک آپارتمان کوچک زندگی می‌کردند که مدتی بعد با پس‌انداز کردن پول، موفق به خرید خانه‌ای بزرگ‌تر و دو طبقه می‌شوند که یک گام بزرگ برای خانواده‌ای با وضع مالی ضعیف بود. وی در پنج سالگی شروع به شرکت در کلاس‌های خوانندگی و رقص کرد. دو سال بعد و در هفت سالگی از طرف مدرسه در یک سفر به نیویورک شرکت می‌کند. پدر و مادر جنیفر لوپز تأکید بسیاری بر اخلاق‌مداری در کار داشته و همواره فرزندانشان را به یادگیری زبان انگلیسی تشویق می‌کردند. همچنین برای اینکه فرزندانشان در زمینه‌های کاری خود دچار مشکلی نشوند، با تشویق آن‌ها به اجرای خوانندگی و رقص در مقابل یکدیگر، به تمرین و افزایش مهارت آن‌ها کمکی شایان توجه کردند. جنیفر تحصیلات دبیرستان خود را در یک مدرسه مذهبی کاتولیک به پایان رسانید - جایی که در تیم‌های ژیمناستیک و سافتبال عضویت داشت. جنیفر در سال ۱۹۸۴ و در ۱۵ سالگی وارد رابطه‌ای با دیوید کروز می‌شود.

      در آخرین سال دبیرستان متوجه شد که برای ساخت یک فیلم ناتمام به دنبال بازیگران نوجوان می‌گردند. او در نهایت موفق شد نقش کوتاهی در این فیلم بگیرد. این فیلم که دختر کوچکم نام داشت در سال ۱۹۸۶ ساخته شد و یکی از فیلم‌های درجه پایین، با بودجه کم است. بعد از پایان فیلم‌برداری جنیفر لوپز تصمیم گرفت به یک ستاره سینمایی تبدیل شود. جنیفر برای قانع کردن والدینش سعی بسیار کرد و با وجود اینکه به تازگی در کالج باروک ثبت‌نام کرده بود، پس از گذراندن تنها یک ترم، تصمیم به انصراف از تحصیل گرفت. پدر و مادر جنیفر به شدت با بازیگری وی مخالف بودند و این تصمیم را احمقانه می‌دانستند. به اعتقاد آنها، هیچ لاتین‌تباری این کار را نمی‌کند. تفاوت شدید دیدگاه‌های جنیفر با خانواده‌اش منجر به این شد که وی از خانه خانوادگی خارج شده به آپارتمان خودش در محله منهتن نقل‌مکان کند. در این زمان است که روی به اجرای موسیقی در برخی مکان‌های محلی می‌آورد. چندی بعد او را به عنوان یکی از اعضای یک گروه کر استخدام کردند؛ با همین گروه بود که یک سفر پنج‌ماهه به اروپا رفت، اما همیشه از نقشش در این گروه ناراضی بود، زیرا او تنها عضو گروه بود که اجازه تک‌خوانی نداشت. بعدها در یک اجرای دیگر در کشور ژاپن موفق به یافتن موقعیت شغلی جدیدی تحت عنوان رقاص، خواننده و طراح شد.

      ۱۹۹۱ تا ۱۹۹۶ (ورود به صنعت سینما)

      لوپز در سال ۱۹۹۱ در گروهی به نام نیو کیدز آن د بلاک به عنوان یک رقصنده کمکی مشغول به کار می‌شود. به همراه همین گروه بود که در هشتمین مراسم جایزه موسیقی آمریکا روی صحنه به اجرا می‌پردازد؛ چندی بعد نیز در یک برنامه تلویزیونی به نام این لیوینگ کالر مشغول به کار می‌شود. زمانی جنیفر تصمیم به کار در این برنامه می‌گیرد که یکی از اعضای این گروه دیگر قادر به ادامه همکاری نبوده و داوطلبان بسیاری تقاضای همکاری با آن‌ها را داشتند؛ در میان ۲٫۰۰۰ درخواست همکاری که در این مورد ارسال شده بود، تنها با همکاری جنیفر لوپز موافقت شده و این شد که وی در آنجا مشغول به کار شد. چندی بعد جنیفر به همراه دیوید کروز که از دوران دبیرستان با وی آشنا شده بود، برای ادامه مراحل فیلم‌برداری به شهر لس آنجلس می‌رود و تا سال ۱۹۹۳ همکاری‌اش را با گروه ادامه می‌دهد. سپس تصمیم می‌گیرد که بازیگری را به عنوان یک حرفه تمام‌وقت پیگیری کند.

      نخستین نقش حرفه‌ای جنیفر لوپز با بازی در فیلم گمشده در جنگل محصول سال ۱۹۹۳ رقم می‌خورد. از دیگر بازیگران این فیلم می‌توان به لیندسی واگنر و رابرت لاگیا اشاره نمود. در اواخر همان سال بود طی قرارداد همکاری‌ای با شبکه سی‌بی‌اس، وی را برای بازیگری در مجموعه‌ای تلویزیونی به نام دومین شانس‌ها استخدام می‌کنند؛ اما بعد از انتشار تنها شش قسمت، پروژه کنسل می‌شود. علت کنسل شدن این سریال، تخریب صحنه فیلم‌برداری بخاطر زمین‌لرزه نورت‌ریج عنوان شد. سپس شروع به ساخت سریال مرتبطی با دومین شانس‌ها می‌کنند اما به دلیل بازخورد بد منتقدین و بینندگان، به سرنوشت سریال اول دچار شده و تنها بعد از ساخت چند قسمت، پروژه متوقف می‌شود. از دیگر نقش‌های بزرگ جنیفر لوپز در این دوره، بازی وی در فیلم خانوادهٔ من است که به کارگردانی جورج ناوا، در سال ۱۹۹۵ ساخته شد. در این فیلم جنیفر در نقش کاراکتری به نام ماریای جوان ظاهر می‌شود. از بازیگران فیلم می‌توان به ادوارد جیمز آلموس اشاره نمود و اینکه این فیلم برخلاف کارهای گذشته جنیفر، مورد تحسین منتقدین قرار گرفت. اگرچه که نقش وی در این فیلم زیاد نبود، ولی او را نامزد دریافت جایزه مستقل اسپریت برای بهترین بازیگر زن نقش مکمل می‌کنند. در نوامبر همان سال نیز در فیلم قطار پول بازی کرد که در آن با وسلی اسنایپس و وودی هارلسون هم‌بازی بود. عمده دیدگاه منتقدها در خصوص این فیلم منفی بوده و در عرصه فروش نیز نتوانست مبلغ قابل توجهی را کسب کند، به‌طوری‌که با بودجه ۶۸ میلیون دلاری که صرف ساخت فیلم شد، در باکس‌آفیس تنها موفق به کسب ۷۷ میلیون دلار (در سرتاسر جهان) شد. در اوت سال ۱۹۹۶ جنیفر لوپز در فیلم کمدی جک ظاهر می‌شود. فیلم جک با بودجهٔ ساخت ۴۵ میلیون دلاری، موفق به کسب ۵۹ میلیون دلار در داخل آمریکا می‌شود. نظر منتقدین به این فیلم نیز منفی بود.

      ۱۹۹۷ تا ۲۰۰۰ (به شهرت رسیدن)

      در فوریه ۱۹۹۷ جنیفر لوپز همگام با بازیگرانی چون جک نیکلسون و استیفن درف در فیلم خون و شراب به ایفای نقش می‌پردازد. از منظر اقتصادی، فیلم یک شکست به تمام معنا بود، اگرچه که دیدگاه منتقدین به آن مثبت بود. فیلم بعدی جنیفر، سلنا نام داشت. اگرچه که وی و کارگردان فیلم سلنا، پیش‌تر و در فیلم خانواده من با هم همکاری داشتند، اما برای بازی در سلنا، جنیفر لوپز مجبور شد در آزمون بازیگری آغازین شرکت نماید؛ در نهایت با بودجه ۲۰ میلیون دلاری این فیلم ساخته شد. فیلم سلنا به شکل داخلی، موفق به کسب ۳۵ میلیون دلار شد. کنت توران در روزنامه لس‌آنجلس تایمز نوشت که حتی بازی جنیفر در فیلم‌های فراموش‌شده قدیمی‌اش همچون قطار پول و جک باعث شده که تا ستاره شدن ظاهراً تنها یک گام فاصله داشته باشد، اما با نقش‌آفرینی‌اش در فیلم سلنا، در واقع جنیفر از فرصت بدست آمده به خوبی استفاده کرده‌است، بخصوص در صحنه‌های مربوط به موسیقی در این فیلم. وی اینطور مطلبش را به پایان می‌رساند که این فیلم نه تنها جشن بزرگی برای سلنا (شخصی که فیلم را برایش ساختند) بلکه برای بازیگری است که نقش سلنا را بازی کرده‌است. بعد از اتمام فیلم‌برداری فیلم سلنا بود که جنیفر لوپز اظهار می‌کند که ریشه لاتینی‌اش را واقعاً حس می‌کند و یک آهنگ اسپانیایی اجرا می‌کند. نام آهنگ را Vivir Sin Ti (به معنای: زندگی بدون تو) گذاشته و مدیر برنامه‌های وی، آهنگ را برای سونی میوزیک می‌برد. در سونی میوزیک، دیدگاه‌ها نسبت به خوانندگی جنیفر لوپز مثبت بوده به‌طوری‌که یکی از مدیران شرکت مزبور به جنیفر توصیه می‌کند آهنگ را یک‌بار دیگر، ولی اینبار به انگلیسی اجرا کند.

      در ماه آوریل بود که جنیفر لوپز در فیلم ترسناک آناکوندا به ایفای نقش می‌پردازد. در این فیلم جنیفر با آیس کیوب و جان ویت هم‌بازی بود. فروش ۱۳۷ میلیون دلاری این فیلم، موفقیت عظیمی برای عوامل آن قلمداد می‌شد. فیلم بعدی وی نیز دور برگردان نام داشت که در آن بازیگرانی چون شان پن و بیلی باب تورنتون نیز حضور داشتند. این فیلم بر اساس یک رمان ساخته شده بود و دیدگاه‌های مثبت منتقدین را دریافت کرد. فیلم بعدی وی، حاصل همکاری‌اش با کارگردان هالیوود، استیون سودربرگ بود. نام این فیلم خارج از دید بود که در آن جورج کلونی نیز حضور داشت. بازی جنیفر لوپز در این فیلم بسیار مورد توجه منتقدین قرار گرفت و وی را به عنوان تنها بازیگر لاتین جهان قرار داد که بیش از یک میلیون دلار برای نقشش دریافت کرده‌است. بودجه ساخت این فیلم حدود ۴۸ میلیون دلار بود و در زمینه فروش توانست به شکل جهانی مبلغی حدود ۷۸ میلیون دلار را کسب کند که درآمدی متوسط است. چندی بعد و در ماه اکتبر، جنیفر قدم در عرصه گویندگی گذاشت و به جای یکی از شخصیت‌های انیمیشن مورچه‌ای به نام زی صداگذاری نمود.

      تک‌خوانی جنیفر لوپز در سال ۱۹۹۹ و با آهنگ اگه تو عشق من باشی شروع شد و بعد از آن خود را برای انتشار نخستین آلبومش آماده کرد.[۹] جنیفر لوپز نخستین خواننده جهان بعد از بریتنی اسپیرز است که توانست با نخستین آهنگش وارد بیلبورد ۱۰۰ آهنگ برتر شود (چهار ماه قبل‌تر بریتنی اسپیرز با آهنگ عزیزم یک بار دیگر… توانسته بود به این جایگاه دست یابد). در زمان تهیه نخستین آلبومش، آن د سیکس بود که همگان در شگفت بودند که چرا وی وارد دنیای موسیقی شده‌است. در این خصوص گفته شده بود: «اگر این آلبوم بد باشد، نه تنها خود لوپز از آن ناراحت خواهد شد، بلکه به کل به پیشینه حرفه‌ایی وی صدمه خواهد زد». آهنگ در انتظار امشب که در واقع سومین آهنگ آلبوم جنیفر لوپز بود، بهترین آهنگش شناخته می‌شد. در نهایت و بعد از انتشار آلبوم، موفقیت بالایش موجب تعجب همگان شد و این بازیگر محبوب را، محبوب‌تر کرد. تا پایان سال ۱۹۹۹ بود که جنیفر لوپز خود را از ستاره‌ای در سینما، به ستاره‌ای در خوانندگی تبدیل کرد. در واقع بعد از مارتیکا و ونسا ال. ویلیامز، این جنیفر لوپز بود که موفق به انجام این کار شده بود.

      در ۲۲ فوریه سال ۲۰۰۰ جنیفر که وارد رابطه‌ای با شان کامز شده بود، با لباسی منحصر به فرد در چهل‌ودومین مراسم سالانه جوایز گرمی ظاهر شد. لباس جنیفر توجه رسانه‌های بسیاری را به خود جلب کرد و مورد توجه بسیاری از مردم نیز قرار گرفت، به شکلی که تصاویر وی را روی فرش قرمز این مراسم، از وبگاه جوایز گرمی در عرض تنها ۲۴ ساعت، حدود نیم میلیون بار دانلود کردند. جنیفر لوپز از این‌همه توجه رسانه‌ها تعجب کرده و اظهار می‌کند که نمی‌دانسته که لباسش تبدیل به مسئلهٔ به این بزرگی خواهد شد. چند ماه بعد، جنیفر لوپز با فیلم سلول مجدداً روی پرده سینماها ظاهر می‌شود. این فیلم در ژانر علمی-تخیلی، با بودجه ۳۳ میلیون دلاری، موفق به فروش حدود ۱۰۴ میلیون دلاری می‌شود. دیدگاه‌های منتقدین در این خصوص متفاوت بوده و عده‌ای شروع به انتقاد و عده‌ای نیز شروع به بروز دیدگاه‌های مثبت خویش کردند.

      ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۳ (افزوده شدن شهرت و دریافت لقب)

      جنیفر لوپز در حال کار روی آلبوم دومش بود که تصمیم می‌گیرد تصویرش در بین مخاطبین را بهبود بخشیده و خود را جذاب‌تر کند. در همین راستا بود که علاوه بر تغییراتی در ظاهر، لقب جی لو (J Lo) را که پیش‌تر توسط یکی از طرفدارانش به او داده شده بود را برای خودش انتخاب می‌کند. در ادامه، اسم آلبوم خودش را نیز جی. لو می‌گذارد و این آلبوم در ۲۲ ژانویه ۲۰۰۱ منتشر می‌شود. آلبوم جی. لو به یکی از آلبوم‌های بسیار موفق تبدیل می‌شود تاجایی که در رده نخست بیلبورد ۲۰۰ آمریکا جای می‌گیرد. تقریباً در همین زمان بود که فیلم رمانتیکش، طراح مراسم ازدواج نیز منتشر می‌شود و این فیلمش نیز در صدر پرفروش‌ترین فیلم‌های باکس‌آفیس قرار می‌گیرد. با این حساب جنیفر لوپز از نخستین اشخاصی است که به‌طور همزمان، یک فیلم و یک آلبوم در صدر پرفروش ترین‌ها داشته‌است. در آوریل سال ۲۰۰۱ جنیفر نماد تجاری‌اش که در زمینه تولید پوشاک و لوازم تزئینی برای بانوان فعال است را تحت عنوان جی.لو بای جنیفر لوپز راه‌اندازی می‌کند. حدوداً یک ماه بعد، فیلم چشم‌فرشته‌ای با بازی جنیفر راهی سینماها می‌شود که البته آنچنان موفق نبوده و دیدگاه منتقدان نیز نسبت به آن مثبت نبوده‌است. بعدها یکی از آهنگ‌های وی به نام من واقعی هستم به شکل ریمیکس شده راهی بازار می‌شود که در لیست برترین آهنگ‌ها قرار می‌گیرد. در ادامه و در پی حملات ۱۱ سپتامبر به برج‌های تجارت جهانی، جنیفر لوپز به همراه بسیاری دیگر از هنرمندان شروع به فعالیت‌های خیرانه و بشردوستانه به افرادی که متأثر از این واقعه شده بودند می‌کند.

      لوپز در جایزه موزیک ویدئوی ام‌تی‌وی، اوت ۲۰۰۴

      برای افزودن به شهرت جنیفر لوپز، تصمیم می‌گیرند آلبوم جی. لو را به شکل ریمیکس نیز منتشر کنند. در این راستا توزیع و تبلیغ جی. لو متوقف شد و در ۵ فوریه ۲۰۰۲ نسخه ریمیکس آلبوم منتشر شد. در نسخه ریمیکس شده، آهنگ مسخرس نه؟ پیشتاز سایر آهنگ‌های آلبوم بود تاجایی که در صدر آهنگ‌های پرفروش آمریکا قرار گرفت. نسخه ریمیکس جی. لو با فروش بالای یک‌ونیم میلیونی در آمریکا، موفق به کسب رتبه سوم بیشترین فروش آلبوم‌های ریمیکس در تاریخ شد.

      در ماه مه سال ۲۰۰۲ جنیفر لوپز در فیلم کافی به نقش‌آفرینی پرداخت. در این فیلم وی نقش زنی به نام اسلیم را دارد که بخاطر سوءاستفاده‌های شوهرش، از خانه فرار می‌کند. در هنگام فیلم‌برداری این فیلم و در زمانی که وی از هنرمندان مشهور آمریکا بود، دچار بحران روحی می‌شود. سال‌ها بعد خود جنیفر لوپز در این خصوص می‌گوید که احساس «مریضی و غریبی» داشت. به شکلی که از پذیرفتن درمان و حتی دارو نیز امتناع می‌کرد. لوپز در این خصوص ادامه داد: «مثل کسی بودم که… نمی‌خواهد حرکت کند، نمی‌خواهد حرف بزند، نمی‌خواهد هیچ کاری انجام دهد». در سپتامبر ۲۰۰۲ جنیفر لوپز عطر زنانه‌ای به نام گرو بای جی‌لو را راهی بازار می‌کند. اگرچه که پیش‌بینی شکست آن را کرده بودند، اما در بین مردم بسیار محبوب شده و تبدیل به یکی از پرفروش‌ترین عطرهای آمریکا می‌شود.

      آلبوم سوم جنیفر لوپز تحت عنوان این منم... خوب حالا در زمانی منتشر شد که وی وارد مرحله نامزدی با بن افلک شده بود و در واقع این آلبوم را به او تقدیم کرده‌است. فروش آلبوم در سرتاسر جهان بسیار بالا بود. این آلبوم که دارای آهنگ‌های عاشقانه بسیاری است، تنها در آمریکا حدود دو و نیم میلیون کپی از آن به فروش رسید. در دسامبر ۲۰۰۲ جنیفر لوپز در مقابل رالف فاینس در فیلم کمدی-رمانتیک خدمتکاری در منهتن به روی صحنه رفت. جنیفر در این فیلم نقش کاراکتر ماریسا را ایفا می‌کند، زنی که مادر است و برای کسب درآمد، در خانه‌های اشرافی محله منهتن مجبور به نظافت منازل است که در نهایت عاشق شخصی می‌شود. این فیلم با بودجه ۵۵ میلیون دلاری موفق به فروش ۱۵۵ میلیون دلاری شد. نیویورک تایمز داستان این فیلم را با آهنگ جنی از بلوک مقایسه کرده‌است. در اوت ۲۰۰۳ جنیفر به همراه نامزدش، افلک در فیلم جیلی به ایفای نقش می‌پردازند که فروش فیلم بسیار پایین و ناموفق بود. نظر منتقدین به آن منفی بوده و این فیلم را یکی از بدترین فیلم‌های تاریخ می‌دانند.

      ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۹ (موفقیت بیشتر در سینما)

      در مارس ۲۰۰۴ جنیفر لوپز نقش کوتاهی در فیلم دختر جرزی داشت که در این فیلم نیز افلک حضور داشت. شخصیتی که جنیفر نقش آن را بازی می‌کرد تنها ۱۵ دقیقه در فیلم بازی می‌کند و در هنگام وضع حمل از دنیا می‌رود. بودجه ساخت این فیلم ۳۵ میلیون دلار بود که موفق به فروش تنها ۳۶ میلیون دلار می‌شود و از نظر تجاری شکست می‌خورد. اما منتقدان به آن نظر مثبتی داشتند. در اکتبر همان سال وی در فیلم مایل هستید برقصیم؟ مقابل ریچارد گی‌یر ظاهر می‌شود. این فیلم بر اساس یک فیلم ژاپنی، تحت همین نام که محصول سال ۱۹۹۶ بود ساخته شده‌است. در نهایت نیز نظر مثبت منتقدان را کسب می‌کند.

      لوپز در سال ۲۰۰۸

      در سال ۲۰۰۴ و در حین یک بازدید مختصر از بیمارستان کودکان لس آنجلس (که خود جنیفر لوپز از حامیان آنجا است) با یک کودک سرطانی ۱۱ ساله به نام پیج پترسون دوست می‌شود. پترسون در یکی از مراسم‌های مربوط در بیمارستان که در آن به جنیفر لوپز جایزه‌ای اهدا شد شرکت می‌کند ولی صبح روز بعد حالش رو به وخامت گذاشته و در نوامبر ۲۰۰۴ از دنیا می‌رود. لوپز در این خصوص گفت که پترسون به او آموخت که فعالیت‌های بشردوستانه چقدر مهم است. در همین راستا نیز چهارمین آلبومش، تولد دوباره را به وی اهدا کرده‌است. شبکه ان‌بی‌سی در یکی از برنامه‌هایش به این موضوع اشاره کرده و ادامه می‌دهد که بعد از «چاپلوسی» برای افلک با آلبوم این منم... خوب حالا، حال به شکل آگاهانه‌ای مسائل عشقی‌اش را از توجهات دور نگاه می‌دارد. فیلم بعدی جنیفر لوپز، فیلم مادرشوهر هیولا است که در مقابل جین فوندا در آن بازی کرده. برای بازی در نقش چارلی در این فیلم، وی دستمزدی حدودی ۱۵ میلیون دلاری دریافت کرد. فیلم مادرشوهر هیولا با بودجه ۴۳ میلیون دلاری‌اش، موفق به فروش جهانی ۱۵۵ میلیون دلاری می‌شود، اما با این حال نظر منتقدین به فیلم منفی بود. در ماه اوت نیز فیلم بعدی جنیفر لوپز با نام یک زندگی ناتمام راهی سینماها شد. در این فیلم که بر اساس رمانی با همین نام ساخته شده، وی با بازیگرانی چون رابرت ردفورد و مورگان فریمن هم‌بازی بود. یک زندگی ناتمام در عرصه تجاری حرفی برای گفتن نداشت و با فروش تنها ۱۸ میلیون دلاری در جهان، فیلمی ناموفق در باکس‌آفیس شد.

      شهر مرزی فیلم دیگر جنیفر لوپز است که در جشنواره فیلم کن به نمایش درآمد. در این فیلم، جنیفر لوپز علاوه بر بازیگری، تهیه‌کنندگی آن را نیز بر عهده دارد. همچنین وی شخصیت یک زن خبرنگار به نام لورن را بازی می‌کند که اصرار به اعزام به خط مقدم جبهه جنگ عراق را دارد تا از آنجا گزارش تهیه کند. این فیلم در اروپا به شکل محدود در سینماها منتشر شد که البته در نهایت این فیلم نیز از نظر تجاری چندان موفق نبود. از آثار بعدی وی می‌توان به مجموعه تلویزیونی دنس‌لایف اشاره نمود که در خصوص زندگی هفت رقاص است که تلاش برای حرفه‌ای شدن را دارند. این مجموعه از تلویزیون ام‌تی‌وی پخش شد و خود جنیفر لوپز تهیه‌کننده و خالق آن بود. چندی بعد لوپز آلبوم پنجمش، آنطور که یک زن دل می‌بازد را منتشر کرد. این آلبوم موفق به بیشترین فروش در هفته نخست در میان دیگر آلبوم‌های اسپانیایی شد و در عرصه فروش دیجیتال نیز رکوردی از خود برجای گذاشت. در همین ایام بود که جنیفر لوپز به همراه شوهرش، مارک آنتونی یک تور در آمریکای شمالی به راه می‌اندازند که در مجموع ۱۰ میلیون دلار از این تور کسب درآمد می‌کنند. یک دلار از هر بلیطی که به فروش رسید نیز صرف امور خیریه کودکان شد. در اکتبر ۲۰۰۷ ششمین آلبوم وی به نام شجاع منتشر شد که نتوانست فروش آلبوم‌های قبلی را داشته باشد و در واقع کم‌فروش‌ترین آلبوم جنیفر لوپز شد. یک سریال کوتاه پنج قسمتی نیز به نام جنیفر لوپز تقدیم می‌کند: آنطور که یک زن دل می‌بازد از شبکه یونیویژن در میان ۳۰ اکتبر تا ۲۷ نوامبر سال ۲۰۰۷ پخش شد. این سریال کوتاه در خصوص آلبوم جنیفر لوپز که تحت همین عنوان بود، ساخته شده‌است.

      ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ (تورها)

      لوپز در تور جهانی دوباره برقص، اکتبر ۲۰۱۲

      در اوایل سال ۲۰۱۲ بود که تصمیم جنیفر لوپز در خصوص تغییر شرکت ضبط و انتشار آهنگ‌هایش عمومی شد. وی می‌خواست آلبوم جدیدش، عشق؟ را با نام شرکت جدیدی منتشر کند و در این راستا دیلی نیوز نیویورک افشا کرد که تعدادی از آهنگ‌های این آلبوم جدید، ضبط شده در استودیوی قبلی است و قرار است این آهنگ‌ها نیز در آلبوم جدید قرار بگیرند. در آوریل همان سال بود که فیلم نقشه وارونه با بازی وی روانه سینماها می‌شود. بعد از خروج الن دی‌جنرس از برنامه امریکن آیدل بود که گفته شد صحبت‌ها با جنیفر لوپز در خصوص حضورش در این برنامه در حال انجام است. در همین زمان نیز بود که قرار بود لوپز و همسرش آنتونی در ایکس فاکتور حضور پیدا کنند. در نهایت در ماه سپتامبر به شکل رسمی اعلام شد که دهمین فصل امریکن آیدل شاهد حضور جنیفر لوپز خواهد بود. ام‌تی‌وی در این خصوص گفت که این معامله برای تمام کسانی که در آن دخیل بودند سودآور بود؛ این خبر درحالی بیان شد که شبکه سی‌ان‌ان در موردش نوشت که جنیفر لوپز برای احیای کارنامهٔ هنری‌اش تصمیم به شرکت در این برنامه گرفت. یک ماه بعد، در ماه اکتبر، وی چهاردهمین عطر خود را نیز منتشر کرد.

      شرکت لورئال فرانسه اعلام می‌کند که جنیفر لوپز سفیر جهانی جدید و چهره برند آن‌ها خواهد بود. تبلیغات‌های جنیفر لوپز برای محصولات این شرکت همراه بود با زمان انتشار آلوم جدیدش، عشق؟ و شرکت کردنش در برنامه امریکن آیدل. چندی بعد تک‌آهنگ روی صحنه از طرف وی منتشر می‌شود. این آهنگ در سرتاسر جهان تبدیل به یکی از آهنگ‌های پرفروش شده و یکی از پرفروش‌ترین آهنگ‌های سال نام می‌گیرد که تقریباً پرفروش‌ترین تک‌آهنگ جنیفر لوپز نیز می‌شود؛ اگرچه که آلبوم عشق؟ نیز توانست موفقیت تجاری خوبی کسب کند و بازگشت خوبی برای وی به‌شمار آید؛ تا پیش از این، بسیاری گمان می‌کردند که دوره خوانندگی لوپز به اتمام رسیده‌است. در ماه ژوئیه بود که عطر بعدی وی با نام لاو اند لایت را روانه بازار می‌کند. تنها در هنگام رونمایی ان، ۵۱٫۰۰۰ شیشه از آن به فروش رفته و با مبلغ کسب شده حدود ۲٫۹ میلیون دلار، تبدیل به پرفروش‌ترین عطر جنیفر لوپز می‌شود. دو ماه بعد نیز تولید پوشاک و لوازم تزئینی دیگری با نام جنیفر لوپز کالکشن شروع به فعالیت می‌کند؛ در کنار این‌ها، وی خط تولید جنیفر لوپز هوم کالکشن را نیز راه‌اندازی می‌کند که در زمینه تولید تخت‌خواب، حوله و ساک‌دستی فعال است. در ادامه فعالیت‌های تبلیغاتی، شرکت خودروسازی فیات ایتالیا طی قرارداری با لوپز، تبلیغات چند محصول خود همچون فیات ۵۰۰ را به لوپز می‌سپارد. اولیور فرانکواس، از مدیران بازاریابی شرکت کرایسلر در این خصوص گفت که «وی (لوپز) دقیقاً مناسب برند تبلیغ شده بود».

      در ژانویه ۲۰۱۲ جنیفر لوپز با قرارداد ۲۰ میلیون دلاری، در فصل یازدهم امریکن آیدل مجدداً ظاهر می‌شود و سپس در برنامهٔ دیگری از شبکه یونیویژن بازی می‌کند. در ادامه بود که لوپز به همراه شوهرش آنتونی به ۲۱ کشور آمریکای لاتین سفر کرده تا استعدادهای مناسب را بیابند. در ۱۸ مه ۲۰۱۲ بود که جنیفر لوپز با بازی در فیلم وقتی حامله هستی باید منتظر چه چیزی باشی مجدداً به سینما بازگشت. در این فیلم وی با بازیگرانی چون کامرون دیاز، الیزابت بنکس، متیو موریسون و دنیس کواید هم‌بازی بود. فیلم بر اساس رمانی با همین نام ساخته شده و جنیفر لوپز در نقش کاراکتری به نام هولی است که به همراه همسرش، کودکی را به فرزندی قبول می‌کنند. اگرچه که نظر منتقدین به فیلم مثبت نبود، اما در زمینه فروش توانست نسبتاً خوب ظاهر شود و فروشی ۸۴ میلیون دلاری داشته باشد. در اواخر ماه مه بود که عطر جدید جنیفر لوپز با نام گلوینگ بای جی‌لو روانه بازار شد که خود لوپز آن را «تحولی» برای عطر گلو با جی‌لو می‌داند.

      در ۱۴ ژوئن بود که جنیفر لوپز مجموعه تورهایی برای اجرای کنسرت‌هایش در نقاط مختلف دنیا را اجرا می‌کند. در ۱۲ ژوئیه همان سال (۲۰۱۲) شرکت تیئولوژی، شرکت تجاری در زمینه تولید تی‌شرت‌های لوکس، را راه‌اندازی می‌نماید. در ادامه فعالیت‌های صداگذاری، جنیفر لوپز در صداگذاری انیمیشن عصر یخبندان: رانش قاره‌ای (که چهارمین قسمت از انیمیشن عصر یخبندان بود) شرکت کرده و صدای شخصیت شیرا را اجرا می‌کند. این انیمیشن در هفته نخست نمایشش موفق به فروش ۴۶ میلیون دلاری شد و در رتبه نخست باکس‌آفیس قرار گرفت. با بودجه ساخت ۹۵ میلیون دلاری، در نهایت این انیمیشن موفق به فروش ۸۷۷ میلیون دلاری در سرتاسر جهان می‌شود.

      در ۲۴ ژوئیه ۲۰۱۲ آلبوم جدید جنیفر لوپز به نام دوباره برقص… ضربه‌ها منتشر شد. این آلبوم توسط کمپانی اپیک ریکوردز منتشر شده بود و طبق قرارداد، آخرین همکاری مابین جنیفر لوپز و این شرکت بود. در همین دوره بود که جنیفر لوپز و مارک آنتونی در حال طی مراحل گرفتن طلاق بودند. دو آهنگ دوباره برقص و رفتن از اقبال بیشتری به نسبت سایر آهنگ‌ها برخوردار بودند و توانستند جزء آهنگ‌های پرفروش قرار گیرند. در ماه سپتامبر نیز شبکه نووتی‌وی نیز از قراردار همکاری‌اش با جنیفر لوپز خبر داد که قرار است در زمینه خلاقیت و تهیه‌کنندگی برنامه‌ها با آن‌ها همکاری نماید. همچنین بعد از توفان سندی بود که لوپز به سه مرکز خیریه شامل بیمارستان کودکان لس‌آنجلس، صلیب سرخ آمریکا و یک نهاد خیریه دیگر کمک‌های مالی می‌کند.

      ۲۰۱۳ تا به امروز

      لوپز در مراسم جایزه رسانه‌ای گلد، آوریل ۲۰۱۴

      در ژانویه ۲۰۱۳ بود که در مقابل جیسون استاتهام، جنیفر لوپز در فیلم پارکر به ایفای نقش پرداخت که در آن نقش کاراکتری به نام لزلی را بازی می‌کرد. نقش‌آفرینی وی در این فیلم توجه منتقدین را به خود جلب کرد به‌طوری‌که شیکاگو تریبون در این خصوص نوشت: «فرصتی برای دراماتیک، شاد، رمانتیک و ناراحت بودن. تماشاگران در تمام مدت توجه‌شان به اوست». در مراسم جایزه گرمی بود که لباس وی مجدداً کانون توجهات شد. در این مراسم جنیفر لوپز با لباسی مشکی که پای سمت راستش تقریباً به شکل کامل از آن بیرون بود ظاهر شد. در ماه مه بود که وی را به سمت ارشد مسئول خلاقیت در شبکه نووتی‌وی منصوب می‌کنند. در ادامه فعالیت‌های تجاری‌اش نیز شرکت ویوا موویل، که در زمینه فروش تلفن‌های همراه مخصوص لاتین‌تبارها بود را راه‌اندازی می‌کند. در تمامی فعالیت‌هایی که انجام می‌داد، لوپز قصد نوعی قدرت‌بخشیدن به لاتین‌تبارها را داشت. خودش در این زمینه اینچنین می‌گوید: «ما در حال شناختن قدرت خودمان هستیم. ما داریم به این نتیجه می‌رسیم که در اینجا مهم هستیم. می‌دانید احتمالاً که ما فقط افراد پشت صحنه مشغول کار در آشپزخانه یا در حال لوله‌کشی نیستیم». در ادامه نیز در تلویزیون فعالیت‌هایش را در این زمینه گسترش داد. وی همچنین با حقوق گزارش شده حدود ۱۷ میلیون دلاری، مجدداً در امریکن آیدل، اینبار در فصل سیزدهم ظاهر شد.

      بعد از نتایجی که از اجرای کنسرت‌هایش در تور جهانیش کسب کرد، آلبوم بعدی خود را به نام ای‌کی‌ای (A.K.A) ضبط می‌کند که برگرفته شده از سفرهایش است. این آلبوم قرار است در سال ۲۰۱۴ توسط کپیتال رکوردز منتشر شود. در ابتدای سال ۲۰۱۴ نیز برای تبلیغ آلبوم جدیدش، دو آهنگ جدید به نام‌های همان دختر و دختران را منتشر می‌کند. در ماه مارس بود که یکی از آهنگ‌های رسمی آلبوم جدیدش را به نام آی لو یا پاپی را منتشر می‌کند که در آن فرنچ مونتانا نیز حضور دارد. در ادامه و در ماه آوریل ۲۰۱۴ نیز آهنگ رسمی جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴ را که به همراه پیت‌بول و خواننده برزیلی، کلودیا لیت اجرا کرده بود، منتشر می‌کند. نام این آهنگ ما یکی هستیم (اوله اولاً) گذاشته شده.

      چند فیلم قرار است در آینده روانه سینماها شود که جنیفر لوپز از بازیگران آنهاست. از جمله این فیلم‌ها می‌توان به پسر همسایه، لیلا و ایو و انیمیشن خانه اشاره نمود که در این انیمیشن با دیگر ستارگان چون ریانا و استیو مارتین هم‌کار است. جنیفر لوپز در عرصه تلویزیون نیز فعال خواهد بود. شبکه تلویزیونی ان‌بی‌سی سفارش ساخت سریالی ۱۳ قسمتی را در ژانر درام داده که جنیفر لوپز در آن به بازیگری خواهد پرداخت و البته تهیه‌کنندگی آن را نیز بر عهده خواهد داشت. در این سریال که قرار است با نام سایه‌های آبی پخش شود، لوپز نقش یک مادر را بازی می‌کند که در اداره پلیس مشغول به کار است و برای تحقیقات اف‌بی‌آی به مأمور مخفی تغییر حالت می‌دهد. قرار است این سریال در ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۶ پخش شود. رایان سیکرست نیز از تهیه‌کنندگان این مجموعه خواهد بود.

      روابط خصوصی

      مارک آنتونی و جنیفر لوپز، مه ۲۰۰۶

      در مورد روابط خصوصی جنیفر لوپز با مردان، رسانه‌ها تمرکز خاصی دارند. او تاکنون روابط نسبتاً گرمی با شان کامز، کریس جود، بن افلک و مارک آنتونی داشته‌است. در سال ۱۹۸۴ در سن ۱۵ سالگی (دوران دبیرستان) و هنگامی که کم‌کم داشت به یک ستاره تبدیل می‌شد، او با دیوید کروز روابط دوستانه داشت. در سال ۱۹۹۴ جنیفر لوپز پس از ۱۰ سال رابطه تنگاتنگ با دیوید کروز، به روابط دوستانه‌اش پایان داد. جنیفر لوپز در سال ۲۰۰۴ گفت:

      دیوید کروز دوستی است که احتمالاً مرا بهتر از هر کس دیگری می‌شناسد.

      نخستین ازدواج لوپز با اوجانی نوآ در ۲۲ فوریه ۱۹۹۷ بود. لوپز نوآ را نخستین بار هنگامی که نوآ به عنوان خدمتکار در رستورانی در میامی کار می‌کرد ملاقات کرد. این دو در ژانویه ۱۹۹۸ از هم طلاق گرفتند. بعداً لوپز نوآ را به عنوان مدیر رستورانش در آوریل ۲۰۰۲ استخدام کرد. اما نوآ در اکتبر همان سال اخراج شد. بعد از آن نوآ از جنیفر به دادگاه شکایت کرد اما این دو به‌طور محرمانه با هم سازش کردند. در آوریل ۲۰۰۶، لوپز از نوآ شکایت کرد تا مانع انتشار کتابی شود که نوآ در آن جزئیات ازدواج و زندگی خصوصی اش با جنیفر را نوشته بود.

      لوپز حدود دو سال و نیم با خواننده هیپ-هاپ، شان کامز رابطه داشت. در ۲۷ دسامبر ۱۹۹۹، لوپز و کامز در نایت کلابی در منهتن بودند که بین همراهان کامز و گروهی دیگر درگیری پیش‌آمد و یک نفر شلیک کرد. لوپز و کامز با ماشین از آنجا دور شدند ولی توسط پلیس متوقف شدند و یک اسلحه روی صندلی ماشین آن‌ها پیدا شد. کامز متهم به حمل اسلحه شد؛ در همین حال علاوه بر استرس پیش از محاکمه پیگیری موضوع توسط مطبوعات مشکل را دوچندان می‌کرد، و لوپز یک سال بعد به جریاناتش با کامز پایان داد، در طی یک دادخواست در ۲۰۰۸ وکیل مدافع گفت که لوپز در این پرونده هیچ نقشی نداشته‌است. در ٩ آوريل ٢٠۲۲، مجله پیپل نامزدی لوپز و افلک را تایید کرد.

جاش استوارت

      جاش استوارت (انگلیسی: Josh Stewart؛ زادهٔ ۶ فوریهٔ ۱۹۷۷) هنرپیشه اهل ایالات متحده آمریکا است.

      از فیلم‌هایی که وی در آن نقش داشته است، می‌توان به شوالیه تاریکی برمی‌خیزد، کولکتور، کولکشن، مرگ و زندگی بابی زد، شهروند مطیع قانون، ماشین جنگ و دیدبان سوم اشاره کرد.

دبورا آن ول

      دبورا آن ول (به انگلیسی: Deborah Ann Woll  ) متولد ۷ فوریهٔ ۱۹۸۵  یک هنرپیشه آمریکایی است که بیشتر برای ایفای نقش شخصیت جسیکا هامبلی در مجموعه تلویزیونی شبکهٔ اچ‌بی‌او تحت عنوان خون حقیقی و همچنین کرین پیج در سریال‌های مارول کامیکس نتفلیکس شامل دردویل، مدافعان و پانیشر شناخته شده‌است. از دیگر فیلم‌هایی که وی در آن نقش داشته‌است می‌توان به روز مادر (۲۰۱۰)، گرفتن .۴۴ (۲۰۱۱)، و اتاق فرار (۲۰۱۹) اشاره کرد.

      زندگینامه

      ول در دسامبر 2007 با E. J. Scott آشنا شد. آنها در دسامبر 2018 ازدواج کردند. اسکات مبتلا به کوروئیدرمی است، وضعیتی که در نهایت منجر به نابینایی می شود، و ول از پلتفرم خود برای کمک به افزایش آگاهی در مورد این بیماری استفاده می کند. او گفته است که نگرش اسکات نسبت به ناتوانی اش شجاعت او را در مبارزه با بیماری سلیاک، که مسلماً زندگی را تغییر می دهد، برانگیخته است. 

جیمی ری نیومن

      جیمی ری نیومن (انگلیسی: Jaime Ray Newman؛ زادهٔ ۲ آوریل ۱۹۷۸) یک هنرپیشه اهل ایالات متحده آمریکا است. وی از سال ۲۰۰۰ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.

      از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته‌است می‌توان به ساقدوش، تارزان، دره خدایان، پوست و ام‌کی اولترا اشاره کرد.

پال کلاوس

      پال کلاوس (انگلیسی: Paul Schulze؛ زادهٔ ۱۲ ژوئن ۱۹۶۲) هنرپیشه اهل ایالات متحده آمریکا است. وی از سال ۱۹۸۹ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.

      از فیلم‌هایی که وی در آن نقش داشته‌است، می‌توان به جان رمبو، غرق‌شدن مونا و شما اینجایید اشاره کرد.

دنیل وبر

      دنیل وبر (انگلیسی: Daniel Webber؛ زادهٔ ۲۸ ژوئن ۱۹۸۸) بازیگر سینما اهل استرالیا است. وی از سال ۲۰۰۸ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است. او بیشتر به خاطر بازی در نقش لی هاروی اسوالد در سریال ۱۱٫۲۲٫۶۳ اشاره کرد. 

امبر رز روا

      امبر رز روا (انگلیسی: Amber Rose Revah؛ زادهٔ ۲۴ ژوئن ۱۹۸۶) هنرپیشه اهل بریتانیا است. وی از سال ۲۰۰۷ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است. از نقش‌های مشهور او می‌توان به بازی در نقش هلا حسین در سریال خانه صدام، مریم مجدلیه در پسر خدا، من نمی‌توانم درست فکر کنم، جهان غیرقابل مشاهده و نقش دینا مدنی در سریال پانیشر اشاره کرد. 

بنجامین توماس بارنز

      بنجامین توماس بارنز (زاده ۲۰ اوت ۱۹۸۱) یک هنرپیشه و خواننده انگلیسی است. او بیشتر برای نقش‌های شاهزاده کاسپین در مجموعه فیلم‌های Chronicles of narnia، لوگان دلوس در Westworld، بیلی روسو در سریال The Punisher و ژنرال کیریگان/دارکلینگ در سریال Shadow and bone نتفلیکس شناخته شده است. وی از سال ۲۰۰۶ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.

      نام اصلی بنجامین توماس بارنز
      زمینه فعالیت سینما
      تولد ۲۰ اوت ۱۹۸۱ ‏(۴۱ سال)
      لندن
      ملیت انگلستان
      پیشه بازیگر
      سال‌های فعالیت ۲۰۰۶ - تاکنون

      فیلم‌شناسی

      سال نام فیلم
      ۲۰۰۷ گرد ستاره
      ۲۰۰۸ سرگذشت نارنیا: شاهزاده کاسپین
      ۲۰۰۸ سست‌عفاف
      ۲۰۰۹ دوریان گری
      ۲۰۱۰ سرگذشت نارنیا: سفر کشتی سپیده‌پیما
      ۲۰۱۲ کلمات
      ۲۰۱۳ عروسی بزرگ
      ۲۰۱۴ هفتمین پسر
      جکی و رایان
      ۲۰۱۶-تاکنون وست ورلد (مجموعه تلویزیونی)
      ۲۰۱۹-۲۰۱۷ مجازاتگر مارول(مجموعه تلویزیونی)
      ۲۰۲۱-تاکنون سایه و استخان
بن ماس-بچراک

      بن ماس-بچراک (انگلیسی: Ebon Moss-Bachrach؛ زادهٔ ۱۹ مارس ۱۹۷۷) هنرپیشه اهل ایالات متحده آمریکا است. وی از سال ۱۹۹۹ میلادی تاکنون مشغول فعالیت بوده‌است.

      از فیلم‌ها یا برنامه‌های تلویزیونی که وی در آن نقش داشته‌است می‌توان به خانه‌ای روی برکه، مظنون، دختران، لبخند مونا لیزا، غروب، نهان، جان آدامز، تجربه مارک پیز، رفتار بد خدایان و انقلاب زمستانی اشاره کرد.

جاناتان ادوارد برنتال

      جاناتان ادوارد برنتال (به انگلیسی: Jonathan Edward "Jon" Bernthal) (زاده ۲۰ سپتامبر ۱۹۷۶) یک بازیگر آمریکایی است که برای ایفای نقش شخصیت شین والش در مجموعه تلویزیونی مردگان متحرک از شبکه⁩ ای‌ام‌سی و ایفای نقش پانیشر در مجموعه‌های تلویزیونی دردویل و پانیشر از شبکه نت‌فلیکس و همچنین فیلم‌های سینمایی نظیر گرگ وال استریت، خبرچین، فرار و خشم، سیکاریو، حسابدار، ویرجینیای شیرین و بیبی راننده و فورد در برابر فراری شناخته می‌شود.

      اوایل زندگی

      جاناتان ادوارد برنثال در۲۰ سپتامبر در واشنگتن دی سی متولد شد. او پسر والدینی یهودی جوآن لوری (خواننده مارکس) و اریک لارنس "ریک" برنثال ، وکیل سابق LLP Latham & Watkins و رئیس هیئت مدیره انجمن انسانی تا سال 2019. وی دارای دو برادر است: نیکلاس ، جراح ارتوپدی و استاد دانشگاه UCLA و توماس ، مدیر عامل آژانس مشاوره که با شریل سندبرگ میلیاردر و مدیر فیس بوک نامزد شده است. برنتال در کابین جان ، مریلند بزرگ شد. وی در مدرسه دوستان Sidwell تحصیل کرد و در سال ۱۹۹۵ فارغ‌التحصیل شد.[۸]پس از دبیرستان ، او در کالج Skidmore در Saratoga Springs ، نیویورک تحصیل کرد ، اما تحصیل را رها کرد. وی به توصیه معلم بازیگری خود ، آلما بکر ، به تئاتر هنری مسکو در روسیه پیوست.

بیوگرافی افرا ساراچ ‌اوغلو

      افرا ساراچ‌اوغلو (به ترکی استانبولی: Afra Saraçoğlu) (زادهٔ ۲ دسامبر ۱۹۹۷) بازیگر ترک است.

      افرا ساراچ‌اوغلو
      زمینه فعالیت سینما
      تولد ۲ دسامبر ۱۹۹۷ ‏(۲۴ سال)
      استانبول، ترکیه
      ملیت ترکیه
      پیشه بازیگر
      سال‌های فعالیت ۲۰۱۶-اکنون

      ساراچ‌اوغلو در نخستین فیلمی که شروع به بازیگری کرد ازجان دنیز هم وجود داشت که سبب موفقیت این بازیگر شد.ساراچ‌اوغلو در سریال فضیلت خانم و دخترانش که در شبکه استار تی‌وی پخش شد در نقش اِجِه بازی خود را شروع کرد و در سریال محبوبیت زیادی در بین تماشاگران پیدا کرد و به عنوان دختر فضلیت خانم در این سریال بازی کرد. سریال فضلیت خانم در سال ۱۳۹۷ با دوبله فارسی در شبکه جم تی‌وی پخش شد و بازیگران این سریال محبوبیت زیادی را در بین تماشاگران ایرانی به دست آوردند. افرا ساراچ‌اوغلو در فیلم فرصت دوباره که ازجان دنیز و نورگل یشیلچای در آن حضور داشته‌اند نیز بازی کرده‌است. از جديدترين سريال هاي افرا ميتوان به سريال فرزندان خواهر كه در دو فصل پخش شد با بازي فورکان آندیچ، نورفتاح اوغلو، الارا توران و... اشاره كرد. و همچنین وی در سریال معلم ایفای نقش میکند در سال 2018 شایعه مبنی بر رابطه وی با چاعلار ارطغرل شد که هر دو این ماجرا را تکذیب کردند وی در حال حاضر با مرت یازیجی اوغلو بازیگر سریال رز سیاه که با او در فیلم سینمایی بازی خوب آشنا شده بود رابطه عاشقانه دارد او رنگ آبی را دوست دارد.

      فیلم‌شناسی

      تلویزیون
      سال عنوان نقش
      ۲۰۱۷-۲۰۱۸ فضیلت خانم و دخترانش اجه چامکیران
      ۲۰۱۹ خواهرزاده‌ها حیات چتین
      ۲۰۲۰ معلم گیزم بزکورت
      ٢٠٢١ کاج سبز تولین
      سینما
      سال عنوان نقش
      ۲۰۱۶ شانس دوباره چیچک
      ۲۰۱۷ بچه بد کایلا
      ۲۰۱۸ بازی خوب آدا
      ۲۰۱۸ عشق اینه گولوم
بیوگرافی ماهسون قرمزی ‌گل

      ماهسون قرمزی‌گل (ترکی استانبولی: Mahsun Kırmızıgül‎) خواننده، بازیگر و کارگردان تورک تبار متولد شهر دیاربکر در ترکیه است. او در سال‌های اخیر بیشتر فعالیت‌های هنری خویش را در قالب سینما و تلویزیون به نمایش گذاشته‌است. فعالیت‌های هنری وی شامل خوانندگی، نوازندگی، نویسندگی، کارگردانی و بازیگری است. از آلبوم‌های معروف او می‌توان عروس کوچک، گوش بده و زرد زرد را نام برد.

      ماهسون قرمزی‌گل
      ۲۲۰
      اطلاعات پس‌زمینه
      نام شناسنامه‌ای عبدالله بزنسیر
      زاده ۲۶ مارس ۱۹۶۹ ‏(۵۳ سال)
      ژانر ارابسک
      سال‌های فعالیت ۱۹۹۳-اکنون
      سازهای اصلی
      باغلمه، ۳تار دوزله و تمبک
      وبگاه
      وبگاه رسمی

      زندگی شخصی

      قرمزی‌گل در سال ۱۹۸۹ در سن ۲۰ سالگی با خانم «گلگم» یک ازدواج ناموفق داشت و از این ازدواج صاحب یک پسر به نام «محمود» شد و بعد از آن در سال ۱۹۹۵ هم با «صدا سایان» یک نامزدی ناموفق داشت. در سال ۲۰۱۱ وی با «مینه چانگال» یک نامزدی ناموفق داشت. قرمزی‌گل در ۲۰۱۶ با یک وکیل ترک‌تبار ساکن آمریکا به نام اژه بینای ازدواج رسمی کرد. حاصل این ازدواج یک فرزند دختر است که در آوریل ۲۰۲۲ به طلاق توافقی ختم شد و حضانت کودک به مادر واگذار گردید.

      آلبوم‌ها

      1. زخم دل (۱۹۸۴)
      2. به اندازه کافی (۱۹۸۵)
      3. طرد شدم (۱۹۸۶)
      4. طلائی من (۱۹۸۷)
      5. تقسیم نمی‌کنم (۱۹۸۸)
      6. شب‌های استانبول (۱۹۸۹)
      7. این زمانه (۱۹۹۰)
      8. نیلوفر (۱۹۹۱)
      9. میان غصه‌ها (۱۹۹۲)
      10. تو پادشاه عالم هستی (۱۹۹۳)
      11. از ۱۲ آماده خواهم شد (۱۹۹۴)
      12. از دیروز تا امروز (۱۹۹۵)
      13. خوشبخت باشی (۱۹۹۵)
      14. حقوق بشر (۱۹۹۵)
      15. همشهریم عاشقتم (۱۹۹۶)
      16. احساس دلتنگی (۱۹۹۷)
      17. مغلوب نشدم (۱۹۹۸)
      18. خسته شدم (۲۰۰۰)
      19. سرزمینم می‌گرید (۲۰۰۱)
      20. ترانه‌های صدساله (۲۰۰۲)
      21. یک دسته گل سرخ (۲۰۰۳)
      22. زرد، زرد (۲۰۰۴)
      23. گوش کن (۲۰۰۶)
      24. خوش آمدی (۲۰۲۲)

      فیلم‌های سینمایی

      1. زندگی حرام شد (۱۹۸۷)
      2. فرشته سپید (۲۰۰۷)
      3. خورشید را دیدم (۲۰۰۹)
      4. بالهای شب (۲۰۰۹)
      5. طنز رمانتیک ۱ (۲۰۱۰–۲۰۰۹)
      6. پنج مناره در نیویورک (۲۰۱۱–۲۰۱۰)
      7. معجزه (۲۰۱۴)
      8. دیار مهرداد۱ (۲۰۲۰)
      9. دیار مهرداد۲ (۲۰۲۲)
بیوگرافی صدا سایان

      صدا سایان (ترکی استانبولی: Seda Sayan‎؛ زادهٔ ۳۰ دسامبر ۱۹۶۱) موسیقی‌دان، بازیگر و مجری تلویزیونی اهل ترکیه است. وی در مسابقه بزرگ استعدادیابی خوانندگی او سس ترکیه در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ جزء ۴ داور مسابقه بود.

      زندگی‌نامه

      صدا سایان خواننده معروف و سرشناس ترکیه‌ای است که نام اصلی‌اش آیسل گورساچر می‌باشد. صدا سایان متولد سال ۱۹۶۲ در منطقهٔ ایوب شهر استانبول است. وی در نوجوانی به خاطر اینکه بتواند در کازینوها به صورت قانونی خوانندگی کند، شناسنامه خود را تغییر داده و تاریخ تولد خود را به تاریخ ۱۹۵۹ عوض کرد. وی بعدها ادیتور اولین مجلهٔ زنانهٔ ترکیه به نام Seda Magazin شد. اولین فعالیت‌های خود را با خوانندگی‌اش در سالن‌های عروسی شروع کرد. وی بعد از سال‌ها خوانندگی در مراسم‌های عروسی، شروع به خوانندگی در کازینوها و کلوپ‌های شبانه کرد. صدا سایان بعد از سال‌ها فعالیت در این زمینه توانست در یکی از بزرگترین کازینوهای استانبول یعنی Maxim صحنه بگیرد. وی بعد از مدتی توانست با تهیه‌کنندگان فیلم و تلویزیون آشنا شود. همچنین سایان در آن سالها در زمینه انتشار آلبوم نیز شروع به فعالیت کرده بود.

      زندگی شخصی

      صدا سایان برای اولین بار در سال ۱۹۸۷ با رضوان کیلیچ که یکی از بازیکنان فوتبال ترکیه بود ازدواج نمود ولی این ازدواج تنها چند ماه طول کشید. سپس در سال ۱۹۹۰ برای دومین بار با فوتبالیستی به نام سینان انگین ازدواج نمود. البته این ازدواج هم بعد از پنج سال یعنی در سال ۱۹۹۵ به طلاق انجامید. از این ازدواج صدا سایان صاحب یک فرزند پسر شد. سپس وی سه سال با خواننده مشهور ترک ماهسون قرمزی‌گل رابطه داشت. بعد از جدایی از ماهسون، در سال ۱۹۹۸ برای بار سوم با شخصی به نام سونر یاپاجیک ازدواج نمود و در سال ۱۹۹۹ از او هم جدا شد.

      در سال ۲۰۰۰ برای بار چهام ازدواج نمود و نام همسر چهارمش تونجاک قیراطلی می‌باشد. البته این ازدواج هم بیشتر از یک سال عمر نداشت چرا که در سال ۲۰۰۱ این زوج از هم جدا شدند. صدا سایان در سال ۲۰۰۴ برای پنجمین بار ازدواج نمود. پنجمین همسرش برادر فوتبالیست معروف ترک هاکان شوکور، بود که نامش گوکهان شوکور می‌باشد. یک سال بعد صدا سایان دوباره طلاق گرفت. سپس در سال ۲۰۰۸ با اونور شان که یک خواننده جوان بود ازدواج کرد و سپس در سال ۲۰۱۰ از او جدا شد. وی در سال ۲۰۲۲ مجددا و برای بار هفتم با Calgar okten ازدواج کرد. به طور کلی وی در حال ازدواج است و علاقه خاصی به ازدواج کردن دارد و باید دید این ازدواجش چقدر طول می کشد

بیوگرافی گوکان کسر

      Gökhan Keser (زاده ۹ سپتامبر ۱۹۸۷) بازیگر، مدل و خواننده ترک است.

      حرفه مدلینگ

      او زندگی مدلینگ خود را در سال 2002 آغاز کرد. و مسابقه مستر مدل را با آژانس Uğurkan Erez، یکی از برجسته ترین آژانس های بازیگری و مدلینگ در ترکیه امضا کرد. او در بسیاری از نمایش های مد و پخش کاتالوگ در داخل و خارج از کشور شرکت کرد. در سال 2005، کسر در "بهترین مدل ترکیه" شرکت کرد و نایب قهرمان شد. که به او این فرصت را داد تا در Manhunt International 2006 در چین شرکت کند. وی در رشته ای متشکل از 64 شرکت کننده بین المللی نایب سوم و عنوان "Mr. فوتوژنیک.

      حرفه بازیگری

       او کلاس های بازیگری را نزد آیلا الگان در مدرسه تئاتر درام اکل گذرانده است. در سال 2006 بازی در سریال ATV سلنا را آغاز کرد که در 3 فصل و 104 قسمت پخش شد. او همچنین نقش اصلی مرد را در فیلم سینمایی Kayıp Çocuklar Cenneti به کارگردانی Mete Özgencil بازی کرد. گوخان کسیر همچنین در موزیک ویدیوهای سیلا حضور داشت.

بیوگرافی سینم کوبال

      سینم کوبال (به ترکی استانبولی: Sinem Kobal) (زادهٔ ۱۴ اوت ۱۹۸۷ در استانبول) هنرپیشه و مدل فیلم و تلویزیون اهل ترکیه است.

      سینم کوبال
      زادهٔ ۱۴ اوت ۱۹۸۷ ‏(۳۵ سال)
      استانبول، ترکیه
      ملیت ترکیه
      تحصیلات مدیریت هنر و هنرهای نمایشی
      محل تحصیل دانشکده بیکنت
      پیشه هنرپیشه و مدل
      سال‌های فعالیت ۲۰۰۱–تاکنون
      همسر(ها) کنعان ایمیرزالی‌اوغلو(ا. ۲۰۱۶)
      فرزندان ۱

      اوایل زندگی و حرفه

      سینم کوبال در ۱۴ اوت ۱۹۸۷ در استانبول از خانواده اهل همشین، ریزه، ترکیه زاده شد. پدر وی مهندس عمران بود و مادر وی خانه‌دار است. سینم برادری با نام کِرِم دارد. سینم در سن چهار سالگی آموزش رقص باله را در مدرسه باله آغاز کرد و هشت سال باله را ادامه داد. کوبال یک دانش‌آموز موفقی بود، وی در تیم والیبال بازی کرد و جایزه دوم در یک رقابت را به دست آورد. علاوه بر این، وی اولین جایزه در یک گام از رقابت‌های ایروبیک را برد. وی دیپلم دبیرستان خود را از رویال آکادمی دریافت کرد. وی مدیریت هنر و هنرهای نمایشی در دانشکده بیکنت مطالعه کرده‌است.

      وی حرفه هنری خود را با ایفای نقش در مجموعه تلویزیونی ددی در نقش دیلارا گیریتلی آغاز کرد. وی حرفه هنری خود را در فیلم‌ها و مجموعه تلویزیونی‌های بسیاری شامل: مدرسه، مقاومت کن، سلنا، دفتر دبیرستان، پسر انسان که جهان را نجات داد و مادران و مادرها آغاز کرد. وی در فیلم ۲۰۱۰ رومانتیک کمدی در نقش دیدم به ایفای نقش پرداخته‌است. او در بسیاری از تبلیغات تلویزیونی در ترکیه، از جمله تورکسل و بینگو ظاهر شده‌است.

      زندگی شخصی

      وی با آردا توران بازیکن فوتبال اهل ترکیه کسی که برای باشگاه فوتبال بارسلونا و تیم ملی فوتبال ترکیهبعنوان سمت چپ مهاجم بازی کرد، از اوت ۲۰۰۹ رابطه دوستی داشت. کوبال و توران در ژانویه ۲۰۱۰ نامزد کردند. هر چند این دو در سال ۲۰۱۳ از یک‌دیگر جدا شدند. در ۱۴ مه ۲۰۱۶، کوبال با هنرپیشه ترک کنعان ایمیرزالی‌اوغلو ازدواج کرد. فرزند آن‌ها یک دختر به نام لالین در اکتبر ۲۰۲۰ به دنیا آمد.

      فیلم‌شناسی

      مجموعه‌های تلویزیونی
      مجموعه تلویزیونی نقش سال
      ددی دیلارا ۲۰۰۱–۲۰۰۲
      خرم سلطان عایشه ۲۰۰۳
      دفتر دبیرستان اینجه ۲۰۰۳
      نفس‌گیر آسلی گول ۲۰۰۵
      پشت خیابان‌ها هنرپیشه مهمان  ۲۰۰۶ 
      بلای خواهر شوهر هنرپیشه مهمان

      (قسمت ششم)

      ۲۰۰۶
      سلنا سلنا ۲۰۰۶–۲۰۰۹
      رازهای کوچک سو مابئنجی ۲۰۱۰–۲۰۱۱
      Mor Menekşeler ? ۲۰۱۱–۲۰۱۲
      عشق‌بازی سودا ۲۰۱۲–۲۰۱۵
      مادران و مادرها زلیها ۲۰۱۵
      چهره به چهره سلیها ۲۰۱۷
      فیلم‌های سینمایی
      فیلم نقش سال
      مدرسه شبنم ۲۰۰۳
      پسر انسان که جهان را نجات داد بیانکا ۲۰۰۶
      مقاومت کن یاسمین ۲۰۰۸
      رومانتیک کمدی دیدم ۲۰۱۰
      Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda دیدم ۲۰۱۳
      مرا سوزاندی ایپک ۲۰۱۵
بیوگرافی زحل‌ توپال

      زحل توپال (به ترکی استانبولی: Zuhal Topal) (متولد ۲۳ سپتامبر ۱۹۷۶ در استانبول) مجری برنامه‌های تلویزیونی، آهنگساز و بازیگر سینما و تلویزیون ترکیهاست. همسر وی کورهان سایقینر از خوانندگان ترکیهمی‌باشد.

      زحل توپال
      تولد ۲۳ سپتامبر ۱۹۷۶ ‏(۴۶ سال)
      استانبول
      ملیت  ترکیه
      پیشه بازیگر، مجری، آهنگساز
      همسر(ها) کورهان سایگینر
      وبگاه رسمی zuhaltopal.com
      صفحه در وبگاه IMDb

      فعالیت‌ها

      در سریال مادر سحرآمیزم (Sihirli Annem) در نقش دختری بنام «سوزان» ظاهر شد. در سریالی به نام سلنا(Selena) آنقدر بد بازی کرد که کارگردان سریال او را در اواسط فیلمبرداری کنار گذاشت. زحل توپال در زمینه آهنگسازی برنده چندین جایزه می‌باشد. وی در در حال حاضر به مجری‌گری برنامه زنده و پربیننده ازدواجمی‌پردازد که از کانال استار تی‌وی ترکیه به روی آنتنمی‌رود. همچنین سریال خانواده بزرگ (Geniş Aile) با بازبگری زحل توپال در نقش شکوفه از کانال دی در حال پخش است.

      سریال‌ها

      • خانواده بزرگ (Geniş Aile: Şukufe ۲۰۰۹)
      • پاپاتیام (Papatyam: Konuk Oyuncu ۲۰۰۹)
      • ترک طنز (Komedi Türk: Kendisi ۲۰۰۸)
      • جوجه تیغی (Kirpi: Nergis ۲۰۰۸)
      • سالهای از دست رفته (Kaybolan Yıllar: Yonca)
      • محتاجم به تو (Tutkunum Sana: Suna ۲۰۰۶)
      • سلنا (Selena: Fitnat ۲۰۰۶)
      • طارق و دیگران (Tarık ve Diğerleri: Kehribar ۲۰۰۶)
      • پدر شلوغم (Haylaz Babam ۲۰۰۵)
      • عروسک و کودک (El Bebek Gül Bebek: Teyze ۲۰۰۵)
      • مادر سحرآمیزم (Sihirli Annem: Suzan ۲۰۰۳)
      • وضعیت خانه (Ev Hali: Mine ۲۰۰۲)
      • لاهماجون و پیتزا (Lahmacun ve Pizza ۲۰۰۲)
      • خانواده تخمه‌ای (Çekirdek Aile ۲۰۰۰)
      • گل زهرآگین (Zehirli Çiçek ۲۰۰۰)
      • پرستار (Dadı ۲۰۰۰)
      • روحسار (Ruhsar ۱۹۹۷)
      • مداد (Kurşun Kalem ۱۹۹۶)
      • غربتی‌ها(Gurbetçiler ۱۹۹۶)
      • پری سیاه (Kara Melek ۱۹۹۶)
      • عشق نشست (Sevda Kondu: İlknur ۱۹۹۵)
      • تاکسی چیچک (Çiçek Taksi ۱۹۹۵)
      • عشق‌های پالاورا (Palavra Aşklar ۱۹۹۵)
      • تابستانی‌ها (Yazlıkçılar ۱۹۹۳)

      فیلم‌ها

      • دیوانه نشو (Deli Deli Olma: Figan ۲۰۰۹)
      • جنایت جاده کاخ (Yol Palas Cinayeti: Sacide ۲۰۰۴)

      برنامه‌های تلویزیونی

      • یرنامه ازدواج (Zuhal Topal'la İzdivaç :Star TV)
      • مثل فیلم (Film Gibi: Show TV)
      • برنامه ازدواج(zuhal topa`la izdivac :fox tv)

      مسابقه‌ها

      • باید ترانه سرود (Şarkı Söylemek Lazım :2007)
بیوگرافی لعیا زنگنه

      لعیا زنگنه (زادهٔ ۱ مهر ۱۳۴۴) بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون ایران است. او اصالتا اهل شهر آبگرم‌ در استان قزوین‌است.

      لعیا زنگنه
      LaayaZanganeh.jpg
      زنگنه در صحنه‌ای از سریال مادرانه
      زمینه فعالیت سینما، تئاتر، تلویزیون
      تولد ۱ مهر ۱۳۴۴ ‏(۵۷ سال)
      تهران، ایران
      ملیت ایرانی
      پیشه بازیگر
      سال‌های فعالیت ۱۳۷۱–اکنون
      فرزندان ۱
      مدرک تحصیلی کارشناسی تئاتر
      محل(های) تحصیل دانشگاه هنر تهران

      زندگیویرایش

      زنگنه بازی در نمایش‌های حرفه‌ای را از سال ۱۳۷۱ و بازی در سینما را از سال ۱۳۷۵ با راز مینا کاری از عباس رافعیآغاز کرد. لعیا زنگنه که دارای مدرک کارشناسی تئاتر از دانشگاه هنر تهران است و یک دوره کلاس آموزش نقاشی را نیز گذرانده‌است. استعداد هنری وی توسط امین تارخدر سال ۱۳۷۱ کشف و با هدایت هنری و مشاوره محمدعلی کشاورز و ثریا قاسمی وارد عرصه تلویزیون و سینما شد. او دوران دانشجویی در چند نمایش شامل پارانویا، یادگار، خال خالی (نمایش عروسکی) و نیز در فیلم کوتاه دانشجویی کنج تنهایی بازی کرد. بازی در نمایش یادگار سال‌های شن (ساخته علی رفیعی در ۱۳۷۱) نخستین کار حرفه‌ای او در تئاتر بود.

      فیلم‌شناسی

      سینمایی

      سال تولید نام فیلم کارگردان نقش
      ۱۳۷۵ راز مینا عباس رافعی مینا
      ۱۳۷۹ تکیه بر باد داریوش فرهنگ لیلا
      ۱۳۷۹ شیفته محمدعلی سجادی روجا
      ۱۳۷۹ رنگ شب محمدعلی سجادی زهره
      ۱۳۸۰ هفت ترانه بهمن زرین‌پور رویا
      ۱۳۸۰ مزاحم سیروس الوند ماهرخ
      ۱۳۸۲ تب رضا کریمی ترانه
      ۱۳۸۵ رئیس مسعود کیمیایی فرشته
      ۱۳۸۶ جاده جنایت جهانبخش ایمانی
      ۱۳۸۷ شیرین عباس کیارستمی
      ۱۳۸۹ خیابان‌های آرام کمال تبریزی
      ۱۳۸۹ جرم مسعود کیمیایی آبا جان
      ۱۳۹۰ خودزنی احمد کاوری
      ۱۳۹۰ زندگی خصوصی حسین فرح بخش فروغ
      ۱۳۹۳ عاشق‌ها ایستاده می‌میرند شهرام مسلخی
      ۱۳۹۲ دنیا تنهایی کم ندارد افشین لیاقت
      ۱۳۹۳ ترانه‌های ناتمام محمودرضا رضایی
      ۱۳۹۳ مثبت.منفی هادی رمضانپور میترا
      ۱۳۹۴ این زن حقش را می‌خواهد محسن توکلی سارا
      ۱۳۹۵ عشقولانس محسن ماهینی دکتر شریف‌نیا
      ۱۳۹۵ قاتل اهلی مسعود کیمیایی همسر حاج آقا
      ۱۳۹۷ زنانی که با گرگها دویدند امیراطهر سهیلی
      ۱۳۹۸ خورشید همچنان می درخشد ابراهیم شیبانی

      تلویزیونی

      مجموعه‌ها

      مجموعه‌های تلویزیونی
      سال نام کارگردان پخش
      ۱۴۰۱ عشق کوفی حسن آخوندپور شبکه سه سیما
      ۱۳۹٩ آقازاده بهرنگ توفیقی نمایش خانگی
      کامیون مسعود اطیابی شبکه دو سیما
      ١٣٩٨ برادرجان محمدرضا آهنج شبکه سه سیما
      ۱۳۹۷ دنیای گمشده امین امانی شبکه دو سیما
      پدر بهرنگ توفیقی شبکه دو سیما
      ۱۳۹۵[۴] آرام می‌گیریم روح‌الله سهرابی شبکه دو سیما
      ۱۳۹۴ پشت بام تهران بهرنگ توفیقی شبکه یک سیما
      ۱۳۹۲ خواب بلند احمد کاوری شبکه یک سیما
      مادرانه جواد افشار شبکه سه سیما
      ۱۳۹۱ راستش را بگو محمدرضا آهنج شبکه یک سیما
      ۱۳۸۶ اغما سیروس مقدم شبکه یک سیما
      ۱۳۸۴ مدار صفر درجه حسن فتحی شبکه یک سیما
      ۱۳۸۰ باران عشق احمد امینی
      فریدون حسن‌پور
      شبکه پنج سیما
      ۱۳۷۷ تولدی دیگر داریوش فرهنگ شبکه پنج سیما
      ۱۳۷۷–۱۳۷۶ در قلب من حمید لبخنده شبکه سه سیما
      ۱۳۷۴–۱۳۷۳ در پناه تو حمید لبخنده شبکه دو سیما

      تله‌فیلم‌ها

      • نام دیگر عشق (ابوذر نوروزپور) - ۱۳۹۱
      • فلس سیاه (مسعود تکاور) - ۱۳۹۱
      • رایزن عشق (جواد افشار) - ۱۳۹۱
      • زمزمه (مسعود آب پرور) - ۱۳۹۰
      • جاده جنایت (جهانبخش ایمانی) - ۱۳۸۶
      • جزیره سرگردانی (احمد امینی) - ۱۳۸۰
بیوگرافی جمشید هاشم پور

      جمشید هاشم پور (به انگلیسی: Jamshid Hashempour) زادهٔ ۳ فروردین ۱۳۲۳) با نام هنری «جمشید آریا» بازیگری ایرانی است. او به خاطر حضور در فیلم‌هایی مثل افعی به کارگردانی محمدرضا اعلامی و جوانمرد به کارگردانی مهدی ژورک و تاراج به کارگردانی ایرج قادری به شهرت رسید، خاطره انگیزترین بازی او در نقش «زینال بندری» در فیلم تاراج ساخته ایرج قادریاست.

      جمشید هاشم پور
      Hashempour.jpg
      زمینه فعالیت سینما
      تولد ۳ فروردین ۱۳۲۳ ‏(۷۸ سال)
      تهران، ایران
      ملیت ایرانی
      پیشه بازیگری
      سال‌های فعالیت ۱۳۴۷–اکنون
      همسر(ها) مهرانگیز متین
      فرزندان ۲

      زندگی هنری

      پیش از انقلاب

      جمشید هاشم پور ملقب به «جمشید آریا» در سال ۱۳۲۳ در تهران خیابان سلسبیل و از پدر و مادری اردبیلی به دنیا آمد و تحصیلات خود را تا دیپلم ریاضی ادامه‌ داد. او در جوانی در محله دوهزار زیر نظر احمد رودباری ورزش‌های رزمی چون کونگ فو را فراگرفت. پسرخاله او سجاد هاشم پور از آفشور کاران به نام است. وی همچنین کاراته سبک شوتوکان را از استاد کوروش کوردانی فرا گرفت.وی اولین فیلم سینمایی خود را با معرفی یکی از دوستانش به ساموئل خاچیکیان، در سال ۱۳۴۷ و با بازی در نقش کوتاهی در فیلم جهنم سفید آغاز کرد. سپس در فیلم‌های جنجال پول ساختهٔ پرویز خطیبی و ایوالله به کارگردانی منوچهر نوذری، قسمت به کارگردانی امیر شروان، عشقی‌ها به کارگردانی جمشید شیبانی بازی کرد. آخرین فیلم او در قبل از انقلاب ۱۳۵۷ ایران، خوشگلترین زن عالم به کارگردانی قدرت‌الله احسانی بود. پس از آن برای مدتی سینما را رها کرد.

      پس از انقلاب

      جمشید هاشم‌پور در سال ۱۳۶۰ به دعوت مسعود کیمیاییبرای بازی در فیلم خط قرمز دوباره به سینما بازگشت. در ابتدا هاشم‌پور به مسعود کیمیایی می‌گوید که چند سالی است از سینما به علت ممنوع‌الکاری دور بوده و کار نکرده‌ است. کیمیایی هم در جواب می‌گوید که قبلاً از او چند فیلم دیده و دوست دارد که در فیلمش نقش یک مأمور امنیتی را بازی کند (که البته در همان سال این فیلم به دلیل نداشتن حجاب به مدت ۳۷ سال توقیف بود). هاشم‌پور نیز می‌پذیرد و نقش را بازی‌می‌کند. بلافاصله پس از این اثر، در فیلم «فرمان» ساخته کوپال مشکاتبه همراه سعید راد بازی می‌کند. بازی او در نقش «زینال بندری» در فیلم تاراج ساختهٔ ایرج قادری بود که جمشید هاشم‌پور (آریا) را با سرِ تراشیده میان مردم مطرح کرد؛ تا جایی که تیپ قهرمان سرتراشیده تا سال‌ها مخاطبان بسیاری را روانهٔ سینماها می‌کرد. او ستاره سینمای ایران در دهه هفتاد بود.

      در سال ۱۳۶۴ بعد از بازی در فیلم تیغ و ابریشم که سانسورها و حاشیه‌های زیادی داشت به‌دلیل تراشیدن موهای سر خود به مدت ۳ سال ممنوع‌الکار شد. هاشم‌پور به دلیل چند سال ممنوع‌الکار بودنش در دهه ۶۰ (که علت آن مشخص نیست)، پس از بازگشت به سینما از تراشیدن موهای سرش واهمه داشت تا مبادا بار دیگر فعالیت او در بازیگری ممنوع‌ شود. هاشم‌پور دربارهٔ این اتفاق گفته:

      خودم هم درست متوجه نشدم چرا از سینما دور شدم. بعد از این فیلم‌ها به واسطه خلق و خوی خجالتی‌ام از سینما دور شدم. آن زمان من رفتم و کارمند سازمان دفاع غیرنظامی که مسائل مربوط به ایمنی کارخانه‌ها را برعهده داشت، شدم و از سینما فاصله گرفتم. روحیه‌ام با شرایط سینمای آن موقع منافات داشت. زیاد حس خوبی نداشتم. نمی‌دانم، شاید هم اشتباه‌ کردم. به هر حال ناخودآگاه از ادامه فعالیتم پرهیز شد.

      در آن سال‌ها پیشنهادی برای بازی در سینما هم به او نشده و تقریباً فراموش می‌شود. خود او هم زیاد راغب نبوده در آن جنس سینما و در آن قالب فعالیت‌کند. اما محمدحسین فرحبخش تهیه‌کننده و مالک «پویا فیلم»، در سال ۷۰ قراردادی برای فیلم «قافله» با او امضاء و مجابش کرد که با تراشیدن موهایش مشکلی پیش‌ نمی‌آید.

      جمشید هاشم‌پور از معدود هنرپیشگان سینمای ایران است که فعالیت تئاتری نداشت و بنا به گفته خودش در یکی از مصاحبه‌هایش، سینما را از سینما شروع کرده‌ است و تنها فعالیت تئاتری وی صحنه‌هایی از فیلم تماس شیطانی بود که صحنه‌های تئاتر را با راهنمایی مجید مظفری اجرا کرد. او در دههٔ ۱۳۶۰ و اوایل دهه ۱۳۷۰ در کنار بازی در فیلم‌های اکشن و حادثه‌ای، بازی در نقش‌های دیگر را نیز امتحان کرده‌ است. بازی در فیلم‌هایی نظیر: روز باشکوه (کیانوش عیاری، ۱۳۶۷) - مادر (علی حاتمی، ۱۳۶۸) - پردهٔ آخر (واروژ کریم‌مسیحی، ۱۳۶۹) - عشق و مرگ (محمدرضا اعلامی، ۱۳۶۹) و دلشدگان (علی حاتمی، ۱۳۷۱). هاشم‌پور پس از دریافت دیپلم افتخار از هفدهمین دوره جشنواره فیلم فجر (۱۳۷۷) برای بازی در فیلم هیوا (رسول ملاقلی‌پور) گزیده‌کار شد.

      جمشید هاشم‌پور، ۱۳۹۳

      ندادن سیمرغ به او در فیلم قارچ سمی اعتراض جامعه سینمایی را درپی‌داشت.

      جمشید هاشم‌پور در سال ۱۳۸۲ دو فیلم بر پرده سینماها داشت، واکنش پنجم و سفر به فردا. او در سال ۱۳۸۶ از پس بازی در فیلم استشهادی برای خدا، نامزد دریافت سیمرغ بلورین از جشنوارهٔ فیلم فجر شد. جمشید هاشم‌پور پس از ۱۰ سال در جشنواره فیلم فجر ۳۶ ام حضور پیداکرد. وی در سال ۱۳۸۵ در فیلم سینمایی " میم مثل مادر " نقش‌آفرینی کرد.

      فیلم‌شناسی

      سینما

      1. روز ششم (۱۳۹۹)
      2. لب خط (۱۳۹۹)
      3. برای مرجان (۱۳۹۹)
      4. شیشلیک (۱۳۹۹)
      5. راند چهارم (۱۳۹۹)
      6. گیج گاه (۱۳۹۹)
      7. مرده خور (۱۳۹۸)
      8. سرکوب (۱۳۹۷)
      9. ژن خوک (۱۳۹۷)
      10. مأموریت غیرممکن (۱۳۹۷)
      11. شین (۱۳۹۷)
      12. درخونگاه (۱۳۹۶)
      13. هایلایت (۱۳۹۶)
      14. دارکوب (۱۳۹۶)
      15. ملی و راه‌های نرفته‌اش (۱۳۹۵)
      16. انزوا (۱۳۹۵)
      17. نفس (۱۳۹۴)
      18. من دیه گو مارادونا هستم (۱۳۹۳)
      19. هاری (۱۳۹۳)
      20. روزگاری عشق و خیانت (۱۳۹۲)
      21. کلاشینکف (۱۳۹۲)
      22. هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند (۱۳۹۲)
      23. گام‌های شیدایی (۱۳۹۱)
      24. گشت ارشاد (۱۳۹۰)
      25. زنها شگفت انگیزند (۱۳۸۹)
      26. گلوگاه شیطان (۱۳۸۹)
      27. پایان‌نامه (۱۳۸۹)
      28. ازدواج در وقت اضافه (۱۳۸۸)
      29. کیفر (۱۳۸۸)
      30. چهره به چهره (۱۳۸۷)
      31. فرود در غربت (۱۳۸۷)
      32. خیابان بیست و چهارم (۱۳۸۷)
      33. تردید (۱۳۸۷)
      34. کلبه (۱۳۸۷)
      35. نفوذی (۱۳۸۷)
      36. استشهادی برای خدا (۱۳۸۶)
      37. آن مرد آمد (۱۳۸۶)
      38. محافظ (۱۳۸۶)
      39. چهار انگشتی (۱۳۸۵)
      40. میم مثل مادر (۱۳۸۵)
      41. سنگ، کاغذ، قیچی (۱۳۸۵)
      42. قاعده بازی (۱۳۸۵)
      43. از دوردست (۱۳۸۴)
      44. قتل آنلاین (۱۳۸۴)
      45. یک بوس کوچولو (۱۳۸۴)
      46. رازها (۱۳۸۳)
      47. جنایت (۱۳۸۲)
      48. مزرعه پدری (۱۳۸۲)
      49. واکنش پنجم (۱۳۸۱) حاج صفدر
      50. سفر به فردا (۱۳۸۰) رحیم
      51. قارچ سمی (۱۳۸۰) مهندس دومان قائمی
      52. آواز قو (۱۳۷۹) سرگرد فتاح
      53. مسافر ری (۱۳۷۹ ابوعون
      54. رنجر (۱۳۷۸) مرتضی
      55. سهراب (۱۳۷۸)
      56. باشگاه سری (۱۳۷۷)
      57. زخمی (۱۳۷۶) یعقوب
      58. چشم عقاب (۱۳۷۷)
      59. هیوا (۱۳۷۷) حاج رحیم
      60. شبیخون (۱۳۷۶)
      61. یاغی (۱۳۷۶) دادمحمد
      62. یورش (۱۳۷۶) شهید محمود کاوه
      63. جوانمرد (۱۳۷۵) توفیق
      64. عقرب (۱۳۷۵) ذوالفقار حسینی
      65. لاک‌پشت (۱۳۷۵) سیاوش
      66. دشمن (۱۳۷۴) سلطان
      67. فاتح (۱۳۷۴)
      68. آخرین فرصت (۱۳۷۴)
      69. گروگان (۱۳۷۴) مَسی سِپَنج
      70. ویرانگر (۱۳۷۴) احمد
      71. آخرین بندر (۱۳۷۳) هاشم دربندی
      72. دیوانه وار (۱۳۷۳)
      73. پرواز از اردوگاه (۱۳۷۲) سرگرد عباس حلمی
      74. روز دیدنی (۱۳۷۳)
      75. سربلند (۱۳۷۳) قدرت
      76. مجازات (۱۳۷۳)
      77. نیش (۱۳۷۳) کمال زابلی
      78. آخرین خون (۱۳۷۲)
      79. پادزهر (۱۳۷۲) سرگرد هاشمی
      80. ضربه طوفان (۱۳۷۲) اکبر طوفان
      81. یاران (۱۳۷۲) بهرام گودرزی
      82. افعی (۱۳۷۱) شاهین اسدی
      83. تماس شیطانی (۱۳۷۱) وصالی
      84. طعمه (۱۳۷۱)
      85. قافله (۱۳۷۱) سروان پیر بلوچ
      86. قهرمان (۱۳۷۰) حاج محسن
      87. دادستان (۱۳۷۰)
      88. دلشدگان (۱۳۷۰) سفیر فرانسه
      89. قرق (۱۳۷) ماشاءالله
      90. آخرین تلاش (۱۳۷۰) حاج محسن
      91. گل‌ها و گلوله‌ها (۱۳۷۰)
      92. پرده آخر (۱۳۶۹) بازرس رکنی
      93. عشق و مرگ (۱۳۶۹) دکتر متینی
      94. مادر (۱۳۶۸) جمال
      95. روز باشکوه (۱۳۶۷)
      96. تیغ و ابریشم (۱۳۶۴)
      97. یوزپلنگ (۱۳۶۴) جمال
      98. پایگاه جهنمی (۱۳۶۳) ستوان عیسی حسینی بای
      99. تاراج (۱۳۶۳) زینال بندری
      100. عقاب‌ها (۱۳۶۳) سروان تکاور جمشید پویا
      101. بازداشتگاه (۱۳۶۲)
      102. بالاش (۱۳۶۲)
      103. دادشاه (۱۳۶۲) سروان قادری
      104. نقطه ضعف (۱۳۶۲) مربی
      105. خط قرمز (۱۳۶۰)
      106. فرمان (۱۳۶۰)
      107. ایوالله (۱۳۵۰)
      108. خوشگلترین زن عالم (۱۳۵۰)
      109. عشقی‌ها (۱۳۵۰)
      110. مرد جنگل(۱۳۵۰)
      111. قسمت (۱۳۴۹)
      112. جنجال پول (۱۳۴۷)
      113. جهنم سفید (۱۳۴۷)
      114. فراری (۱۳۴۶) به عنوان بدلکار

      نمایش سینمایی

      سال نام سریال کارگردان نقش
      ۱۴۰۰ نیسان آبی منوچهر هادی جمشید هاشم پور
      ۱۳۹۹ آقازاده بهرنگ توفیقی حاج حسن احمدی
      ۱۳۹۴ شهرزاد حسن فتحی سرگرد فولاد شکن

      جوایز

      • برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مردبرای فیلم دارکوب از سی و ششمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر ۱۳۹۶
      • تندیس حافظ یک عمر فعالیت هنری، از شانزدهمین جشن دنیای تصویر ۱۳۹۵
      • نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم استشهادی برای خدا از بیست و ششمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر ۱۳۸۶
      • نامزد تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فیلم میم مثل مادر از جشن سینمای ایران ۱۳۸۵
      • نامزد تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم واکنش پنجم از جشن سینمای ایران ۱۳۸۲
      • نامزد تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم سفر به فردا از جشن سینمای ایران ۱۳۸۱
      • کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مردبرای فیلم واکنش پنجم از بیست و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر ۱۳۸۱
      • تندیس نخل زرین و لوح تقدیر جشنواره فیلم اجتماعی آبادان برای فیلم سفر به فردا و واکنش پنجم ۱۳۸۱
      • نامزد تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فیلم مسافر ری از جشن سینمای ایران ۱۳۸۰
      • نامزد تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فیلم هیوا از جشن سینمای ایران ۱۳۷۸
      • برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم هیوا از هفدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر ۱۳۷۷
      • کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مردبرای فیلم آخرین بندر از سیزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر ۱۳۷۳
      • کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مردبرای فیلم عشق و مرگ از نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر ۱۳۶۹

      تجلیلویرایش

      • در شب فرهنگی اردبیل ( شهریور ۱۳۹۷ ) در جشنواره ملی چارسوق در برج میلاد از جمشید هاشم‌ پور به عنوان هنرمند اردبیلی تقدیر به عمل آمد . 
      • تجلیل از یک عمر فعالیت هنری جمشید هاشم‌ پور در افتتاحیه نمایش این این یک اعتراف است به کارگردانی شادی اسدپور در سال ۱۳۹۸ در عمارت نوفل لوشاتو
      • تجلیل از یک عمر فعالیت هنری جمشید هاشم‌ پور در اختتامیه شانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت
      • در مراسمی در دوم شهریور ماه ۱۳۹۳ از جمشید هاشم‌ پور بازیگر مطرح سینمای اکشن و پلیسی ایران در پردیس سینمایی ملت با حضور اهالی سینمای ایرانتجلیل شد . 
      • اعطای گواهینامه درجه یک هنری از سوی شورای ارزشیابی هنرمندان ، نویسندگان و شاعران کشور
      • ۲۱ اسفند در مراسم پایانی دوره دوازدهم جشنواره فیلم‌ های ورزشی ایران از حشمت مهاجرانی سرمربیاسبق تیم ملی فوتبال ایران ، مسعود اسکویی گوینده رادیو و جمشید هاشم‌ پور ستاره سینما تجلیل شد .
      • در شهریور ۱۴۰۰ مراسمی برای گرامی داشت هنرمندانی که در زمینه ایثار و دفاع مقدس سابقه فعالیت هنری داشتند برگزار شد . در این مراسم از جمشید هاشم‌ پور در کنار هنرمندانی نظیر عزت‌ الله مهرآوران ، علیرضا افتخاری ، حسین نوری و رضا برجی تجلیل به عمل آمد .
محمد مهدی سلطانی

      محمدمهدی سلطانی سروستانی (زادهٔ ۱ شهریور ۱۳۵۰) بازیگر و کارگردان ایرانی است. او دارای دکترای بازیگری تئاتر از دانشگاه اوینیون فرانسه است.

      مهدی سلطانی
      Mahdi soltani.jpg
      نام در زمان تولد محمدمهدی سلطانی سروستانی
      زادهٔ ۱ شهریور ۱۳۵۰ ‏(۵۱ سال)
      سروستان، ایران
      محل تحصیل دانشگاه اوینیون
      دانشگاه هنر تهران
      پیشه
      • بازیگر
      • کارگردان
      • مدرس دانشگاه
      سال‌های فعالیت ۱۳۷۴–اکنون

      زندگی‌نامه

      مهدی سلطانی سروستانی در سال۱۳۵۰ در سروستانمتولد شد.

      تحصیلات

بیوگرافی امین تارخ

      امین تارُخ (۲۰ مرداد ۱۳۳۲ – ۲ مهر ۱۴۰۱) بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر اهل ایران بود. او فعالیتش را پیش از انقلاب ۱۳۵۷ در تئاتر آغاز کرد و اولین حضورش در سینمامربوط به بازی در مرگ یزدگرد (۱۳۶۰) بود. او چهره‌های تاریخی مانند حسن جوری در مجموعهٔ سربداران (۱۳۶۲) و ابن سینا در مجموعهٔ بوعلی سینا (۱۳۶۴) را به تصویر کشیده‌است. تارخ برای نقش‌آفرینی در ماه و خورشید(۱۳۷۵) برندهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شد. همکاري با کارگردان‌های سرشناسی چون علی حاتمی، مسعود کیمیایی، داریوش مهرجویی، پوران درخشنده، سیروس الوند در کارنامه کاری امین تارخ دیده می شود.

      امین تارخ
      Amin Tarokh 1.jpg
      تارخ در سال ۱۳۹۶
      زادهٔ ۲۰ مرداد ۱۳۳۲
      شیراز، ایران
      درگذشت ۲ مهر ۱۴۰۱ (۶۹ سال)
      تهران، ایران
      علت درگذشت سکته قلبی
      پیشه بازیگر
      سال‌های فعالیت ۱۳۵۴–۱۴۰۱
      همسر(ها) منصوره شادمنش
      فرزندان ۳

      دیگر نقش‌های برجسته‌اش عبارتند از: سرب (۱۳۶۷)، مادر(۱۳۶۸)، سارا (۱۳۷۱)، معصومیت ازدست‌رفته (۱۳۸۲) ، پرونده هاوانا (۱۳۸۴) و اغما (۱۳۸۶) 

      زندگی و فعالیت هنریویرایش

      تارخ ۲۰ مرداد ۱۳۳۲ در محلهٔ «سردوزک», شیراز زاده شد. پدرش در شش‌سالگی از شیراز به سیستان و بلوچستان منتقل شد. پس از سه سال به همراه خانواده به شیراز بازگشت و به تحصیلات خود ادامه داد. در سال ۱۳۵۱ به دانشگاه تهران راه یافت. در سال ۱۳۵۶ از دانشکدهٔ هنرهای نمایشی دانشگاه تهران دانش‌آموختهشد. او تحصیلات تکمیلی خود را در سال ۱۳۶۳ با کسب مدرک کارشناسی ارشد در رشتهٔ مدیریت فرهنگی به پایان برد.

      امین تارخ به عنوان هنرپیشهٔ آزاد به فعالیت می‌پرداخت. او نقش‌های مختلفی را در فیلم‌ها، سریال‌های تلویزیونی و تئاتر ایفا کرد. وی هم به عنوان هنرپیشه و هم به عنوان عضو هیئت داوری در جشنواره‌های ملی مختلف و به عنوان عضو هیئت مدیره خانه سینما حضور داشت. او همچنین به عنوان میهمان به جشنواره‌های مسکو، ژاپن و آلمان دعوت شده بود.

      او در سال ۱۳۷۳ نخستین مدرسهٔ بازیگری را به نام کارگاه آزاد بازیگری در تهران تأسیس کرد که یکی از مؤسسات آموزش بازیگری سینما در ایران محسوب می‌شود. تعدادی از دانش‌آموختگانِ کارگاه آزاد بازیگری تا سال ۱۳۸۷، جوایز هنرپیشهٔ برتر در رویدادهای مختلف را به خود اختصاص داده‌اند. این مؤسسه در سال ۱۳۷۹ اقدام به برقراری ارتباط با سایر مدارس بین‌المللی آموزش بازیگری کرد و امین تارخ به مرکز فیلیندرز درامای استرالیای جنوبی دعوت شد. او دو سال نیز به عنوان مدرس در این دانشگاه تدریس کرد.

      تارخ در سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر در ۱۳۹۵

      تارخ از سال ۱۳۷۶ به عنوان یکی از چهره‌های برتر احیای تئاتر ایران شناخته شد. او در هجدهمین جشنوارهٔ تئاتر و فیلم فجر هم به عنوان یکی از اعضای هیئت داوران و هم به عنوان یکی از کارگردان‌های هنری حضور یافت. امین تارخ در سال ۱۳۷۸ موفق به دریافت لوح افتخار «هنرمند ملی» شد.

      درگذشتویرایش

      تارخ در ۲۸ شهریور ۱۴۰۱ در بیمارستانی در تهران بستری شد و سرانجام در شنبه ۲ مهر ۱۴۰۱ درگذشت. دلیل مرگ او سکتهٔ قلبی اعلام شد.پیکر وی دوشنبه ۴ مهر ۱۴۰۱ در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده شد.
      جمشید هاشم پور، فاطمه معتمد آریا، رضا کیانیان، رخشان بنی اعتماد، امیر آقایی و همچنین تعداد زیادی از شاگردان وی همانند شبنم مقدمی، پوریا پورسرخ، لعیا زنگنه، حبیب رضایی، گلاره عباسی و ... ازجمله افراد حاضر در مراسم تشییع و خاکسپاری تارخ بودند.

      کارنامهٔ هنریویرایش

      سینماویرایش

      سال تولید نام فیلم کارگردان
      ۱۳۶۰ مرگ یزدگرد بهرام بیضایی
      ۱۳۶۳ سربداران محمدعلی نجفی
      ۱۳۶۵ چمدان جلال مقدم
      ۱۳۶۶ پرنده کوچک خوشبختی پوران درخشنده
      ۱۳۶۶ پاییزان رسول صدرعاملی
      ۱۳۶۷ سرب مسعود کیمیایی
      ۱۳۶۸ مادر علی حاتمی
      جستجوگر محمد متوسلانی
      ۱۳۷۰ شقایق مجید قاری‌زاده
      دلشدگان علی حاتمی
      ۱۳۷۱ مجسمه ابراهیم وحیدزاده
      سارا داریوش مهرجویی
      ۱۳۷۲ آنها هیچ‌کس را دوست ندارند جعفر سیمایی
      ۱۳۷۳ آرزوی بزرگ خسرو شجاعی
      ۱۳۷۴ ماه و خورشید محمدحسین حقیقی
      شیخ مفید فریبرز صالح و سیروس مقدم
      توطئه علی قوی‌تن
      ۱۳۷۶ هفت سنگ عبدالرضا نواب صفوی
      قاعده بازی احمدرضا معتمدی
      ساغر سیروس الوند
      ۱۳۷۷ عشق + ۲ رضا کریمی
      ۱۳۸۳ رازها محمدرضا اعلامی
      ۱۳۸۴ پرونده هاوانا علیرضا رئیسیان
      پابرهنه در بهشت بهرام توکلی
      ۱۳۸۵ ساعت ۲۵ مسعود آب‌پرور
      رئیس مسعود کیمیایی
      ۱۳۸۸ زمهریر علی روئین‌تن
      باغ قرمز امیر سماواتی
      ۱۳۹۵ پشت دیوار سکوت مسعود جعفری جوزانی
      بن‌بست وثوق حمید کاویانی

      به عنوان تهیه‌کنندهویرایش

      • ۱۳۷۹ - نوبت دوم
      • ۱۳۸۱ - کودکانه

      مجموعهٔ تلویزیونیویرایش

      سال نام مجموعه کارگردان پخش
      ۱۴۰۰ خسوف مازیار میری شبکه نمایش خانگی
      ۱۳۹۹ آقازاده بهرنگ توفیقی شبکه نمایش خانگی
      ۱۳۹۷ رهایم نکن محمدمهدی عسگرپور رمضان ۱۳۹۷ شبکه ۳
      ۱۳۹۶ سایه‌بان جمشید محمودی زمستان ۱۳۹۶ شبکه ۲
      ۱۳۹۳ گاهی به پشت سر نگاه کن مازیار میری رمضان ۱۳۹۴ شبکه ۲
      ۱۳۸۹ جراحت محمدمهدی عسگرپور شبکهٔ ۳
      ۱۳۸۸ خسته‌دلان سیروس الوند شبکه یک
      ۱۳۸۷–۱۳۹۳ راه شیری سامان مقدم
      عبدالحسن برزیده
      مونا زندی حقیقی
      شبکه دو
      ۱۳۸۶ اغما سیروس مقدم شبکه اول رمضان ۱۳۸۶
      ۱۳۸۲ معصومیت از دست رفته داود میرباقری ۱۳۸۲ شبکه سوم
      ۱۳۸۱ سفر سبز محمدحسین لطیفی ۱۳۸۱ شبکه ۳
      ۱۳۸۰ باران عشق احمد امینی
      فریدون حسن‌پور
      شبکه تهران
      ۱۳۷۷–۱۳۷۶ هفت‌سنگ سید عبدالرضا نواب‌صفوی شبکه ۲
      ۱۳۷۳ شیخ مفید سیروس مقدم
      فریبرز صالح
      شبکه ۲
      ۱۳۷۲–۱۳۷۱ آپارتمان اصغر هاشمی شبکه ۱
      ۱۳۷۱ محکمه عدالت حسن هدایت شبکه ۱
      ۱۳۶۴ بوعلی سینا کیهان رهگذار شبکه ۲
      ۱۳۶۲–۱۳۶۰ سربداران محمدعلی نجفی شبکه ۱
      ۱۳۵۶ ارثیه ایرانی محمود محمد یوسف تلویزیون ملی ایران
      ۱۳۵۵ تله‌تئاتر «لازارتی، ببر گراز دندان»
      ۱۳۵۵–۱۳۵۴ شهر من، شیراز شاهرخ ذوالریاستین تلویزیون ملی ایران

      برنامه‌های تلویزیونیویرایش

      • گپ
      • خندوانه
      • دورهمی

      تئاترویرایش

      • ۱۳۵۲ - لورنزاچیو
      • ۱۳۵۲ - هنری چهارم
      • ۱۳۵۴ - اتللو
      • ۱۳۵۵ - لازارتی
      • ۱۳۵۵ - زن نیک سچوان
      • ۱۳۵۸ - مرگ یزدگرد
      • ۱۳۵۸ - بکت
      • ۱۳۷۲ - تنبورنواز
      • ۱۳۷۶ - شاعر

      دکلمه و موسیقیویرایش

      • آلبوم عاشورایی «خورشید»
      • آلبوم عاشورایی «سلام اولسون»
      • آلبوم «صورتگر»

      جوایز و انتخاب‌هاویرایش

      • جایزه بهترین بازیگر نقش اصلی مرد از جشنوارهٔ بین‌المللی فیلم جاده ابریشم Silk Road (ایرلند) برای فیلم بن‌بست وثوق - ۱۳۹۷
      • کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مردبرای فیلم پرونده هاوانا
      • لوح تقدیر بازیگر نقش اول مرد مجله گزارش فیلم برای فیلم مجسمه - ۱۳۷۲
      • دورهٔ ۱۵ جشنوارهٔ فیلم فجر (مسابقهٔ سینمای ایران) - ۱۳۷۵
      • دورهٔ ۲۴ جشنوارهٔ فیلم فجر (مسابقهٔ سینمای ایران) - ۱۳۸۴
      • برندهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مردبرای فیلم ماه و خورشید
      • برندهٔ تندیس شبکهٔ سوم سیما بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم معصومیت از دست رفته
      • برندهٔ تندیس حافظ مجلهٔ دنیای تصویر بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم معصومیت از دست رفته
      • برندهٔ تندیس جشنوارهٔ عاشورائیان بهترین بازیگر نقش اول برای فیلم معصومیت از دست رفته
      • لوح افتخار به‌عنوان «هنرمند ملی» - سال ۱۳۸۷

بیوگرافی امیر آقایی

      امیر آقایی (زادهٔ ۱۰ مرداد ۱۳۵۴) بازیگر و نویسندهٔ ایرانی است. او برای نقش‌آفرینی در بدون تاریخ، بدون امضاء (۱۳۹۵) نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد جشنوارهٔ فیلم فجر شد، و برای نقش مکملی که در شنای پروانه (۱۳۹۸) داشت، برندهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد شد.

      امیر آقایی
      Butterfly Swimming movie press conference 2020-02-02 34.jpg
      آقایی در جشنوارهٔ فیلم فجر ۱۳۹۵
      زادهٔ ۱۰ مرداد ۱۳۵۴ ‏(۴۷ سال)
      ارومیه، ایران
      پیشه
      • بازیگر
      • نویسنده
      سال‌های فعالیت ۱۳۸۰–اکنون

      حرفه

      بازیگری

      نخستین نقش وی در سینما در فیلم ارتفاع پست به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا بود. او با بازی در فیلم زن دوم شاید به تعبیری متفاوت‌ترین حضورش در سینما را تجربه کرد. آقایی در سریال اولین شب آرامش نیز حضور داشت و ارتباط خوبش با احمد امینی کارگردان این سریال، باعث شد دوباره در ساخته دیگر احمد امینی یعنی بی‌گناهان ایفای نقش کند.

      آقایی همچنین قرار بود در فیلم پایان‌نامه بازی کند به دلیل تغییر نسخه اولیه فیلم‌نامه از بازی در این فیلم انصراف داد. وی در برنامه هفت گفت بابت انصراف از حضور در فیلم پایان‌نامه مبلغ ۱۷۰ میلیون تومان جریمه شده‌است.

      او با بازی در فیلم‌های «چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» به کارگردانی وحید جلیلوند، و «کوچهٔ بی‌نام» به کارگردانی هاتف علیمردانی، حضور موفقی در سی و سومین دوره جشنوارهٔ فیلم فجر داشت. سال بعد در همکاری مجدد با وحید جلیلوند با فیلم «بدون تاریخ، بدون امضا» در جشنواره فجر حضور پیدا کرد. وی همچنین نویسندگی فیلم‌نامهٔ فیلم «آرمان شهر» را در کارنامه خود دارد. این فیلم به کارگردانی حسن ناظر در سال ۱۳۹۳ جلوی دوربین رفت.

      وی برای بازی در فیلم «بدون تاریخ، بدون امضا» نامزد بهترین بازیگر نقش اول مرد از بیستمین دوره جشن بزرگ سینمای ایران شد. همچنین او کاندید دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم بدون تاریخ بدون امضا شد.

      نویسندگی و عکاسی

      امیر آقایی مجموعه هایکو با نام «بیدها در باد» سروده‌است که در سال ۱۳۸۹ توسط «انتشارات حوض نقره» منتشر شده‌است. وی علاوه بر بازیگری و نویسندگی، نقاشی و عکاسی هم انجام می‌دهد.

      فیلم‌شناسی

      سینما

      سال نام فیلم کارگردان
      ۱۴۰۱ چهار دیوار بهمن قبادی
      ۱۴۰۰ بی مادر مرتضی فاطمی
      خط نجات وحید موسائیان
      شبگرد فرزاد موتمن
      خائن کشی مسعود کیمیایی
      ۱۳۹۹ شب، داخلی، دیوار وحید جلیلوند
      ۱۳۹۸ شنای پروانه محمد کارت
      سم پاشی علی یاور
      گواهی امضاء شهرام اسدزاده
      ۱۳۹۷ دیدن این فیلم جرم است! رضا زهتابچیان
      مردی بدون سایه علیرضا رئیسیان
      ۱۳۹۶ روسی امیرحسین ثقفی
      ۱۳۹۵ بدون تاریخ، بدون امضاء وحید جلیلوند
      حریم شخصی احمد معظمی
      لینا رامین رسولی
      ۱۳۹۴ فصل نرگس نگار آذربایجانی
      بادیگارد ابراهیم حاتمی کیا
      پری دریایی امیرمسعود آقا بابائیان
      ۱۳۹۳ شیفت شب نیکی کریمی
      چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت وحید جلیلوند
      ۳۶۰ درجه سام قریبیان
      کوچه بی‌نام هاتف علیمردانی
      ۱۳۹۲ هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند پوران درخشنده
      ۱۳۹۱ گهواره‌ای برای مادر پناه بر خدا رضایی
      ۱۳۹۰ زندگی خصوصی محمدحسین فرح بخش
      ۱۳۸۹ سعادت آباد مازیار میری
      ما همه گناهکاریم حسن ناظر
      مرگ کسب و کار من است امیرحسین ثقفی
      اوباش محمد خراط زاده
      ۱۳۸۸ خواب بد منوچهر هادی
      ۱۳۸۷ دوزخ، برزخ، بهشت بیژن میرباقری
      کیمیا و خاک عباس رافعی
      نیلوفر سابین ژمایل
      ۱۳۸۶ آخرین نقش رضا ضیایی دوستان
      زن دوم سیروس الوند
      ۱۳۸۵ روز برمی آید بیژن میرباقری
      ۱۳۸۴ راه طی شده عباس رافعی
      ۱۳۸۰ ارتفاع پست ابراهیم حاتمی کیا

      تلویزیون

      سال عنوان مجموعه کارگردان توضیحات
      ۱۳۹۶ نوار زرد پوریا آذربایجانی شبکه ۲
      ۱۳۹۵ چرخ و فلک عزیزالله حمیدنژاد شبکه ۱
      ۱۳۹۳ آسمان من[۱۱] محمدرضا آهنج شبکه افق
      ۱۳۹۲ یادآوری حجت قاسم‌زاده اصل شبکه آی فیلم
      سرزمین کهن کمال تبریزی شبکه ۳
      ۱۳۹۱ راستش را بگو محمدرضا آهنج شبکه ۱
      ۱۳۸۹ ارمغان تاریکی جلیل سامان شبکه ۳
      ۱۳۸۸ عبور از پاییز مسعود شاه محمدی شبکه ۲
      ۱۳۸۷ بی گناهان احمد امینی شبکه ۳
      ۱۳۸۵ سال‌های برف و بنفشه سعید سلطانی شبکه ۳
      ۱۳۸۴ اولین شب آرامش احمد امینی شبکه ۳
      ۱۳۸۲ باغ بلور رامبد جوان این سریال پخش نشد
      ۱۳۸۰ خاک سرخ ابراهیم حاتمی کیا شبکه ۱

      نمایش خانگی

      سال نام سریال کارگردان
      ۱۴۰۱ خون سرد امیر حسین ترابی
      ۱۳۹۹ آقازاده بهرنگ توفیقی
      ۱۳۹۷ رقص روی شیشه مهدی گلستانه
      ۱۳۹۶ عالیجناب سام قریبیان
      ۱۳۹۱ قلب یخی ۳ سامان مقدم

      نویسندگی (کتاب)

      • می‌توانستم سربه هوایت باشم (۱۳۷۸)
      • دختر ماه هفتم (۱۳۸۰)
      • من از جغرافیای جهان فقط راه خانه ام را بلدم (۱۳۸۳)
      • بیدها در باد (۱۳۸۹)
      • زمان به وقت ما همیشه ابتدای شب است (۱۳۹۴)
      • باخود و با دیگری‌اش (۱۳۹۵)

      جوایز

      • برندهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر / شنای پروانه
      • کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر / بدون تاریخ، بدون امضاء
      • کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد بیستمین جشن سینمای ایران / بدون تاریخ، بدون امضاء
      • برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد دورهٔ پنجم انجمن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران / سعادت‌آباد
      • کاندید دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول مرد بیست و نهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر / مرگ کسب‌وکار من است
      • کاندید تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد دوازدهمین جشن سینمای ایران / زن دوم
بیوگرافی مه‌لقا باقری

      مه‌لقا باقری (زاده ۲۵ خرداد ۱۳۶۰) بازیگر و کارگردان تئاتر اهل ایران است. عمدهٔ فعالیت او در تئاتر بوده و برایش جوایزی نیز کسب کرده‌است.

      زندگی‌نامه

      وی فارغ‌التحصیل رشته کارشناسی کارگردانی تئاتر از دانشگاه سوره (۱۳۸۲–۱۳۷۸) و فوق لیسانس کارگردانی تئاتر از دانشگاه تربیت مدرس ۱۳۸۵ همچنین بیش از ۱۲ سال به صورت حرفه‌ای در حوزه کارگردانی و بازیگری تئاتر فعالیت دارد و در جشنواره‌های داخلی و خارجی در کشورهایی نظیر فرانسه، روسیه، اسپانیا حضور داشته‌است. وی در زمینه طراحی حرکات موزون و دستیار کارگردانی تئاتر نیز فعالیت دارد. در سری اول مجموعه دورهمی در نقش همسر قیمت ایفای نقش نمود.

      فیلم‌شناسی

      فیلم

      سال عنوان نقش توضیحات
      ۱۳۹۶ آینه بغل
      ۱۳۹۷ پیاده فیلم کوتاه
      ۱۳۹۸ شنای پروانه افسانه
      شهربانو
      بزرگراه
      ۱۳۹۹ شیشلیک مدیر مدرسه

      تلویزیون

      سال عنوان نقش توضیحات
      ۱۳۸۵ باغ مظفر
      ۱۳۸۹-۱۳۹۱ قهوه تلخ
      ۱۳۹۰ راه در رو
      ۱۳۹۰ اشک انار فیلم تلویزیونی
      ۱۳۹۱ سیر و سرکه
      ۱۳۹۲ وقت بزرگ شدنه فیلم تلویزیونی
      ۱۳۹۴ دردسرهای عظیم ۲
      ۱۳۹۵ کتاب باز
      ۱۳۹۶ دورهمی
      ۱۴۰۰ زخم کاری
      ۱۴۰۱ حکم رشد
      ۱۴۰۱ یاغی

      تئاتر

      سال عنوان اجرا کارگردان
      ۱۴۰۰ شتر مرغ تماشاخانه شهرزاد محمد لهراسبی
      ۱۳۹۸ بوقلمون تماشاخانه ایرانشهر سالن استاد سمندریان خیرالله تقیانی پور
      هوس و هفت دقیقه عمارت نوفل لوشاتو علیرضا مهران
      ۱۳۹۶ زندانی خیابان دوم تماشاخانه ایرانشهر سالن استاد سمندریان مه لقا باقری
      ۱۳۹۵ ننه دلاور و فرزندانش تئاتر شهر امیر دژاکام
      خروس می‌خواند تماشاخانه ایرانشهر شهرام کرمی
      ۱۳۹۴ دو روی روایت نادری

      (۳۴ امین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر)

      تماشاخانه سنگلج جواد نوری
      ۱۳۹۲ من میخوام حقیقتو بگم(نمایش خوان) تالار وحدت مریم بیدختی
      ۱۳۸۷ زندانی خیابان دوم تالار اصلی مولوی مهدی گلیج
      ۱۳۸۱ ربات‌های مین یاب خیابان امیرکبیر محسن حسینی
      آرش تالار مولوی روح‌الله صدیقی
      مرثیه‌ای برای یک خانم فرهنگسرای ارسباران مه لقا باقری
      میمون میمون است پلاتوی مرکزی دانشگاه سینما تئاتر تهران مه لقا باقری

      جوایز و افتخارات

      • کسب جایزه سوم کارگردانی از جشنواره تئاتر دانشجویی فجر برای نمایش ساحره سوزان (۱۳۸۱)
      • کسب جایزه دوم بازیگری از جشنواره تئاتر دانشجویی فجر برای نمایش مارون (۱۳۸۲)
      • جایزه اول بازیگری زن در کشور روسیه (مسکو) برای نمایش خواستگاری به کارگردانی اسماعیل شفیعی (۱۳۸۷)
      • کسب جایزه بهترین بازیگر زن در جشنواره تئاتر فجر برای بازی در نمایش بوقلمون (۱۳۹۳)
بیوگرافی فرهاد اصلانی

      فرهاد اصلانی (زادهٔ ۱۸ خرداد ۱۳۴۵) بازیگر اهل ایران است. او در سال ۱۳۹۰ برای بازی در زندگی خصوصی و خرس برندهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد جشنواره فیلم فجر شد. همچنین برای بازی در دختر (۱۳۹۴) مورد تحسین قرار گرفت.

      زندگی‌نامه

      فرهاد اصلانی در سال ۱۳۴۵ در شهر بیجار متولد شد. او در سال ۱۳۷۰ در دوره دو ساله کارگردانی و بازیگری در زمینه تئاتر از فرهنگسرای نیاوران دانش‌آموخته شد. بازی در تئاتر را در سال ۱۳۷۵ هم‌زمان با تحصیل و هم‌چنین بازی در نمایش‌های رادیویی را از سال ۱۳۷۱ آغاز نمود. وی در سال ۱۳۷۲ اولین بار در مجموعه تلویزیونی همسایه‌ها ایفای نقش کرد و سپس حضور در جلوی دوربین را در سال ۱۳۷۳ با فیلم روسری آبی کاری از رخشان بنی‌اعتماد تجربه کرد. وی در سال ۱۳۹۰ در سه فیلم خرس، زندگی خصوصی و من مادر هستم نقش‌آفرینی نمود و توانست سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد را برای دو فیلم اول نامبرده شده دریافت کند. در سال ۱۳۸۹ در سریال مختارنامه نقش عبیدالله بن زیاد را بازی کرد.

      اصلانی در سال ۱۳۹۵ با بازی در فیلم دختر اثر رضا میرکریمی، توانست اولین جایزه بین‌المللی خود را از سی و هشتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو دریافت کند و در ادامه هم در چهار فستیوال بین‌المللی دیگر نامزد دریافت جایزه شود.

      آثار

      جوایز و نامزدی‌ها

      • نامزد جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای بازی در (سفر به چزابه) - ششمین دوره جشنواره فیلم دفاع مقدس (۱۳۷۵)
      • نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای بازی در (آسمان پر ستاره) - هجدهمین دوره جشنواره فیلم فجر (۱۳۷۸)
      • نامزد جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای بازی در (پاداش سکوت) - یازدهمین دوره جشن خانه سینما (۱۳۹۵)
      • برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد برای بازی در فیلم‌های (خرس) و (زندگی خصوصی) - سی امین دوره جشنواره فیلم فجر (۱۳۹۰)
      • نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای بازی در (قصه‌ها) - سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر (۱۳۹۲)
      • نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای بازی در (دوران عاشقی) - سی و سومین دوره جشنواره فیلم فجر (۱۳۹۳)
      • برنده خلاقیت در بازیگری برای مجموعه آثار (عصر یخبندان، دوران عاشقی و کوچه بی‌نام) - هفتمین جشن انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران (۱۳۹۴)
      • برنده جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد برای بازی در (کوچه بی‌نام) - شانزدهمین دوره جشن حافظ (۱۳۹۵)
      • نامزد تندیس بهترین بازیگر نقش اول مرد در هجدهمین دوره جشن خانه سینما برای فیلم ('کوچه بی‌نام')
      • برنده جایزه ویژه ستاد جشنواره چهل چراغ - برای بازی در سریال‌های تلویزیونی (۱۳۹۵)
      • نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای بازی در (دختر) - سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر (۱۳۹۵)
      • نامزد جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد برای بازی در (دختر) - هجدهمین دوره جشن خانه سینما (۱۳۹۵)
      • برنده جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد برای بازی در (دختر) - سی و هشتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو (۲۰۱۶)
      • برنده جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد برای بازی در (دختر) - دهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم باتومی (۲۰۱۶)
      • برنده طاووس نقره‌ای بهترین بازیگر مرد برای بازی در (دختر) - چهل و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم هند (۲۰۱۶)
      • نامزد جایزه بهترین بازیگر مرد برای بازی در (دختر) - دهمین دوره جوایز سینمایی آسیا و اقیانوسیه (۲۰۱۶)
      • برنده جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد برای بازی در (دختر) - پانزدهمین دوره جشنواره فیلم داکا (۲۰۱۶)
      • برنده جایزه بهترین بازیگر مرد برای بازی در (دختر) - سی‌وسومین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مونس (۲۰۱۷)
      • نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای بازی در (مغزهای کوچک زنگ‌زده) - سی و ششمین جشنواره فیلم فجر (۱۳۹۶)
      • برنده جایزه بهترین بازیگر مرد برای بازی در (دختر) - جوایز پیففا مالزی (۲۰۱۸)
      • نامزد جایزه بهترین بازیگر مرد برای بازی در (مغزهای کوچک زنگ‌زده) - جشن نوزدهم دنیای تصویر (۱۳۹۸)
      • برندهٔ تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای بازی در فیلم «مغزهای کوچک زنگ‌زده» در بیست و یکمین جشن سینمای ایران (۱۳۹۸)
بیوگرافی نیکی کریمی

      نیکی کریمی (زادهٔ ۱۹ آبان ۱۳۵۰) بازیگر و فیلم‌ساز ایرانی است. او یکی از تأثیرگذارترین هنرمندان سینما پس از انقلاب ایران است که در فیلم‌های مهمی نقش آفرینی کرده و با کسب جوایز متعدد از جشنواره‌های گوناگون بین‌المللی از موفق‌ترین هنرمندان سینمای ایران از لحاظ تعداد جوایز جهانی نیز به‌شمار می‌رود.

      کریمی در سال ۱۳۷۲ موفق به دریافت جایزه صدف نقره‌ای بهترین بازیگر زن از جشنواره بین‌المللی فیلم سن‌سباستین برای فیلم سارا (۱۳۷۱) شد. او در بیست و یکمین دوره جشنواره فیلم فجر (۱۳۸۱) نیز برندهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن برای فیلم دیوانه‌ای از قفس پرید (۱۳۸۱) و واکنش پنجم (۱۳۸۱) شد. وی تاکنون با کارگردانان برجسته‌ای از جمله داریوش مهرجویی، مسعود کیمیایی، عباس کیارستمی، ابراهیم حاتمی‌کیا، رسول ملاقلی پور ،بهروز افخمی و تهمینه میلانی همکاری داشته است. او علاوه بر بازیگری چندین فیلم از جمله شیفت شب (۱۳۹۳) و آتابای (۱۳۹۸) را ساخته‌است.

      کریمی همچنین در جشنواره‌های مختلف داخلی و بین‌المللی فیلم به عنوان داور حضور داشته‌است. وی در سال ۲۰۰۷ از داوران بخش فیلم کوتاه شصتمین جشنواره فیلم کن فرانسه بود. او در زمینه عکاسی و ترجمه کتاب نیز فعالیت داشته‌است.[۶][۷] در سال ۲۰۱۷، کریمی در لیست «۳۰ تن از زیباترین زنان جهان» از سوی وبگاه بازنت قرار گرفت.

      زندگی و فعالیت هنری

      نیکی کریمی در ۱۹ آبان ۱۳۵۰ در تهران به دنیا آمد. وی اصالتاً تفرشی است. او از دوران دبستان بازی در گروه‌های کوچک تئاتر را آغاز کرد. نخستین نقش سینمایی‌اش را در سال ۱۳۶۸ در فیلم وسوسه به کارگردانی جمشید حیدری به دست آورد. اما نخستین حضور جدی‌اش را می‌توان در فیلم عروس به کارگردانی بهروز افخمی در سال ۱۳۶۹ دانست. نیکی کریمی و ابوالفضل پورعرب را اولین ستارگان سینمای ایران پس از انقلاب می‌دانند. پس از آن، وی در دو فیلم مهم از داریوش مهرجویی به نام‌های سارا و پری بازی کرد. در سال ۱۳۷۱ بازی در فیلم سارا (اقتباسی از «خانه عروسک» اثر هنریک ایبسن) توانست برایش جایزه بهترین بازیگر زن جشنواره‌های سن سباستین و نانت را به ارمغان بیاورد. در همان سال برای تحصیل در رشته طراحی لباس به آمریکا رفت و تا زمان بازی در فیلم پری اثر داریوش مهرجویی به ایران بازنگشت. بازی‌اش در این فیلم که اقتباسی از کتاب «فرنی و زویی» اثر سلینجر بود، مورد توجه قرار گرفت و او برای بار سوم در جشنواره فیلم فجر نامزد سیمرغ بلورین شد.

      پس از بازی در چند فیلم از کارگردانانی چون ابراهیم حاتمی‌کیا، بهروز افخمی و داریوش فرهنگ در سال ۱۳۷۷ در فیلم دو زن به کارگردانی تهمینه میلانی بازی کرد. نیکی کریمی با بازی در این فیلم، به بازیگر ثابت چند فیلم بعدی تهمینه میلانی تبدیل شد و این همکاری تا فیلم واکنش پنجم ادامه یافت. وی برای پنجمین بار برای فیلم دو زن نامزد دریافت سیمرغ بلورین جشنواره فیلم فجر شد اما برای واکنش پنجم توانست سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را کسب کند. او همچنین جایزه بهترین بازیگر زن را به خاطر بازی در دو زن از جشنواره تائورمینا ایتالیا گرفت.

      کریمی پس از اینکه دستیار کارگردانی عباس کیارستمی را در فیلم A.B.C. Africa بر عهده گرفت، در سال ۱۳۸۰ فیلم کوتاه مستندی با عنوان داشتن یا نداشتن ساخت که به موضوع زوج‌های نابارور مراجعه‌کننده به کلینیک رویان می‌پرداخت. این مستند برنده جایزه باران شد. در سال ۱۳۸۱ در دو فیلم دیوانه‌ای از قفس پرید به کارگردانی احمدرضا معتمدی و واکنش پنجم به کارگردانی تهمینه میلانی بازی کرد که به خاطر بازی در این دو فیلم جایزه سیمرغ بلورین جشنواره فجر را گرفت. وی برای اولین بار در فیلم باج خور اثر فرزاد مؤتمن در یک نقش خاکستری بازی کرد.

      در سال ۱۳۸۳ اولین فیلم بلندش به نام یک شب را کارگردانی کرد. این فیلم به خاطر شرایط ممیزی در ایران اکران نشد ولی در جشنواره‌های معتبر خارجی درخشید از جمله در جشنواره فیلم کن مورد توجه قرار گرفت. نیکی کریمی فیلم بعدی خود به نام چند روز بعد را در سال ۱۳۸۵ و در شرایطی ساخت که هنوز تکلیف اکران یک شب در هاله‌ای از ابهام قرار داشت، او در فیلم دوم خود بازی هم کرد و فیلمی قابل قبول و تحسین شده کارگردانی کرد، ولی باز این فیلم هم به خاطر مسائل ممیزی در ایران هنوز اکران نشده‌است.

      در سال ۱۳۸۶ (۲۰۰۷) کریمی به عنوان یکی از داوران بخش فیلم‌های کوتاه جشنواره کن انتخاب شد و در کنار دومینیک مال از فرانسه، دبورا نادلمن لاندیس از آمریکا و ژان ماری گوستاو لوکلوزیو از فرانسه، به داوری فیلمهای این بخش از جشنواره پرداخت.

      سومین فیلم نیکی کریمی با نام سوت پایان در سال ۱۳۸۹ خورشیدی ساخته شد. این فیلم در جشنواره‌های جهانی موفق ظاهر شد و در جشنواره‌های پوسان کره جنوبی، دوربان آفریقای جنوبی، وزول فرانسه، سیدنی، دبی، کلکته، چنای هند، مانهایم آلمان، پراگ جمهوری چک به نمایش درآمد. این فیلم توانست جایزه اصلی جشنواره‌مان‌هایم آلمان و سه جایزه از جشنواره وزول فرانسه کسب کند.

      وی در تله تئاتر خرده جنایت‌های زن و شوهری برای اولین بار در یک کار تلویزیونی حاضر شد.

      در دومین مراسم تجلیل از سینماگران سلامت‌محور که فروردین ماه سال ۱۳۹۱ در خانه سلامت شهرداری منطقه ۷ تهران برگزار شد ضمن نمایش فیلم مستند داشتن یا نداشتن، از نیکی کریمی برای ساخت فیلمی با رویکردی هنری و اجتماعی دربارهٔ یکی از حوزه‌های مهم سلامت شهروندان، تقدیر و قدردانی شد. همچنین در این مراسم از کتاب «گزارش عملکرد سینما سلامت» توسط نیکی کریمی رونمایی شد.

      در دومین جشنواره فیلم‌های فارسی‌زبان سیدنی که در شهریور ۱۳۹۲ برگزار شد از نیکی کریمی تقدیر شد. در این مراسم فیلم‌های چند روز بعد، سوت پایان و یک شب از ساخته‌های نیکی کریمی به نمایش درآمد.

      در بیستمین جشنواره بین‌المللی فیلم کلکته، که در آبان ۱۳۹۳ در کلکته هندوستان برگزار شد و کریمی داوری بخش بین‌الملل این جشنواره را بر عهده داشت، در مراسم بزرگداشتی که برای وی برگزار شد تعدادی از فیلم‌های منتخب نیکی کریمی اکران شد. در سال ۱۳۹۳، وی برای کارگردانی فیلم شیفت شب و بازی در فیلم‌های مرگ ماهی و چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت، جایزه ویژه هیئت داوران سی و سومین جشنواره فیلم فجر را دریافت کرد.

      کریمی در سی و سومین جشنواره فیلم فجر

      در سال ۱۳۹۸، او با فیلم آتابای پنجمین اثری که در مقام کارگردان در آن حضور داشت به سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر آمد، فیلمی که مورد تحسین بسیاری از منتقدان و مخاطبان قرار گرفت و علی‌رغم نظر مثبت منتقدان، این فیلم از جشنواره فجر جایزه ای دریافت نکرد و تنها در چند رشته از جمله بهترین فیلم و بهترین کارگردانی کاندید شد.

      نیکی کریمی همچنین در زمینه عکاسی نیز فعالیت دارد. وی تاکنون چندین نمایشگاه عکس از کارهای خود، برگزار کرده‌است. وی تاکنون سبک‌های مختلف عکاسی همچون پرتره و… را تجربه کرده ولی عکاسی از طبیعت در آثار او چشمگیرتر است. نیکی کریمی که اعضای خانواده‌اش در انگلستان زندگی می‌کنند، بین تهران و لندن دررفت‌وآمد است.

      فیلم‌شناسی

      داوری

      نیکی کریمی در هیئت داوری چهاردهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم‌های آسیایی در وزول، فرانسه (۱۳۸۶)
      • بیست و یکمین جشنواره فیلم ترایبکا ،آمریکا(۲۰۲۲)
      • یازدهمین جشنواره فیلم «جنایت و مکافات» استانبول (رئیس هیئت داوران)، ترکیه(۲۰۲۱)
      • پنجاه و هفتمین جشنواره فیلم پرتقال طلایی آنتالیا، ترکیه (۲۰۲۱)
      • دومین جشنواره بین‌المللی عکاسی «نگاه آبی»، تهران (۱۳۹۷)
      • سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم استانبول، ترکیه (۱۳۹۵)
      • سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر، بخش سودای سیمرغ، تهران (۱۳۹۴)
      • نخستین جشنواره سراسری فیلم کوتاه موج، کیش (۱۳۹۴)
      • شصتمین جشنواره فیلم «وایادولید» (سمینسی)، اسپانیا (۲۰۱۵)
      • نوزدهمین جشنواره فیلم شب‌های سیاه تالین (رئیس هیئت داوران)، استونی (۲۰۱۵)
      • دهمین دوره جشنواره فیلم باتومی، گرجستان (۲۰۱۵)
      • پنجمین جشنواره فیلم شهر، تهران (۱۳۹۴)
      • بخش بین‌الملل سی‌وسومین جشنواره فیلم فجر، تهران (۱۳۹۴)
      • بیستمین جشنواره فیلم کلکته، هند (۲۰۱۴)
      • چهارمین جشنواره فیلم پروین اعتصامی، تهران (۱۳۹۳)
      • پنجمین جشنواره فیلم ادینبورگ (رئیس هیئت داوران)، ادینبرو، اسکاتلند (۲۰۱۴)
      • دوازدهمین جشنواره فیلم پونا، هند (۲۰۱۴)
      • بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم کودکان و نوجوانان، اصفهان (۱۳۹۲)
      • بیستمین جشنواره فیلم پراگ، جمهوری چک (۲۰۱۳)
      • ششمین جشنواره فیلم ابوظبی (۲۰۱۲)
      • دهمین دوره جشن تصویر سال، تهران (۱۳۹۱)
      • چهل و هشتمین جشنواره فیلم پرتقال طلایی آنتالیا، ترکیه (۲۰۱۱)
      • چهارمین جشنواره فیلم شهر، تهران (۱۳۹۰)
      • چهل و چهارمین جشنواره فیلم کارلووی واری، جمهوری چک (۲۰۰۹)
      • چهارمین دوره جایزه ادبی والس (۱۳۸۷)
      • پنجمین جشنواره فیلم دبی (۲۰۰۸)
      • سی و نهمین جشنواره فیلم هند، گوا (۲۰۰۸)
      • چهاردهمین دوره جشنواره فیلم‌های آسیایی در وزول، فرانسه (۲۰۰۸)
      • بخش فیلم کوتاه شصتمین جشنواره فیلم کن، فرانسه (۲۰۰۷)
      • پنجاه و هفتمین دوره جشنواره فیلم برلین (۲۰۰۷)
      • بیست و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم دوربان، آفریقای جنوبی (۲۰۰۷)
      • هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کوتاه ازمیر، ترکیه (۲۰۰۶)
      • سومین جشنواره بین‌المللی فیلم ریکیاویک (رئیس هیئت داوران)، ایسلند (۲۰۰۶)
      • پنجاه و هشتمین جشنواره فیلم لوکارنو، سوئیس (۲۰۰۶)
      • جشنواره فیلم دهلی، هند (۲۰۰۶)
      • جشنواره بین‌المللی فیلم دمشق (۲۰۰۴)
      • جشنواره فیلم رن، فرانسه (۲۰۰۳)
      • نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم نفت (۱۳۸۲)
      • چهل و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم تسالونیکی، یونان (۲۰۰۲)

      کتاب‌شناسی(ترجمه)

      • عشق زمان غم (بر اساس ۱۰ داستان کوتاه از حنیف قریشی) [مجوز نشر آن صادر نشده‌است]
      • مجموعه اشعار یکصد شاعر زن چینی
      • نور ماه بر درختان کاج (ذن هایکو، اثر جاناتان کلمنتس)، ۱۳۸۵
      • نزدیکی (رمان، اثر حنیف قریشی)، ۱۳۸۴
      • بار دیگر، تولدی دیگر (اشعار برگزیده فروغ فرخزاد همراه با برگردان اشعار به انگلیسی و لوح فشرده محتوای دکلمه اشعار توسط نیکی کریمی)، ۱۳۸۳
      • آوازهایی که مادرم به من آموخت (زندگی‌نامه مارلون براندو اثر رابرت لینزی)، ۱۳۸۰

      جوایز و افتخارات

      نیکی کریمی به همراه شان پن

      خارجی

      • نامزد دریافت جایزه هیئت داوران از جشنواره بین‌المللی فیلم صوفیه برای کارگردانی فیلم آتابای (بلغارستان،۲۰۲۲)
      • نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم‌ساز زن از جشنواره بین‌المللی فیلم داکا برای کارگردانی فیلم آتابای (هندوستان،۲۰۲۲)
      • نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم تماشاگران از جشنواره فیلم کمبریج برای کارگردانی فیلم آتابای (انگلستان،۲۰۲۱)
      • برنده جایزه بهترین بازیگر زن از جشنواره فیلم‌های ایرانی تورنتو برای بازی در فیلم آذر (کانادا، ۲۰۱۷)
      • برنده تندیس کلوزآپ طلایی و لوح تقدیر جشنواره فیلم شید برای بازی در فیلم آذر (آمریکا، ۲۰۱۷)
      • برنده تندیس کلوزآپ طلایی و لوح تقدیر جشنواره فیلم شید برای تهیه‌کنندگی فیلم آذر (آمریکا، ۲۰۱۷)
      • برنده جایزه بهترین بازیگر زن از جشنواره براتیسلاوا برای بازی در فیلم چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت (اسلواکی، ۲۰۱۵)
      • برنده جایزه بهترین فیلم از جشنواره بین‌المللی فیلم مانهایم-هایدلبرگ برای کارگردانی فیلم سوت پایان (آلمان، ۲۰۱۲)
      • برنده جایزه امیل گوئیمت از جشنواره بین المللی فیلم‌های آسیایی وزول برای کارگردانی فیلم سوت پایان (فرانسه، ۲۰۱۲)
      • برنده جایزه اینالکو داوران از جشنواره بین المللی فیلم‌های آسیایی وزول برای کارگردانی فیلم سوت پایان (فرانسه، ۲۰۱۲)
      • برنده جایزه دبیرستان از جشنواره بین المللی فیلم‌های آسیایی وزول برای کارگردانی فیلم سوت پایان (فرانسه، ۲۰۱۲)
      • نامزد دریافت جایزه چرخ طلایی از جشنواره بین المللی فیلم‌های آسیایی وزول برای کارگردانی فیلم سوت پایان (فرانسه، ۲۰۱۲)
      • نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم در جشنواره بین‌المللی فیلم دوبی برای کارگردانی فیلم سوت پایان (امارات، ۲۰۱۱)
      • نامزد دریافت جایزه استعدادهای جدید از جشنواره فیلم‌های آسیایی هنگ کنگ برای کارگردانی فیلم چند روز بعد (هنگ کنگ، ۲۰۰۷)
      • نامزد دریافت جایزه بزرگ در جشنواره بین‌المللی فیلم فریبورگ برای کارگردانی فیلم چند روز بعد (سوئیس، ۲۰۰۷)
      • برنده جایزه بهترین فیلم‌نامه از جشنواره بین‌المللی فیلم روتردام برای نویسندگی فیلم چند روز بعد (هلند، ۲۰۰۵)
      • برنده جایزه عصای سفید از جشنواره فیلم تورین برای کارگردانی فیلم یک شب (ایتالیا، ۲۰۰۵)
      • نامزد دریافت جایزه الکساندر طلایی از جشنواره بین‌المللی فیلم تسالونیکی برای کارگردانی فیلم یک شب (یونان، ۲۰۰۵)
      • نامزد دریافت جایزه دوربین طلایی از جشنواره فیلم کن برای کارگردانی فیلم یک شب (فرانسه، ۲۰۰۵)
      • برنده جایزه بهترین بازیگر زن از جشنواره فیلم قاهره برای بازی در فیلم نیمه پنهان (مصر، ۲۰۰۱)
      • برنده جایزه بهترین بازیگر زن از جشنواره فیلم تائورمینا برای بازی در فیلم دو زن (ایتالیا، ۱۹۹۹)
      • برنده جایزه مونگولفیه نقره‌ای بهترین بازیگر زن از یازدهمین جشنواره سه قاره نانت برای بازی در فیلم سارا (فرانسه، ۱۹۹۳)
      • برنده جایزه صدف نقره‌ای بهترین بازیگر زن از چهل و یکمین جشنواره فیلم سن سباستین برای بازی در فیلم سارا (اسپانیا، ۱۹۹۳)

      داخلی

      جشنواره فیلم فجر

      • نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین فیلم برای فیلم آتابای، سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر - (۱۳۹۸)
      • نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی برای فیلم آتابای، سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر - (۱۳۹۸)
      • برنده دیپلم افتخار «جایزه ویژه هیئت داوران» در بخش سودای سیمرغ برای مجموعه بازی‌های وی (فیلم‌های مرگ ماهی وچهارشنبه ۱۹ اردیبهشت) و کارگردانی فیلم شیفت شب، سی و سومین دوره جشنواره فیلم فجر - (۱۳۹۳)
      • نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم من همسرش هستم، سی‌امین دوره جشنواره فیلم فجر - (۱۳۹۰)
      • برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن برای فیلم دیوانه‌ای از قفس پرید و واکنش پنجم، بیست و یکمین دوره جشنواره فیلم فجر - (۱۳۸۱)
      • برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم دو زن، هفدهمین دوره جشنواره فیلم فجر - (۱۳۷۷)
      • نامزد دریافت سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم دو زن، هفدهمین دوره جشنواره فیلم فجر - (۱۳۷۷)
      • نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم روانی، شانزدهمین دوره جشنواره فیلم فجر - (۱۳۷۶)
      • نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم پری، سیزدهمین دوره جشنواره فیلم فجر - (۱۳۷۳)
      • نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم سارا، یازدهمین دوره جشنواره فیلم فجر - (۱۳۷۱)
      • نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم عروس، نهمین دوره جشنواره فیلم فجر - (۱۳۶۹)

      جشن خانه سینما

      • نامزد دریافت تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم ستاره است، یازدهمین جشن خانه سینما - (۱۳۸۶)
      • نامزد دریافت تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم واکنش پنجم، هفتمین جشن خانه سینما - (۱۳۸۲)
      • نامزد دریافت تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم نیمه پنهان، پنجمین جشن خانه سینما - (۱۳۸۰)
      • نامزد دریافت تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم نسل سوخته، چهارمین جشن خانه سینما - (۱۳۷۹)
      • برنده تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم دو زن، سومین جشن خانه سینما - (۱۳۷۸)

      جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران

      • برنده جایزه بهترین فیلم برای فیلم آتابای، چهاردهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران - (۱۴۰۱)
      • برنده جایزه بهترین کارگردانی برای فیلم آتابای، چهاردهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران - (۱۴۰۱)
      • نامزد دریافت جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت، نهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران- (۱۳۹۴)

      جشن دنیای تصویر

      • نامزد دریافت تندیس حافظ بهترین بازیگر زن سینما برای فیلم چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت از شانزدهمین دوره جشن دنیای تصویر(۱۳۹۵)
      • نامزد دریافت تندیس حافظ بهترین بازیگر زن سینما برای فیلم دیوانه ای از قفس پرید از هفتمین دوره جشن دنیای تصویر(۱۳۸۲)
      • برنده تندیس حافظ بهترین بازیگر زن برای فیلم نیمه پنهان از پنجمین دوره جشن دنیای تصویر (۱۳۸۰)
      • برنده تندیس حافظ بهترین بازیگر زن برای فیلم دو زن از سومین دوره جشن دنیای تصویر (۱۳۷۸)
      • برنده تندیس حافظ بهترین بازیگر زن برای فیلم روانی از دومین دوره جشن دنیای تصویر (۱۳۷۶)

      دیگر

      • برنده جایزه بهترین بازیگر زن برای بازی در فیلم زن دوم، اولین جشنواره بین‌المللی فیلم کیش (۱۳۹۰)
بیوگرافی امیر جعفری

      امیر جعفری (زادهٔ ۱۰ شهریور ۱۳۵۳ در تهران) بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر ایرانی است. همسر او ریما رامین‌فر از بازیگران سینما و تلویزیون و تئاتر است.

      زندگی

      امیر جعفری در شهریور ۱۳۵۳ در تهران به دنیا آمد. وی دارای لیسانس مدیریت از دانشگاه آزاد اسلامی فیروزکوه است. جعفری بازیگری را در یک دوره دو ساله زیر نظر حمید سمندریان آموخت. او تا به حال پنج بار از جشنواره تئاتر فجر برنده جایزه شده‌است. وی بازیگری در سینما را در سال ۱۳۸۰ و با بازی در فیلم «نان، عشق و موتور ۱۰۰۰» آغاز کرد و با بازی در قارچ سمی ادامه داد. بازی او در مجموعه بدون شرح (مهدی مظلومی، ۱۳۸۰) اولین حضور او در تلویزیون بود. زوج او و فتحعلی اویسی در دو مجموعه بدون شرح و کمربندها را ببندیم (مهدی مظلومی، ۱۳۸۳) با استقبال فراوان مخاطبین مواجه شد. علیرضا جعفری برادرزادهٔ اوست.

      فیلم‌شناسی

      سینما

      سال نام فیلم کارگردان ۱۳۹۹ روز ششم حجت قاسم زاده اصل
      ۱۳۹۹ گشت ۳ سعید سهیلی
      رقصنده بهمن گودرزی
      ۱۳۹۸ سگ بند مهران احمدی
      ۱۳۹۷ من می‌ترسم بهنام بهزادی
      زیرنظر مجیدصالحی
      چهار انگشت حامد محمدی
      ۱۳۹۶ قانون مورفی رامبد جوان
      سراسر شب فرزاد مؤتمن
      ۱۳۹۵ اکسیدان حامد محمدی
      ساعت ۵ عصر مهران مدیری
      آزاد به قید شرط حسین شهابی
      سوفی و دیوانه مهدی کرم پور
      ۱۳۹۴ زاپاس برزو نیک‌نژاد
      ۱۳۹۲ بیگانه بهرام توکلی
      بلوک۹ خروجی۲ علیرضا امینی
      ۱۳۹۱ قاعده تصادف بهنام بهزادی
      سیزده هومن سیدی
      ۱۳۹۰ جیب‌بر خیابان جنوبی سیاوش اسعدی
      ۱۳۸۸ نفوذی احمد کاوری، مهدی فیوضی
      کیفر حسن فتحی
      لج و لج‌بازی سیدمهدی برقعی
      ۱۳۸۷ پستچی سه بار در نمی‌زند حسن فتحی
      کلانتری غیرانتفاعی یدالله صمدی
      ۱۳۸۶ بی‌پولی حمید نعمت‌الله
      ۱۳۸۳ تردست محمدعلی سجادی
      مکس سامان مقدم
      ۱۳۸۲ جنایت محمدعلی سجادی
      ۱۳۸۰ قارچ سمی رسول ملاقلی‌پور
      نان، عشق و موتور ۱۰۰۰ ابوالحسن داوودی

      سریال

      سال نام مجموعه کارگردان شبکه پخش
      ۱۳۹۴ تعبیر وارونه یک رؤیا فریدون جیرانی ۱ تابستان ۱۳۹۴
      ۱۳۹۲ پایتخت ۲ (بازیگر مهمان) سیروس مقدم ۱ بهار ۱۳۹۲
      ۱۳۹۰ چک برگشتی سیروس مقدم ۱ بهار ۱۳۹۱
      ۱۳۹۰ شیدایی محمدمهدی عسگرپور ۳ پاییز ۱۳۹۰
      ۱۳۸۹ توطئه فامیلی رامبد جوان ۱ تابستان ۱۳۹۰
      ۱۳۸۹ زیر هشت سیروس مقدم ۱ تابستان ۱۳۸۹
      ۱۳۸۸ چاردیواری سیروس مقدم ۱ نوروز ۱۳۸۹
      ۱۳۸۶ میوهٔ ممنوعه حسن فتحی ۲ رمضان ۱۳۸۶
      ۱۳۸۴ برای آخرین بار اکبر منصور فلاح ۵ رمضان ۱۳۸۴
      ۱۳۸۳ کمربندها را ببندیم مهدی مظلومی ۳ پاییز ۱۳۸۳
      ۱۳۸۲ من یک مستاجرم پریسا بخت‌آور ۳ تابستان ۱۳۸۳
      ۱۳۸۰ بدون شرح مهدی مظلومی ۳ تابستان و پاییز ۱۳۸۱

      شبکه نمایش خانگی

      سال نام مجموعه کارگردان نقش پخش
      ۱۴۰۱ یاغی محمد کارت اسی قلک بهار ۱۴۰۱
      ۱۴۰۰ جیران حسن فتحی میرزا آقاخان نوری زمستان ۱۴۰۰
      ۱۳۹۷ ممنوعه امیر پورکیان اویس تجنگی تابستان ۱۳۹۷
      ۱۳۹۶ شهرزاد حسن فتحی سروان گودرز آپرویز

      تئاتر

      • رقص کاغذ پاره‌ها" (محمد یعقوبی) تهران، تئاترشهر، سالن سایه؛ ۱۳۷۸
      • "مده"(اصغر محبی) تهران، تالار مولوی؛ ۱۳۷۹
      • "آرتور و اوئی" (مجید جعفری) تهران، تئاترشهر، سالن اصلی، ۱۳۷۹
      • "دل سگ" (محمد یعقوبی) تهران، تئاترشهر، تالار چهارسو؛ ۱۳۷۹
      • "کمدی شب سیزدهم" (حمید امجد) تهران، تئاترشهر، تالار اصلی؛ ۱۳۷۹
      • "شب‌های آوینیون" (کورش نریمانی) تهران، جشنواره تئاتر فجر؛ ۱۳۷۹
      • "کمدی رژیسترها نمی‌میرند" (حسین کیانی) تهران، تئاترشهر، تالار چهارسو؛ ۱۳۸۰
      • "یک دقیقه سکوت" (محمد یعقوبی) تهران، تئاترشهر، تالار سایه؛ ۱۳۸۰
      • "همان همیشگی" (ریما رامین‌فر) تهران، تئاترشهر، تالار سایه؛ ۱۳۸۱
      • "پاییز" (نادر برهانی‌مرند) تهران، تئاترشهر، تالار چهارسو؛ ۱۳۸۱
      • "۳۱/۶/۷۷" (علیرضا نادری) تهران، جشنواره تئاتر فجر؛ ۱۳۸۲
      • "مرگ دستفروش" (نادر برهانی‌مرند) تهران، تئاترشهر، تالار قشقایی؛ ۱۳۸۵
      • "شوایک" (کوروش نریمانی) تهران، تئاترشهر، تالار قشقایی؛ ۱۳۸۵
      • "رویای نیمه شب پاییز"(کیومرث مرادی) تهران، تئاترشهر، تالار قشقایی؛ ۱۳۸۷
      • "کابوس‌های پیرمرد بازنشسته خائن ترسو" (نادر برهانی‌مرند) تهران، تئاترشهر، تالار قشقایی؛ ۱۳۸۷
      • "درس" (داریوش مهرجویی)، تئاتر ایرانشهر؛ ۱۳۸۹
      • "شکلک" (نغمه ثمینی)، مجموعه فرهنگی اکو، تالار شمس؛ ۱۳۹۲
      • «پائیز» (نادر برهانی‌مرند)، تئاتر ایرانشهر، سالن استاد ناظرزاده کرمانی؛ ۱۳۹۳
      • مجلس ضربت زدن (محمد رحمانیان)، تئاتر شهر، سالن اصلی؛ ۱۳۹۵
      • نمایش موزیکال «عروس مردگان» ُ، (امیدرضا سپهری)، (تهران رویال هال اسپیناس پالاس)، (۱۳۹۸)

      جوایز

      • بازیگری سوم، جشنواره تئاتر فجر، رقص کاغذ پاره‌ها، ۱۳۷۸
      • تقدیر، جشنواره تئاتر فجر، شب‌های آوینیون، ۱۳۷۹
      • جایزه اول مشترک، جشنواره تئاتر فجر، رژیستورها نمی‌میرند، ۱۳۸۰
      • جایزه اول، جشنواره تئاتر فجر، یک دقیقه سکوت؛ ۱۳۸۰
      • بازیگری دوم، جشنواره تئاتر فجر (مشترک)، پاییز، ۱۳۸۱
      • بازیگری دوم، جشنواره تئاتر فجر (مشترک)، همان همیشگی، ۱۳۸۱
      • بهترین بازیگر طنز، سریال «بدون شرح» صدا و سیما؛ ۱۳۸۱
      • بهترین بازیگر سریال «برای آخرین بار» جشنواره شبکه ۵؛ ۱۳۸۴
      • بهترین بازیگر سریال «میوه ممنوعه» از دید تماشاگران خارج از کشور، شبکه جام‌جم؛ ۱۳۸۶
      • بهترین بازیگر سریال «زیر هشت» از دید تماشاگران خارج از کشور، شبکه جام‌جم؛ ۱۳۸۶
بیوگرافی طناز طباطبایی قمی

      طناز طباطبایی قمی (زادهٔ ۲۰ اردیبهشت ۱۳۶۲) بازیگر ایرانی است.

      طباطبایی برای فیلم شنای پروانه (۱۳۹۸) سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن از جشنوارهٔ فیلم فجر را دریافت کرده‌است. همچنین برای فیلم بی‌رؤیا (۱۴۰۰) برندهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن شد. او برای فیلم‌های صداها (۱۳۸۷)، رخ دیوانه (۱۳۹۳) و خشم و هیاهو (۱۳۹۴) هم نامزد دریافت این جایزه شده بود.

      زندگی حرفه‌ای

      طناز طباطبایی فارغ‌التحصیل کارشناسی کارگردانی تئاتر از دانشگاه آزاد تهران مرکز است. او از سال ۱۳۷۹ وارد عرصه بازیگری شد و در کلاس‌های آزاد بازیگری هیوا فیلم توانست دوره بازیگری را بگذراند. پس از یک ماه برای بازی در مجموعهٔ ذبیح انتخاب شد. اما اولین فیلم سینمایی او دیشب باباتو دیدم آیدا به کارگردانی رسول صدرعاملی بود که در فیلم به اسم خودش اولین حضورش را در فیلم‌های سینمایی رقم زد. او به جز بازیگری در عرصه‌های دیگری از جمله موسیقی و نقاشی هم فعالیت داشته‌است.

      وی با بازی در مجموعه تلویزیونی میوه ممنوعه که جز نقش‌های اصلی سریال بود مطرح شد. در سال ۱۳۸۷ برای نخستین بار نامزد دریافت سیمرغ بلورین از بیست و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر برای فیلم صداها شد. او در فیلم مرهم توانایی‌های خودش را بیشتر نشان داد. در سال ۱۳۸۹ در فیلم گزارش یک جشن به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا بازی کرد که این فیلم توقیف شده‌است. طباطبایی در سال ۱۳۹۶ برنده تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل زن در یازدهمین دوره جشن منتقدان سینمای ایران برای بازی در فیلم ویلایی‌ها شد.

      دیدگاه‌ها

      حمایت از روحانی در انتخابات

      طناز طباطبایی از جمله ۱۴۰ هنرمند ایرانی بود که پیش از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۲، با امضاء طوماری همراه با سایر اصلاح‌طلبان و اعتدالگرایان، ضمن قدردانی انصراف محمدرضا عارف به نفع روحانی، از نامزدی حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۲ حمایت علنی کرد.

      او در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۶ نیز بار دیگر جز هنرمندانی بود که از نامزدی حسن روحانی حمایت کرد.

      فیلم‌شناسی

      طباطبایی در نشست خبری فیلم ویلایی‌ها

      سینما

      سال نام فیلم نقش کارگردان
      ۱۳۸۳ دیشب باباتو دیدم آیدا طناز رسول صدرعاملی
      ۱۳۸۵ چهارانگشتی مرجان سعید سهیلی
      ۱۳۸۶ دماغ پگاه فرزاد مؤتمن
      جعبه موسیقی خانم سعادتی فرزاد مؤتمن
      شب زده مریم فرزاد مؤتمن
      ۱۳۸۷ میزاک ستاره حسینعلی لیالستانی
      پسر تهرانی لیلی بیدل کاظم راست‌گفتار
      صداها نگار فرزاد مؤتمن
      شیرین زن تماشاگر عباس کیارستمی
      ۱۳۸۸ طهران تهران نیلوفر مهدی کرم پور
      ۱۳۸۹ مرهم مریم علیرضا داودنژاد
      سرسپرده گندم بهمن گودرزی
      پریناز حکیمه بهرام بهرامیان
      گزارش یک جشن طناز طباطبایی ابراهیم حاتمی کیا
      ۱۳۹۰ نارنجی پوش طناز طباطبایی داریوش مهرجویی
      هفتم نازنین مسعود قراگزلو
      ۱۳۹۰ هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند شیرین پوران درخشنده
      ۱۳۹۲ قطعه‌ای از سکوت آریانا رستمی
      ساکن طبقه وسط شهاب حسینی
      پنجاه قدم آخر هاوژین کیومرث پور احمد
      آرایش غلیظ لادن حمید نعمت‌الله
      ۱۳۹۳ رخ دیوانه ماندانا ریاحی ابوالحسن داوودی
      مرگ ماهی فریده روح‌الله حجازی
      ۱۳۹۴ بیست هفته دکتر بهرامی مسعود قراگزلو
      خشم و هیاهو حنا سرافراز هومن سیدی
      اروند لیلا پوریا آذربایجانی
      ۱۳۹۵ اردتمند؛ نازنین، بهاره و تینا بهاره عبدالرضا کاهانی
      ویلایی‌ها سیما منیر قیدی
      میلیونر میامی مهسا مصطفی احمدی
      ۱۳۹۷ طلا لیلا پرویز شهبازی
      ۱۳۹۸ روسی مرجان امیرحسین ثقفی
      شنای پروانه پروانه محمد کارت
      خورشید مجید مجیدی
      ۱۳۹۹ بی‌رویا آرین وزیردفتری

      تلویزیون

      سال نام مجموعه نقش کارگردان توضیحات
      ۱۳۷۹ ذبیح آمنه بنت وهب عباس مرادیان شبکه یزد
      ۱۳۸۰ جوانی سعید سلطانی شبکه سه
      ۱۳۸۲ رانت خوار کوچک حسین سهیلی زاده شبکه پنج - ویژه ماه رمضان
      ۱۳۸۵ در چشم باد فرنگیس مسعود جعفری جوزانی شبکه یک
      ۱۳۸۶ میوه ممنوعه غزاله فتوحی حسن فتحی شبکه دو - ویژه ماه رمضان
      ۱۳۸۸ پرانتز باز نیکی گلشهر کیومرث پوراحمد شبکه تهران
      ۱۳۹۱ قلب یخی (فصل سوم) شیوا قائم مقامی سامان مقدم شبکه نمایش خانگی
      ۱۳۹۲ کلاه قرمزی ۹۲ طناز طباطبایی ایرج طهماسب شبکه دو - ویژه نوروز، میهمان برنامه قسمت هفدهم
      شاهگوش گندم شجاعت داوود میرباقری شبکه نمایش خانگی
      ۱۴۰۱ یاغی طلا مطلا محمد کارت شبکه نمایش خانگی

      تئاتر

      سال نام نمایش کارگردان محل اجرا توضیحات
      ۱۳۹۰ درس داریوش مهرجویی تماشاخانه ایرانشهر
      کمی بالاتر آروند دشت آرای تالار حافظ
      ۱۳۹۱ تن‌تن و راز قصر مونداس آروند دشت آرای تماشاخانه ایرانشهر
      ۱۳۹۲ باغبان مرگ آروند دشت آرای تالار شمس دو نامزدی دریافت جایزه در سی و دومین جشنواره تئاتر فجر
      ۱۳۹۵ نامه‌های عاشقانه از خاورمیانه کیومرث مرادی تماشاخانه پالیز
      ۱۳۹۷ تروما افسانه ماهیان تماشاخانه ایرانشهر
      ۱۳۹۸ جنایات و مکافات رضا ثروتی تالار وحدت
      ۱۴۰۱ سی صد امیر جدیدی کاخ سعدآباد

      جوایز و افتخارات

      جشنواره/جایزه سال دسته اثر نامزد شده نتیجه منابع
      جشنوارهٔ فیلم فجر ۱۳۸۷ بهترین بازیگر نقش مکمل زن صداها نامزدشده
      ۱۳۹۳ بهترین بازیگر نقش اول زن رخ دیوانه نامزدشده
      ۱۳۹۴ بهترین بازیگر نقش اول زن خشم و هیاهو نامزدشده
      ۱۳۹۸ بهترین بازیگر نقش مکمل زن شنای پروانه برنده
      ۱۴۰۰ بهترین بازیگر نقش اول زن بی‌رویا برنده
      جشنواره فیلم فجر (شهرستانها) ۱۳۹۱ بهترین بازیگر نقش اول زن (کرمان) هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند برنده
      ۱۳۹۱ بهترین بازیگر نقش اول زن (سنندج) هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند برنده
      ۱۳۹۱ بهترین بازیگر نقش اول زن (کرمانشاه) هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند نامزدشده
      جشن انجمن منتقدان سینمای ایران ۱۳۸۸ تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل زن صداها برنده
      ۱۳۹۰ تندیس بهترین بازیگر نقش اول زن مرهم برنده
      ۱۳۹۶ تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل زن ویلایی‌ها برنده
      جشن حافظ ۱۳۹۱ بهترین بازیگر زن کمدی (بخش تلویزیون) پرانتز باز نامزدشده
      ۱۳۹۳ بهترین بازیگر نقش اول زن (بخش سینما) هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند برنده
      جشنواره زنان مستقل آمریکا ۱۳۹۲ بهترین بازیگر نقش اول زن هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند برنده
      جشنواره فیلم‌های ایرانی سانفرانسیسکو ۱۳۹۳ بهترین بازیگر نقش اول زن هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند برنده
      جشنواره بین‌المللی فیلم فیجی ۱۳۹۴ بهترین بازیگر نقش اول زن هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند برنده
      جشنواره فیلم یزد ۱۳۹۶ بهترین بازیگر نقش اول زن ویلایی‌ها برنده
بیوگرافی محمدعلی شادمان

      محمدعلی شادمان (زادهٔ ۴ آذر ۱۳۷۵) بازیگر ایرانی است. اولین حضور او بر روی پردهٔ سینما در ۱۰ سالگی و در درام میم مثل مادر (۱۳۸۵) بود که برایش برندهٔ جایزهٔ بهترین بازیگر کودک از جشنواره بین‌المللی فیلم رشد شد. او در زمانی برای دوست‌داشتن (۱۳۸۶) ظاهر شد و نقش برجستهٔ خود را در رؤیای سینما (۱۳۹۰) به دست آورد که در آن نقش یک بازیگر نوجوان مشتاق را ایفا می‌کند. شادمان برای بازی در مجموعهٔ تلویزیونی سرزمین مادری (۱۳۹۲) و کیمیا (۱۳۹۴) به شهرت گسترده‌تری دست یافت. او در ۱۳۹۸ برای نقش‌آفرینی در مردن در آب مطهر نامزد دریافت جایزهٔ سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد جشنواره فیلم فجر شد.

      شادمان نقش مکمل شنای پروانه (۱۳۹۸) از محمد کارت را بر عهده داشت و برای بازی در نقش اصلی مجموعهٔ یاغی (۱۴۰۱) از محمد کارت مورد تحسین قرار گرفت.

      زندگی

      محمدعلی شادمان در ۴ آذر ۱۳۷۵ در ایلام به دنیا آمد. او یک خواهر به نام آرینا دارد و فرزند اول خانواده است. اولین فعالیت او در سینما مربوط به بازی در درام میم مثل مادر (۱۳۸۵) بود. کارگردان فیلم رسول ملاقلی‌پور او را به‌دلیل توانایی که در نواختن ویلن داشت، برای این نقش انتخاب کرد. داستان این فیلم با بازی گلشیفته فراهانی، بعد از وقایع بمباران شیمیایی سردشت جریان دارد و او در آن نقش کودکی به نام سعید را ایفا می‌کند که با مشکلات ژنتیکی به دنیا آمده‌است. او برای این نقش برندهٔ جایزهٔ بهترین بازیگر کودک از جشنواره بین‌المللی فیلم رشد شد.

      فیلم‌شناسی

      سینما

      سال نام فیلم کارگردان نقش
      ۱۳۹۸ شنای پروانه محمد کارت
      مردن در آب مطهر نوید محمودی
      ۱۳۹۷ مهمانخانه ماه نو تاکفومی تسوتسویی
      جان‌دار حسین دوماری
      پدرام پورامیری
      ما همه با هم هستیم کمال تبریزی
      شین میثم کزازی
      ۱۳۹۵ ویلایی‌ها منیر قیدی
      ۱۳۹۴ اروند پوریا آذربایجانی
      یتیم‌خانه ایران ابوالقاسم طالبی
      ۱۳۹۳ ساکن طبقه وسط شهاب حسینی
      ۱۳۹۰ رؤیای سینما علی شاه‌حاتمی
      ۱۳۸۷ کلانتری غیرانتفاعی یداله صمدی
      ۱۳۸۶ زمانی برای دوست‌داشتن ابراهیم فروزش بابک
      صد سال به این سال‌ها سامان مقدم
      ۱۳۸۵ میم مثل مادر رسول ملاقلی‌پور سعید

      تلویزیون

      سال عنوان کارگردان نقش پخش از
      ۱۳۹۷ دیوار به دیوار ۲ سامان مقدم آرمان شبکه سه
      ۱۳۹۶ دیوار به دیوار ۱
      محکومین سیدجمال سیدحاتمی شبکه یک
      ۱۳۹۵ ماه و پلنگ احمد امینی سهیل شبکه سه
      ۱۳۹۴ کیمیا جواد افشار کیوان شبکه دو
      ۱۳۹۲ سرزمین مادری کمال تبریزی رهی شبکه سه

      نمایش خانگی

      سال عنوان نقش کارگردان پخش از
      ۱۴۰۱ یاغی جاوید محمد کارت شبکه نمایش خانگی
      ۱۳۹۹ می‌خواهم زنده بمانم کاوه شهرام شاه حسینی شبکه نمایش خانگی

      تئاتر

      • قصر موروثی خاندان فرانکنشتاین - آتیلا پسیانی (۱۳۹۸)
      • بداهه - آروند دشت آرای (۱۳۹۸)
      • شاه ماهی - رضا بهاروند (تقدیر ۳۸امین دوره جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر) (۱۳۹۸)
      • زهرماری - علی احمدی (۱۳۹۷)
      • طناب - نصیر ملکی جو (۱۳۹۷)
      • سماعی زاده - رضا بهاروند (۱۳۹۶)
      • زبان تمشک‌های وحشی - شیوا مسعودی (۱۳۹۶)
      • نمایش نامه خوانی حشره - آیدا کیخایی (۱۳۹۵)
      • مردگان بی کفن و دفن - منوچهر هادی (۱۳۹۴)
      • خشم اژدها - علی احمدی (۱۳۹۴)

      جوایز و افتخارات

      • ۱۳۸۶: بهترین بازیگر کودک برای فیلم میم مثل مادر در سی و هفتمین دورهٔ جشنوارهٔ بین‌المللی فیلم رشد
      • ۱۳۸۷:جایزهٔ ویژهٔ جشنوارهٔ سینه‌کید هلند برای فیلم زمانی برای دوست داشتن
      • ۱۳۸۷: پروانهٔ زرین بهترین بازیگر کودک و نوجوان برای فیلم زمانی برای دوست داشتن در بیست و دومین دورهٔ جشنوارهٔ بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان
      • ۱۳۹۰: پروانهٔ زرین بهترین بازیگر کودک و نوجوان برای فیلم رؤیای سینما در بیست و پنجمین دورهٔ جشنوارهٔ بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان
      • ۱۳۹۸: نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم مردن در آب مطهر در سی و هشتمین دورهٔ جشنوارهٔ فیلم فجر
بیوگرافی پارسا پیروزفر

      پارسا پیروزفر (زادهٔ ۲۲ شهریور ۱۳۵۱) بازیگر، کارگردان تئاتر و نمایش‌نامه‌نویس ایرانی است. او فعالیتش را در اوایل دههٔ ۱۳۷۰ با حضور در فیلم‌هایی مانند شیدا (۱۳۷۷) و اعتراض (۱۳۷۸) آغاز کرد. او در سال ۱۳۸۲ نقش سربازی را در اشک سرما ایفا کرد و برای بازی در نقش یک معتاد در مهمان مامان نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر شد.

      زندگی‌نامه

      پارسا پیروزفر در ۲۲ شهریور ۱۳۵۱ در تهران متولد شد. او دارای مدرک کارشناسی نقاشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و دانش‌آموخته رشته بازیگری از آکادمی هنرهای نمایشی حمید سمندریان است. علاقه‌مندی اش به نقاشی سبب شد تا در طی سال‌های ۱۳۶۳ تا ۱۳۶۹، هنگامی که او در مقطع تحصیلی دبیرستان و در رشته ریاضی و فیزیک مشغول به تحصیل بود، به خلق داستان‌های مصور بپردازد. بعد از اتمام مقطع تحصیلی دبیرستان در رشته ریاضی و فیزیک در سال ۱۳۶۹، پارسا پیروزفر تحصیلات خود را در رشته نقاشی در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران ادامه داد، منزلی که اولین تجربه‌های بازیگری تئاتر خود را نیز از صحنه نمایش آنجا آغاز نمود. از دغدغه‌های او همچنین همواره صدا بوده‌است و زمانی را نیز از سال ۱۳۷۱ تا ۱۳۷۵ به صداپیشگی پرداخته‌است. اولین حضور او در سینما در سال ۱۳۷۳ در نقشی کوتاه (شیخ سالک) در فیلم پری به کارگردانی داریوش مهرجویی بود. همان سال، همزمان به تحصیل در رشته نقاشی، متد استانیسلاوسکی را نزد مهین اسکویی، کارگردان و مدرس تئاتر و مترجم آثار نمایشی آموخت؛ و در سال ۱۳۷۴ مشغول به آموختن بازیگری در آکادمی هنرهای نمایشی سمندریان نزد حمید سمندریان شد. اولین حضور رسمی اش در تئاتر در مقام بازیگر در سال ۱۳۷۴ در نقش ماریوس در نمایش بینوایان اثر ویکتور هوگو به کارگردانی بهروز غریب پور بود. او در سال ۱۳۷۶ با اتمام رشته نقاشی در مقطع لیسانس از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل شد. همان سال با بازی در نقش هیکارو در نمایش بانو آئویی اثر یوکیو میشیما به کارگردانی بهرام بیضایی دومین حضور رسمی اش در تئاتر در مقام بازیگر رقم خورد. پیروزفر نمایشنامه هنر اثر یاسمینا رضا را در سال ۱۳۸۰ کارگردانی کرد و به روی صحنه برد. هنر اولین کارگردانی او بود. در سال‌های ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵ به تدریس بازیگری در مؤسسه فرهنگی و هنری کارنامه و همچنین تدریس کلاس‌های فوق‌العاده بازیگری در دانشگاه علامه طباطبایی پرداخت. او همچنین در سال‌های ۱۳۸۶، ۱۳۸۹ و ۱۳۹۰ در مدرسه فیلمسازی و پژوهش‌های سینمایی هیلاج به تدریس بازیگری پرداخته‌است. از دیگر فعالیت‌های هنری وی پس از اتمام مقطع تحصیلی دبیرستان که در مقاطع زمانی متفاوتی به آنها پرداخته‌است می‌توان از فعالیت در زمینه طراحی گرافیک، ساختن تیزر و مجسمه‌سازی نام برد. در حال حاضر نیز او همزمان با پرداختن به بازیگری سینما و بازیگری و کارگردانی تئاتر، در مقاطع زمانی متفاوتی به نقاشی، ترجمه آثار نمایشی اش و طراحی صحنه و لباس بعضی از این آثار نمایشی نیز می‌پردازد.

      پیروزفر در مقام بازیگر و کارگردان، نمایش‌های گلن گری گلن راس اثر دیوید ممت به ترجمه امید روشن ضمیر را در سال ۱۳۹۰، نمایش نامه خوانی خدای کشتار اثر یاسمینا رضا را در سال ۱۳۹۱، نمایش سنگ‌ها در جیب‌هایش اثر مری جونز به ترجمه خود را در سال ۱۳۹۲، نمایش بر پهنه دریا اثر اسلاومیر مروژک را در سال ۱۳۹۳، نمایش ماتریوشکا به نویسندگی، کارگردانی و بازیگری خود را در سال‌های ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶، نمایش یک روز تابستانی اثر اسلاومیر مروژک به ترجمه خود و سپیده خسروجاه را در سال ۱۳۹۷ و نمایش ملاقات به ترجمه و کارگردانی خود را زمستان ۱۳۹۷ و بهار ۱۳۹۸ به روی صحنه برده‌است. پارسا پیروزفر در نمایش ملاقات نیز مانند ماتریوشکا خود طراح صحنه نمایشش بود.

      ماتریوشکا (نمایش‌نامه)

      در سال ۱۳۹۴ پارسا پیروزفر نمایش ۸ اپیزودی ماتریوشکا را که خود بر اساس داستان‌های کوتاه آنتون چخوف ترجمه کرده و نوشته بود به صورت نمایش‌های کوتاه، مرتبط و به هم پیوند خورده به صورت تک نفره (وان من شو) به اجرا درآورد. ماتریوشکا پنجمین کارگردانی او بود. کمدی درام‌هایی چند پرسوناژی که روی صحنه به صورت مونودرام به اجرا درمی‌آمدند. از نقاط قوت بازیگری پارسا پیروزفر می‌توان به سولو پرفرمنس اشاره کرد. دانش عمیق او در اجرای تک نفره و همچنین متد استانیسلاوسکی به او این قدرت شگفت را می‌دهد که کاملاً و همزمان چندین نقش را زیست کند و همه آن‌ها را به تنهایی به اجرا بگذارد. پیروزفر در اثر نمایشی ماتریوشکا خود به تنهایی ایفاگر بیش از ۳۰ نقش بود. او قبل تر نیز در سال ۱۳۹۲ در نمایش سنگ‌ها در جیب هایش بالغ بر ۱۰ نقش را، در کنار رضا بهبودی، خود به تنهایی اجرا کرده بود. طراحی مینیمالیستی صحنه ماتریوشکا با یک صندلی، یک میز و یک چراغ رومیزی آنتیک روسی و طراحی لباس این اثر نیز ایده خود او بود.

      ماتریوشکا به مدت دو سال در شهرهای مختلف آمریکا و کانادا نظیر لس آنجلس، سن دیگو، برکلی، مونترآل و ونکوور اجرا شد و مورد استقبال کم‌نظیر تماشاچیان قرار گرفت؛ و پس از پشت سر گذاشتن اجراهای متعددی به دلیل استقبال کم‌نظیر تماشاگران در ایران در شهر تهران، سرانجام در زمستان ۱۳۹۶ به پایان رسید. پارسا پیروزفر برای بازی در نمایش ماتریوشکا موفق به دریافت تندیس زرین بهترین بازیگر مرد در بخش بین‌الملل در سی و پنجمین جشنواره تئاتر فجر در سال ۱۳۹۵ شد.

      کارنامه هنری

      سینما

      سال عنوان نقش توضیحات
      ۱۳۹۸ تی تی ابراهیم
      ۱۳۹۸ مست عشق مولانا
      ۱۳۹۸ مجبوریم
      ۱۳۹۷ بی‌حسی موضعی شاهرخ
      ۱۳۹۳ شکاف فرهاد
      ۱۳۹۳ نزدیکتر احسان
      ۱۳۹۲ زندگی جای دیگریست علی
      ۱۳۸۹ اینجا بدون من رضا
      ۱۳۸۹ اسب حیوان نجیبی است برزو
      ۱۳۸۸ شبانه روز فرخ
      ۱۳۸۳ نقاب نیما
      ۱۳۸۳ زن زیادی رحیم
      ۱۳۸۳ دیروقت
      ۱۳۸۲ مهمان مامان یوسف
      ۱۳۸۲ وقت چیدن گردوها لطیف کاشانی
      ۱۳۸۲ اشک سرما کاوه کیانی
      ۱۳۸۱ عروس خوشقدم اینجانب
      ۱۳۷۹ دختری بنام تندر رَعْد
      ۱۳۷۸ اعتراض قاسم
      ۱۳۷۸ دختران انتظار سعید مسرور
      ۱۳۷۷ شیدا فرهاد هرندی
      ۱۳۷۶ مرسدس یحیی
      ۱۳۷۴ ضیافت عَبِد
      ۱۳۷۳ پری مرد زاهد
      ۱۳۷۱ مجسمه دانشجو

      تلویزیون

      سال عنوان نقش توضیحات
      ۱۳۷۴ در پناه تو پارسا
      ۱۳۷۷ در قلب من رضا
      ۱۳۸۱ سفر سبز دنیل وسبرگ
      ۱۳۸۷–۱۳۸۲ در چشم باد بیژن ایرانی
      ۱۴۰۱ یاغی بهمن نمایش خانگی

      تئاتر

      سال عنوان نقش نویسنده مترجم کارگردان توضیحات منبع
      ۱۳۹۷–۱۳۹۸ ملاقات معلم مدرسه فریدریش دورنمات پارسا پیروزفر پارسا پیروزفر
      ۱۳۹۷ بینوایان ژان والژان ویکتور هوگو حسین پارسایی (نمایش موزیکال)
      ۱۳۹۷ یک روز تابستانی موف اسلاومیر مروژک پارسا پیروزفر،

      سپیده خسروجاه

      پارسا پیروزفر
      ۱۳۹۴–۱۳۹۶ ماتریوشکا همه نقش‌ها پارسا پیروزفر

      (براساس ۸ داستان کوتاه آنتون چخوف)

      پارسا پیروزفر پارسا پیروزفر نمایشنامه ماتریوشکا بیش از ۳۰ نقش دارد که پارسا پیروزفر خود به تنهایی ایفاگر نقش تمام شخصیت‌ها در طول اجرای این اثر نمایشی بود.

      برنده تندیس زرین بهترین بازیگر مرد در بخش بین‌الملل برای بازی در تئاتر

      ماتریوشکا در سی و پنجمین جشنواره تئاتر فجر (۱۳۹۵)

      ۱۳۹۳ بر پهنه دریا دوک اسلاومیر مروژک پارسا پیروزفر پارسا پیروزفر
      ۱۳۹۲ سنگ‌ها در جیب‌هایش در ۱۰ نقش مری جونز پارسا پیروزفر پارسا پیروزفر
      ۱۳۹۱ خدای کشتار آلن رَلی یاسمینا رضا پارسا پیروزفر نمایشنامه خوانی
      ۱۳۹۰ گلن گری گلن راس ریکی روما دیوید ممت امید روشن ضمیر پارسا پیروزفر
      ۱۳۸۰ هنر مارک یاسمینا رضا بهمن کیارستمی پارسا پیروزفر
      ۱۳۷۷ بانو آئویی هیکارو یوکیو میشیما بهرام بیضایی بهرام بیضایی
      ۱۳۷۴–۱۳۷۶ بینوایان ماریوس ویکتور هوگو بهروز غریب پور بهروز غریب پور

      صداپیشگی

      سال عنوان کارگردان نریشن بنیاد توضیحات منبع
      ۱۴۰۰ فیلم پرواز بر فراز آشیانه فاخته

      (دیوانه ای از قفس پرید)

      میلوش فورمن نریشن با خوانش پارسا پیروزفر سوینا (سینمای ویژه نابینایان) نسخه ویژه نابینایان

      جوایز

      • برنده تندیس زرین بهترین بازیگر مرد در بخش بین‌الملل برای بازی در تئاتر ماتریوشکا در سی و پنجمین جشنواره تئاتر فجر /۱۳۹۵
      • برنده تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد درام تلویزیونی از دوازدهمین جشن دنیای تصویر (حافظ) برای بازی در سریال در چشم باد / ۱۳۸۹
      • برنده جایزه بهترین بازیگر مرد از دید مخاطبان از شبکه جهانی جام جم برای بازی در سریال در چشم باد / ۱۳۸۹
      • برنده جایزه بهترین بازیگر خارجی مرد از دید مخاطبان از پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم 'خروس زرین و صد گل' کشور چین برای بازی در فیلم اشک سرما / ۱۳۸۵
      • برنده جایزه بهترین بازیگر مرد از جشنواره فیلم‌های آسیایی دهلی نو[۱۶] برای بازی در فیلم اشک سرما / ۱۳۸۴
      • برنده تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از هشتمین جشن خانه سینما برای بازی در فیلم مهمان مامان / ۱۳۸۳
      • نامزد تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مرد از هشتمین جشن خانه سینما برای بازی در فیلم اشک سرما / ۱۳۸۳
      • کاندید سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از بیست و دومین جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم مهمان مامان / ۱۳۸۲
      • نامزد تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد از جشن خانه سینما برای بازی در فیلم اعتراض / ۱۳۷۹
      • نامزد تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشن خانه سینما برای بازی در فیلم شیدا / ۱۳۷۹

      داوری‌ها

      • نهمین جشنواره فیلم‌های ایرانیِ استرالیا ۱۳۹۹
      • خانه تئاتر ایران ۱۳۸۹–۱۳۹۰
      • چهاردهمین جشن خانه سینما ۱۳۸۹
      • دهمین جشن خانه سینما ۱۳۸۰
      • نهمین جشن خانه سینما ۱۳۷۹
بیوگرافی صدف طاهریان

      صدف طاهریان (زادهٔ ۳۰ تیر ۱۳۶۷) هنرپیشه سینما و تلویزیون، مجری و مدل اهل ایران است. وی فعالیت سینمایی خود را از سال ۱۳۹۰ با فیلم هیچ‌کجا هیچ‌کسآغاز کرد. 

      صدف طاهریان
      Former actress, model Sadaf Taherian (cropped) 2.jpg
      طاهریان در ۲۰۲۰ میلادی
      تولد ۳۰ تیر ۱۳۶۷
      ۲۱ ژوئیهٔ ۱۹۸۸ ‏(۳۳ سال)
      تهران، ایران 
      محل زندگی ترکیه
      ملیت ایرانی
      پیشه بازیگر، مدل، مجری
      سال‌های فعالیت ۱۳۹۰–اکنون

      او در فیلم‌های سینمایی سلام بر عشق، هیچ‌کجا هیچ‌کس، پس کوچه‌های شمرون و عصر یخبندان بازی کرده‌است. همچنین در تله فیلم‌های دارکوب و تلفن همراه نیز نقش داشته‌است. او پس از مهاجرت از ایران، کار مدلینگ خود را آغاز کرد. طاهریان به عنوان مدل با شرکت‌های آرایشی، زیبایی و نگهداری بهداشتی همکاری داشته‌است. در سال ۲۰۱۶، شرکت واتسون که به عنوان بزرگترین فروشگاه زنجیره‌ای مراقبت‌های بهداشتی و زیبایی در قاره آسیا شناخته می‌شود، با طاهریان به عنوان مدل همکاری داشت. تصاویر او همچنین در مجله‌های زیبایی و مد خارجی استفاده می‌شود.

بیوگرافی شاهان گوکباکار

      شاهان گوکباکار (ترکی استانبولی: Şahan Gökbakar‎؛ زادهٔ ۲۲ اکتبر ۱۹۸۰) هنرپیشه اهل ترکیه است. او بازیگر اصلی سری فیلم‌های کمدی رجب ایودیک است. شاهان در ازمیر زاده شد و دوران تحصیل خود در رشته موسیقی و هنرهای بصری در دانشگاه بیلکنت طی‌کرد. گوکباکار علاوه بر سری فیلم های رجب ایودیک که بر پایه طنز ساخته شده و تاکنون شش قسمت از آن بر روی پرده سینما رفته، در چندین فیلم سینمایی دیگر به نام‌های جلال و جِرٙن، بازاریابی عثمان و کیهان - که تماما در ژانر کمدی هستند - نیز نقش اول را بر عهده داشته است. تمام شخصیت‌های رجب، جلال، عثمان و کیهان کمدی و با همدیگر متفاوت هستند.

      شاهان گوکباکار
      زادهٔ ۲۲ اکتبر ۱۹۸۰ ‏(۴۱ سال) ازمیر
      ملیت ترکیه
      همسر(ها) سلین اورتاچلی

      شاهان گوکباکار متأهل است و در سال ۲۰۱۶ صاحب فرزند پسری شده است. او در همین سال در فیلم رجب ایودیک ۵ نیز بازی کرده است.

      برادر کوچکتر شاهان، توگان گوکباکار، به کارگردانی فیلم‌های سینمایی مشغول است و به جز نخستین فیلمش با نام ژن، که در ژانر وحشت است، تمامی فیلم‌های دیگرش در ژانر کمدی هستند و شاهان گوکباکار نقش اول را به عهده داشته است. این دو برادر معمولا به صورت مشترک به نوشتن فیلمنامه و تهیه‌کنندگی فیلم‌های خود نیز مشغول هستند.

      فیلم های سینمایی

      Yıl Film Karakter Notlar
      7 Nisan 2006 Gen Tecrit Hastası Şahan Gökbakar, filmde misafir oyuncu olarak yer almıştır.
      15 Şubat 2008 Recep İvedik Recep İvedik
      13 Şubat 2009 Recep İvedik 2 Recep İvedik Film homofobik olduğu gerekçesiyle "Recep İvedik" karakteri 2009 Hormonlu Domates ödülüne , kadın hakları ve cinsiyet ihlalinde bulunduğu için 2008 yılında ise Altın Bamya'ya layık görülmüştür. 33,4 milyon  gişe yapan film Türkiye'de 4.4 milyon kişi tarafından izlenmiştir.
      12 Şubat 2010 Recep İvedik 3 Recep İvedik
      18 Ocak 2013 Celal ile Ceren Celal
      21 Şubat 2014 Recep İvedik 4 Recep İvedik
      19 Şubat 2016 Osman Pazarlama Osman Şaşmaz
      16 Şubat 2017 Recep İvedik 5 Recep İvedik
      9 Şubat 2018 Kayhan Kayhan
      8 Kasım 2019 Recep İvedik 6 Recep İvedik

      برنامه های تلویزیونی

      • Dikkat Şahan Çıkabilir (tv8 ve atv) (2005)
      • Leyt Nayt Şov: Kime Diyorum Ben (NTV) (2006)
      • Zoka (tv8 ve Show TV) (2004)
      • Kolay Gelsin (Kanal 1) (2008)
      • Engin Jurnal (tv8)
بیوگرافی Simge Selçuk

      Simge Selçuk (زاده ۱ ژانویه ۱۹۷۵، آنکارا) یک هنرپیشه اهل ترکیه است.

      سیمگه سلجوک
      تولد
      1 ژانویه 1975 (سن 47)
      آنکارا
      ملیت
      ترکی
      تحصیلات
      گروه موسیقی و هنرهای نمایشی دانشگاه بیلکنت
      حرفه
      بازیکن
      سال های فعال
      1993-اکنون
      زندگی را ویرایش کنید
      او در 1 ژانویه 1975 در آنکارا به دنیا آمد. او در دانشگاه بیلکنت، گروه موسیقی و هنرهای نمایشی تحصیل کرد. او کار بازیگری خود را با فرهوند هانیملار آغاز کرد. او امروز به شخصیت نباحت در سریال برادران من جان می بخشد.

      ویرایش فیلموگرافی
      2021 تا کنون - برادران من - (نبهات آتاکول)
      2020 - فونیکس - (با احترام)
      2019 - My Canevim - (Melis Korkmaz)
      2016-2017 - دریا در قلب من - (راشل)
      2015 - زمان مهاجرت - (هندان)
      2014 - روستای زیبا - (Nihal Sümbül / Samemah Dinler)
      2014 - گالیپ درویش - (Meltem Ökse)
      2012 - مهاجرت - (هندان) (سریال تلویزیونی)
      2011 - گذشته در قلب من ایجاد می شود - (Türkan)
      2011-2012 - اروپا اروپا - (Mademoiselle Katrine)
      2008-2010 - زنان کوچک - (Tezer Deviren)
      2007 - سرنوشت - (سیبل)
      2007 - خداحافظی - (دانوب)
      2007 - روی ماه - (Nilüfer)
      2006 - جادوگر تازه کار - (2nd Flood)
      2004 - Çınaraltı - (Feyza)
      2004 - قصر مترو - (ازلم)
      2004 - علی - (لیلا)
      2002 - یک آرامش شیرین
      2001 - جهان وجود دارد - (لیلا)
      2000 - غریبه در خانه - (Bengü)
      2000 - حساب در خانه
      1999-2003 - ما با هم هستیم حتی اگر از هم جدا شده باشیم - (سرپیل دوم)
      2000-2001 - احمقان شیرین - (سومین سراب)
      1996 - مهاجران (2. اشتیاق)
      1995 - تاکسی گل
      1993 - 1999 - Ferhunde Ladies - (Yonca)

بیوگرافی Fadik Sevin Atasoy

      فادیک سوین آتاسوی (زاده ۱ اکتبر ۱۹۷۵، آنکارا) بازیگر تئاتر، سینما و سریال‌های تلویزیونی اهل ترکیه است.

      فادیک سوین آتاسوی

      تولد

      1 اکتبر 1975 (سن 46)

      آنکارا ترکیه

      ملیت

        بوقلمون

      حرفه

      بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون

      سال های فعال

      2000 تا کنون

      والدین)

      سونمز آتاسوی

      امل گوکسو

      زندگی را ویرایش کنید
      این هنرمند که نامش را برگرفته از نمایشنامه پدرش سونمز آتاسوی، فادیک کیز، در زمان تولد او روی صحنه برد، زمانی که تنها چهار سال داشت در نمایشنامه «قلع» تئاتر دولتی در جشنواره تئاتر سلجوک ایفای نقش کرد. او برای این نقش در چهار سالگی جایزه بهترین بازیگر مرد را دریافت کرد. او مجری برنامه های کودک در TRT بود. او با خانواده اش در تور و پشت صحنه بزرگ شد تا اینکه مدرسه ابتدایی را شروع کرد. اگرچه او ابتدا در دپارتمان زبان و ادبیات ایتالیایی شروع به تحصیل کرد، اما بعداً بورسیه تحصیلی گرفت و از گروه تئاتر دانشگاه بیلکنت به عنوان اولین نفر در امتحانات فارغ التحصیل شد. دوره فوق لیسانس خود را نیز در همان دانشگاه با بورس تحصیلی به پایان رساند. وی پایان نامه ای با عنوان «فرهنگی و آوایی در هنر بازیگری» ارائه کرد. آتاسوی، که مادرش امل گوکسو، هنرمند تئاتر دولتی است، و برادرش ابراهیم ارن کلش، هنرمند باله در اپرا و باله دولتی، وارد تئاترهای دولتی شدند. او تئاتر خواند و در انگلستان، فرانسه، روسیه و بلغارستان به تحقیق پرداخت. او در تئاتر دولتی بلغارستان نقش کارمن را بازی کرد و به عنوان کارگردان تئاتر کار کرد. او می تواند به زبان های انگلیسی، ایتالیایی، آلمانی، فرانسوی و بلغاری صحبت کند.

      این هنرمند که در Oyun Atölyesi به همراه هالوک بیلگینر در نمایش مولیر "Cimri" نیز حضور داشت، با حضور مقابل دوربین در فیلم ها و سریال های تلویزیونی نیز بازی کرد. در سال 2008، تحت مدیریت سونمز آتاسوی، انجمن هنر ترکی آمریکایی شهر نیویورک را با گروهی از هنرمندان ترک مقیم ایالات متحده آمریکا تأسیس کردند. آنها اولین نمایشنامه خود "Kanlı Nigar" را در تئاتر تاون هال برادوی بازی کردند تا ترک های ایالات متحده را عاشق تئاتر معاصر ترکیه کنند و با آموزش آنها جوانان با استعداد را وارد دنیای تئاتر کنند.

      ویرایش جوایز
      2008 جشنواره بین المللی فیلم آنکارا، بهترین بازیگر زن (هشت روز زینب)
      2005 جشنواره فیلم نارنجی طلایی، بهترین بازیگر نقش مکمل زن، (او اکنون محکوم شده است)
      2011 جشنواره فیلم Tisch-First Run دانشگاه نیویورک، بهترین بازیگر زن، (سلام)
      آکادمی جهانی مصرف کننده 2012 (اجلاس جهانی کیفیت)، بهترین بازیکن با کیفیت سال
      جایزه زندگی ماه | بهترین بازیگر زن سال برادران من | شنگول

      ویرایش فیلموگرافی
      خانه ما (2000) - Rüya Ulusoy
      عاشقان ولگرد (2003) - یلیز
      Ah Be Istanbul (2004) - بس است
      کیسمت (2004) - نازلی
      Döngel Karhanesi (2005) - استثنایی
      او اکنون محکوم به شکست است (2005) - کاترینا
      Sev Brother (2006) - Fatoş Uzunoğlu
      جدایی (2007) - اصلی
      فرشته سفید (2007) - Hatice
      I Stopped By (2007) - Mehpare
      Zeynep's Eight Days (2007) - Zeynep
      از لب تا دل (2007-2008) - لیلا پاشازاده
      پاییز (2008) - لاله
      سمت اروپایی (2009) - Maide
      استاد (2008) - Emine Yılmaz
      اوه قلب من (2009) - سویلای
      مون لاو یو (2009) - زیشان
      دشمن در آینه (2009) - Zerin Batıkaya
      Mavi Pension (2011) - بهار
      سلام (2011) - Ozge
      The 6th Degree (2016) - Drea
      برادران من (2021-اکنون) - شنگول

بیوگرافی Ahu Yagtu

      آهو یائتو (به ترکی استانبولی: Ahu Yağtu؛ زاده ۱۱ ژوئیه ۱۹۷۸) بازیگر و مدل اهل ترکیه است. وی بخاطر ایفای نقش شخصیت جانان در مجموعه تلویزیونی گوزل شناخته شده‌است.

      آهو یائتو

      زمینه فعالیت

      بازیگر مدل

      تولد

      ۱۱ ژوئیهٔ ۱۹۷۸ ‏(۴۳ سال)

      ازمیر، ترکیه

      والدین

      هولیا یورک (مادر)

      حسن نشت یائتو (پدر)

      ملیت

       ترکیه

      سال‌های فعالیت

      ۲۰۰۱–اکنون

      همسر(ها)

      جم ییلماز (ازدواج ۲۰۱۲–۲۰۱۳)

      فرزندان

      کمال ییلماز

بیوگرافی Hayal Köseoğlu

      Hayal Köseoğlu (زاده 20 دسامبر 1992، استانبول) یک بازیگر تئاتر و سریال ترکی است.

      هایال کوسی اوغلو
      تولد
      20 دسامبر 1992 (29 ساله)
      استانبول، ترکیه
      ملیت
      بوقلمون
      تحصیلات
      بخش نمایش و بازیگری دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه آیدین استانبول
      حرفه
      بازیکن
      سال های فعال
      1998-اکنون
      زندگی و شغل را ویرایش کنید
      Hayal Köseoğlu در 20 دسامبر 1992 در استانبول به دنیا آمد. او تحصیلات خود را در دانشگاه آیدین استانبول، دانشکده هنرهای زیبا، گروه نمایش و بازیگری به پایان رساند. کوسو اوغلو که در سنین جوانی با بازیگری آشنا شد، اولین تجربه بازیگری خود را در سریال روحسار که از کانال دی پخش شد در سن 6 سالگی تجربه کرد. 

      سریال

      Yıl Yapım Rol
      1998 Ruhsar
      1999 Mahallenin Muhtarları Zekiye
      2008-2010 Aşk-ı Memnu Pelin
      2011 Muhteşem Yüzyıl Nilüfer Hatun
      2016 Arkadaşlar İyidir Merve Altınköprü
      2017 Ufak Tefek Cinayetler Derya
      2017-2018 İstanbullu Gelin Zeynep Gürsoy
      2019-2021 Mucize Doktor Açelya Dingin
      2021 Bonkis Özge
      2021- Mahkum Sasha

      فیلم

      Yıl Yapım Rol
      2019 Sesinde Aşk Var Deniz
      Özgür Dünya Duygu
      7. Koğuştaki Mucize Ova'nın gençliği

بیوگرافی Gülçin Hatıhan

      Gülçin Hatıhan (زادهٔ ۱۹۷۲، باکرکوی، استانبول) بازیگر و هنرمند تئاتر ترکیه است.

      گلچین هاتیهان
      تولد
      21 دسامبر 1972 (سن 49)
      باکرکوی، استانبول، ترکیه
      ملیت
      ترکی
      حرفه
      بازیگر سریال و تئاتر
      ویرایش شغلی
      او در سال 1972 در استانبول به دنیا آمد. هاتیهان پس از گذراندن تحصیلات ابتدایی، متوسطه و دبیرستان در استانبول، تحصیلات ابتدایی خود را در مرکز هنری تئاتر مجدات گزن دریافت کرد. بعداً در تئاتر E.S.E.K که توسط گوخان سمیز تأسیس شده بود حضور داشت. هاتیهان که به مدت 10 سال در نیویورک زندگی کرد و در مارس 1999 به آنجا رفت، اولین نمایش موزیکال ترکی را در برادوی کارگردانی کرد. او رئیس هیئت اجرایی تئاتر در بساد (انجمن هنرمندان باکرکوی) و مدرس کلاس آمادگی هنرستان است. او از سال ۱۳۸۳ به طور همزمان بازیگر و کارگردانی می کند. او کارگردان موزیکال های ترکی است که برای اولین بار در برادوی روی صحنه رفت. (Hiseli Wonders Kumpanyası، 2009، Beacon Theatre، NY) او همچنان در ترکیه کارگردانی می کند. آخرین نمایش او تلویزیون جمهوری است که در تئاتر شهرداری باکرکوی اجرا شد.

بیوگرافی Nihal Geyran Koldaş

      Nihal Koldaş با نام کامل Nihal Geyran Koldaş (زادهٔ ۱۹۵۶، آنکارا) یک بازیگر و کارگردان تئاتر ترک است.

      نیهال کولداش

      تولد

      نیهال گیران کولداش

      1956

      آنکارا ترکیه

      ملیت

      ترکی

      حرفه

      بازیکن

      نیهال گیران کولداش بازیگر و کارگردان تئاتر ترکیه است. او برای بازی در Masumiyet به عنوان خواهر بزرگ یوسف (Guven Kıraç) و در Bıçak Sırası در نقش گونول شناخته شده است. او به همراه زکی دمیرکوبوز یکی از دو تهیه کننده معصومیت بود.

      بیشتر کار تئاتر می کرد. او در سال 1997 نمایشنامه «پارک ساخته نشده» را بر اساس ماشین هملت هاینر مولر و هملت شکسپیر به همراه سیسو کوچاک در بدنه کارگاه تئاتر بیلساک طراحی و تدوین کرد. در سال 1999 در نمایشنامه قورباغه کارگاه تئاتر بیلساک که در یازدهمین جشنواره بین المللی تئاتر استانبول نیز به روی صحنه رفت شرکت کرد.

      در سال 2003، او نمایشی به نام یک روز خاص را با بازی هاله سویغازی در تئاتر دییز کارگردانی کرد. در سال 2004، او داستان سویم بوراک موت را برای تئاتر اقتباس کرد و این نمایش را با آیلین دوویچی و گوزده سانر کارگردانی کرد. او در سال 2005 در نمایشنامه تونی کوشنر، نویسنده معروف Evcimen / کابل، که داستان زنی غربی را روایت می کند که از شرق طلب بخشش می کند، که در طول تاریخ مورد سوء استفاده قرار گرفته است، با نمایشنامه فرشتگان در آمریکا.

      در نوامبر 2007، او در حال آماده شدن برای دیدار با تماشاگران تئاتر با بکت گریماوی، محصول کارگاه تئاتر بیلسک و مایا صحنه است که او ترجمه، طراحی و ویرایش و در آن بازی کرد. علاوه بر این، او همچنان به ایفای نقش در سریال Bıçak Sırı که از کانال D پخش می شود Bilsak Theater Atelier & Maya Sahnesi کار می کند. در سال 2012، او نقش اصلی را در فیلم Kuma به کارگردانی Umut Dağ بازی کرد.

      جوایز 

      چهل و سومین جوایز انجمن نویسندگان سینما بهترین بازیگر نقش مکمل زن (اکثریت)

بیوگرافی Melike İpek Yalova

      Melike İpek Yalova (زاده ۲۹ آوریل ۱۹۸۴، استانبول) یک هنرپیشه اهل ترکیه است.

      ملیکه ایپک یالووا
      تولد
      29 آوریل 1984 (سن 37)
      استانبول، ترکیه
      ازدواج

      Altuğ Gultan (2019–2021)

      والدین)
      یوکسل یالووا (متولد 1955)

      ملیکه ایپک یالووا در 29 آوریل 1984 در استانبول به دنیا آمد. یالووا که پس از دپارتمان روابط بین‌الملل در دانشگاه بیلکنت، در رشته سیاست‌های بین‌المللی و مدیریت بحران در دانشگاه ساپینزا رم تحصیل کرده بود، در سریال قرن باشکوه نقش «ایزابلا ایزابلا کاستیلی» را بازی کرد. او از سال ۲۰۱۹ با بازی در نقش موژگان حکیموغلو/آکایا در سریال تلویزیونی Bir Zamanlar Çukurova به حرفه بازیگری خود ادامه داد. او این سریال را در قسمت 97 که در 20 می 2021 پخش شد ترک کرد. وی از 14 دسامبر 2021 در سریال زندانی ایفای نقش می کند.